Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

Căutare detaliată

126615 Mesaje în 8494 Subiecte- de către 5003 Utilizatori - Ultimul cont creat: giovyna
Pagini: [1]   In jos
Imprimă
Autor Subiect: informatii pt inscriere copii la gradinita in riccione (ajutor)  (Citit de 1019 ori)
narcisariccione
Newbie

« : 31-05-2011, 21:28:53 »

Buna tuturor,va rog sa ma ajutati si pe mine cu cateva informatii:vreau sa inscriu fetitele la gradinita am o fetita de 4 ani si 2luni si cealalta de 2 ani jumate,care sant procedurile? Sotul lucreaza in tavullia,apartine de riccione(emilia-romagna).Stiti vreo gradinita pe acolo sau ce documente sa aduc din romania,ma refer la apostilarea lor.Si daca stiti cat mai multe informatii va rog sa imi lasati mesaje,sant foarte interesata ca sa stiu cum sa procedez .        Va multumesc. si succes pt toti romanii din italia.
Memorat
gazzella
Full Member
**

« Răspunde #1 : 01-06-2011, 02:19:31 »

pai eu stiu ca-i suficient sa rezulte ca si rezidente intr-o localitate ca sa poata sa frecventeze gradinita arondata unei anumite localitati, zone...
asta in cazul gradinitelor de stat.
Memorat
lidia_dorin
Veteran

« Răspunde #2 : 01-06-2011, 07:37:47 »

Problema este ca pt anul 2011-2012 inscrierea la gradinit s-a facut in ianuarie, februarie 2011.
Cand mi-am inscris fetita ,anul acesta, am completat un formular, in rest toate actele trebuiesc duse la primarie ca sa obtii rezidenta.Scoala deja are datele de la primarie cu rezidentii minori care pot fi inscrisi.
Dupa parerea mea, intai faci rezidenta, dupa care vezi daca mai e vreun loc pentru fetita de 4 ani, cea mica ar fi trebuit sa fie anticipataria, doar daca ar fi fost locuri disponibile, daca nu, se face cerere pt cresa. Locurile la cresele comunale sunt putine in comparatie cu cererile, si se intra in baza unei graduatorii care ia in calcul venitul familiei, daca ambii parinti au contract de munca( daca tu nu lucrezi in momentul cand faci cererea sunt slabe sanse).
Vezi ca sunt topicuri deschise pt obtinerea rezidentei.

In alta ordine de idei, nu am inteles asta:
Sotul lucreaza in tavullia,apartine de riccione(emilia-romagna).
sotul tau are sau nu rezidenta la Riccione, pt ca nu conteaza unde lucreaza, de ex Tavullia este deja in Marche (unde dealtfel s-ar gasi chirii mult mai acceptabile decat in Riccione), iar Tavullia are gradinita si scoala.
Memorat
lidia_dorin
Veteran

« Răspunde #3 : 01-06-2011, 07:40:40 »

Sper sa intelegi:
''Per accedere alla Scuola dell'infanzia occorre presentare la domanda d'iscrizione dal 26 gennaio al 24 febbraio 2011.

La domanda di iscrizione deve essere compilata su apposito modulo e presentata all'ufficio Iscrizioni e Rette del Settore Servizi alla Persona - Via Flaminia 41 - per i residenti del Comune di Riccione  e  all'Ufficio Protocollo per i non residenti.
La relativa modulistica potrà essere visionata scaricando il file di seguito riportato.

SettoreSERVIZI ALLA PERSONA DirigenteDott. Valter Chiani IndirizzoVia Flaminia n. 41 Telefono0541 429904 (dirigente) 428870 (coord. pedagogico) 428830 (Iscrizioni e rette) Fax0541 428819 (fax dirigente) 0541 642765 (fax ufficio) e-mailvchiani@comune.riccione.rn.it; pubblicaistruzione@comune.riccione.rn.it
  Orarioda lunedì a venerdì dalle ore 11.00 alle ore 14.00
giovedì dalle ore 11.00 alle ore 14.00 e dalle ore 15.00 alle ore 17.30
sabato chiuso''

http://www.comune.riccione.rn.it/Engine/RAServePG.php/P/28171RIC0300/M/34021RIC0300
Memorat
Pagini: [1]   In sus
Imprimă
Schimbă forumul: