Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

Căutare detaliată

126615 Mesaje în 8494 Subiecte- de către 5003 Utilizatori - Ultimul cont creat: giovyna
Pagini: 1 2 3 [4]   In jos
Imprimă
Autor Subiect: HEPATITA  (Citit de 3918 ori)
mirela_iuga
Jr. Member
*

« Răspunde #45 : 29-07-2010, 15:15:26 »

buna Daria ,nu am nimic in afara de faptul ca nu pot dona sange .sunt purtatoare de virus dar nu  face rau corpului.cum am mai scris primavara si toamna iau pentru regenerare sau protectia ficatului diverse vitamine sau protectoare in rest nimic nu am ajuns la interferon .ce sa iti zic decat sanatate si sa aud de bine de la tine.
Memorat
milly
Jr. Member
*

« Răspunde #46 : 02-09-2010, 11:06:28 »

la mine e activ.peste 2(!) zile incep tratamentul cu interferon.stiu ca e dur,am 1A,tratamentul e pentru 48 de saptamani.4 REBETOL pe zi si o injectie pe saptamana.am citit prospectul si m-au ingrozit reactiile adverse.dar sunt mii deoameni care l-au facut,n-oi fi eu mai slaba de inger decat altii!saauzim de bine!intre 2 tachipirine (pt febra,am auzit ca urca pana la 40!),o sa va povestesc cum ma simt.daca doamne fereste mai e vreo persoana care va trebui sa faca tratamentul asta,e important sa afli dinainte ce te asteapta.va pupic pe toti.PS.in tara a fost perfect:am facut ce trebuia sa fac,am avut si banii necesari,asa ca sunt extrem de multumita.pupici din nou.
Memorat
daria
Full Member
**

« Răspunde #47 : 02-09-2010, 12:44:59 »

Curaj milly!E bine sa citesti mai rar prospectul  ;)stii...orice medicament are contraindicatii;
Asa am inteles si eu ca nu este chiar "placut"interferonul ,gandeste ca va fi bine,
multa sanatate!!!!!
Memorat

Bucura-te de viata!
milly
Jr. Member
*

« Răspunde #48 : 02-09-2010, 12:56:00 »

incearca sa citesti prospectul de la REBETOL 200mg pe internet.  LoL iti vine sa mori inainte de a incepe tratamentul!dar eu sunt mai tare ca hepatita,nu ma las!!!si orice persoana are felul ei de a prinde reactiile adverse...
Memorat
gazzella
Vizitator
« Răspunde #49 : 02-09-2010, 15:37:09 »

asa milly!
 las ca treci tu peste asta
Memorat
daria
Full Member
**

« Răspunde #50 : 04-09-2010, 07:42:59 »

Asa sa faci milly! Kiss
Cu boala trebuie sa lupti hammer,pai ce ...face ce vrea ea?
Multa sanatate!!!!!!!
Memorat

Bucura-te de viata!
milly
Jr. Member
*

« Răspunde #51 : 02-11-2010, 22:08:39 »

buna seara tuturor!
am inceput interferonul pe 5 septembrie.
dupa o luna primele analize:tutto ok!  Grin
am zis eu ca-s forte  LoL .merg mai departe cu tratamentul pana la 48 de saptamani,dar important e ca isi face treaba.nici o reactie adversa,nimic febra,nimic din tot ce scrie pe prospect.  Wink
am avut inainte de a incepe tratamentul cateva nopti nedormite:imi spusese medicul ca scapa doar 20 % din bolnavi si eram preocupata...
 imi spusese si ca e possibil ca la un moment dat sa-mi zica "signora,non c'e l'abbiamo fatto".
dar dumnezeu a ascultat rugaciunile mele si ale familiei.
muuulta sanatate tuturor!in momente de astea intelegi ca sanatatea e intr-adevar pe primul loc.
Memorat
Alizée
Veteran

« Răspunde #52 : 03-11-2010, 09:06:25 »

brava milly  Smiley
Memorat
Madalina_Reloaded
Veteran

« Răspunde #53 : 03-11-2010, 16:07:01 »

daje tutta milly!!!
Memorat

daria
Full Member
**

« Răspunde #54 : 09-11-2010, 23:25:20 »

buna seara tuturor!
am inceput interferonul pe 5 septembrie.
dupa o luna primele analize:tutto ok!  Grin
am zis eu ca-s forte  LoL .merg mai departe cu tratamentul pana la 48 de saptamani,dar important e ca isi face treaba.nici o reactie adversa,nimic febra,nimic din tot ce scrie pe prospect.  Wink
am avut inainte de a incepe tratamentul cateva nopti nedormite:imi spusese medicul ca scapa doar 20 % din bolnavi si eram preocupata...
 imi spusese si ca e possibil ca la un moment dat sa-mi zica "signora,non c'e l'abbiamo fatto".
dar dumnezeu a ascultat rugaciunile mele si ale familiei.
muuulta sanatate tuturor!in momente de astea intelegi ca sanatatea e intr-adevar pe primul loc.
Kiss Kiss Kiss
Memorat

Bucura-te de viata!
Pagini: 1 2 3 [4]   In sus
Imprimă
Schimbă forumul: