Aceasta este arhiva 2006-2011. Click aici ptr a intra in noul forum romania-italia.info

Questo e' l'archivio 2006-2011. Clicca qui per entrare nel nuovo forum romania-italia.info

HEPATITA

Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

Căutare detaliată

126739 Mesaje în 8506 Subiecte- de către 5003 Utilizatori - Ultimul cont creat: giovyna
Pagini: [1] 2 3 4   In jos
Imprimă
Autor Subiect: HEPATITA  (Citit de 3755 ori)
milly
Jr. Member
*

« : 18-05-2010, 14:17:16 »

A.ANTI-HCV(immunometrico) 105,22.(risultato ripetuto e confermato)                                        A.ANTI-HAV Positivo .restul analizelor in norma.E hepatita A sau C???Sau amandoua???Daca la ecograf au iesit "alcuni linfonodi in prossimità del pancreas come nel sospetto di epatite",iar la analize rezultatul de mai sus,ce e?domnilor doctori si asistenti,dati-va d'affare!multumesc.
Memorat
pippus
Admin
Veteran

« Răspunde #1 : 18-05-2010, 14:50:59 »

io nu pricep de ce intrebi pe forum (adica pareri dupa ureche ) in loc sa dai fuga mare cu persoana la medicul de familie

p.
Memorat
milly
Jr. Member
*

« Răspunde #2 : 18-05-2010, 21:56:30 »

maine la medic.bineinteles ca medicul e baza.era vorba doar de o parere aici.daca s-au facut analize si ecograf,s-au facut cu trimiteri de la medic.ma gandeam doar ca daca iti explica cineva de al tau e altceva.scuze tuturor pentru spatiul ocupat.si multumesc.
Memorat
gazzella
Vizitator
« Răspunde #3 : 19-05-2010, 07:59:50 »

milly, sunt diverse spatii pe net unde poti intreba si unde iti pot raspunde chiar medici

fa diverse cautari cu google

multa sanatate!!!!
Memorat
milly
Jr. Member
*

« Răspunde #4 : 19-05-2010, 14:27:15 »

am cautat pe internet destul.am si confirmarea de la medic ca e vorba de hepatita C.marti trebuie sa fac VIZITA GASTROENTEROLOGICA pt EPATOPATIA HCV CORRELATA.Sunt lucruri noi pt mine,nici nu mi s-a spus daca pt vizita asta trebuie sa fac ceva inainte,sa nu mananc de exemplu.nu stiu in ce consta vizita.pe net am gasit intr-un loc ca e vorba doar de palpatii,in altul ca e aia cu cablul care trebuie inghitit.am fost toata viata sanatoasa,asa ma simt si acum.practic am pofta de mancare,nu obosesc,nu e nimic schimbat.daca nu era sa fac niste analize de rutina,habar nu aveam ca am istoria asta de boala.(intr-un alt topic ziceam ca e vorba de o sora de a mea.de fapt e vorba de mine.imi cer scuze.nici nu stiu de ce am zis asa...)
Memorat
pippus
Admin
Veteran

« Răspunde #5 : 19-05-2010, 15:17:55 »

pai se poate sa fii purtatoare sanatoasa de virus c
adica probabil e asa, altfel nu te simteai asa de 'bine'

p.
Memorat
Madalina_Reloaded
Veteran

« Răspunde #6 : 19-05-2010, 15:21:54 »

(intr-un alt topic ziceam ca e vorba de o sora de a mea.de fapt e vorba de mine.imi cer scuze.nici nu stiu de ce am zis asa...)
chiar ma gindeam ca v-a pocnit pe amindoua in acelasi timp..
curaj
Memorat

camy_dan
Sr. Member

« Răspunde #7 : 19-05-2010, 15:26:22 »

GASTROSCOPIA este cea cu "cablul", care de fapt este o telecamera, care se inghite. asta stiu sigur ca a facut-o sotul meu de cateva ori pt ulcer.

p.s. nu te lua dupa ce scrie pe net. unii spun numai aberatii. ar fi trebuit sa intrebi medicul cum se desfasoara vizita si despre ce este vorba sa stai linistita.
Memorat
Madalina_Reloaded
Veteran

« Răspunde #8 : 19-05-2010, 16:07:55 »

http://gastroscopia.iannetti.it/GASTROSCOPIA/GASTROSCOPIA_PREPARAZIONEGASTROSCOPIA/
Memorat

Alizée
Veteran

« Răspunde #9 : 19-05-2010, 17:21:37 »

milly ai facut si dosajul ARN-lui viral?

Mult curaj!
Memorat
dani
Vizitator
« Răspunde #10 : 19-05-2010, 18:30:13 »

am cautat pe internet destul.am si confirmarea de la medic ca e vorba de hepatita C.marti trebuie sa fac VIZITA GASTROENTEROLOGICA pt EPATOPATIA HCV CORRELATA.
daca medicul ti-a spus deja ca e Hepatita C, atnci pt ce faci Gastroscopia, care de fapt se face cum se spunea cu tubu...aici te doarme, i tara se facea pe viu, nu conta ca iti intorceati matzele pe dos...
aici scrie totul ce trebuie sa sti despre Hepatita C,
http://www.hepatita-c.net/
care se transmite pe cale parenterala, adica sange, lichid seminal, etc etc...nu este un tratament specific, totul depinde de tine, adica de ce mananci si cum...

ps.un profesor de la mine e bolnav de hepatita C, din anii '70, de la transfuzie de sange...dupa atatia ani este perfect, nu spui ca are hepatita...

hepatita C, de obicei este asimtomatica, adica nu ai nici un semn de boala, ci o poti descoperi intamplator, cum s-a intamplat la tine...

ce trebuie sa sti, ca nu se moare din asta, chiar se traieste destul de mult, dar totul depinde de tine...dar in schimb se transmite

oricum, vad ca in situl care ti l-am pus scrie ca se vindeca....HEPATITA C NU SE VINDECA NICIODATA, NU EXISTA VACCIN, pt ca e un virus care isi schimba coredul cromozomic mereu, pt asta nu sunt vaccinuri....dar cum am spus, de tine depinde totul...

multa sanatate
Memorat
motanica
Sr. Member

« Răspunde #11 : 19-05-2010, 18:53:06 »

tatal meu e purtator de virus c..si atat. se simte bine si are analizele bune!..daca faci VIZITA gastroenterologica...nu trebuie sa faci nimik special...daca pe trimitere scria GASTROENDOSCOPIE atunci faceai cu "tubul" Smiley)...hai fii tare! te am poopat Kiss Kiss
Memorat

..matza blanda zgarie rau...
Alizée
Veteran

« Răspunde #12 : 19-05-2010, 19:03:41 »

Citat
oricum, vad ca in situl care ti l-am pus scrie ca se vindeca..HEPATITA C NU SE VINDECA NICIODATA, NU EXISTA VACCIN, pt ca e un virus care isi schimba coredul cromozomic mereu, pt asta nu sunt vaccinuri....

In schimb se vindeca. Exista vindecare spontana. Aproximativ 20% din purtatorii de virus C il elimina cu ajutorul propriului sistem imunitar, fiind o hepatita c acuta. Celelalte forme se cronicizeaza, si da acestea nu se vindeca.

Oricum scuza-ma daca imi permit sa iti spun ca nu e frumos sa scrii, mai ales cu litere mari asa ceva pe un topic, unde o persoana abia a aflat ca este purtatoare de acest virus. Va fi medicul ei cel care ii va explica si o va ajuta in acest moment.

Memorat
Madalina_Reloaded
Veteran

« Răspunde #13 : 19-05-2010, 20:40:46 »

te am poopat Kiss Kiss
eccalà
Memorat

motanica
Sr. Member

« Răspunde #14 : 19-05-2010, 20:45:29 »

Embarrassed Embarrassed Embarrassed
Memorat