Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

Căutare detaliată

126615 Mesaje în 8494 Subiecte- de către 5003 Utilizatori - Ultimul cont creat: giovyna
Pagini: [1]   In jos
Imprimă
Autor Subiect: Oncolog la Milano  (Citit de 665 ori)
camy_dan
Sr. Member

« : 11-01-2011, 22:23:57 »

Sad

Cunoaste cineva un bun oncolog la Milano cu cabinet medical particular? Persoana care are nevoie nu poate astepta programari de 30-40 de zile.

M-am uitat la Centrul European de Oncologie, la Clinica de la San Donato, la San Raffaele, dar necunoscand nici un nume dintre cati doctori sunt, nu as sti pe care sa il recomand. Poate cineva dintre voi s-a lovit sau lucreaza intr-un spital si cunoaste vreun doctor dupa renume.

Va multumesc anticipat.
Memorat
pippus
Admin
Veteran

« Răspunde #1 : 12-01-2011, 09:28:47 »

cred ca nu are sens sa cauti un "nume", diagnosticele si tratamente sint destul de standard si bazate pe analize care sint mereu aceleasi, deci mergi direct la spital, cel mai specializat in cancer e San Rafaele...

p.

Sad

Cunoaste cineva un bun oncolog la Milano cu cabinet medical particular? Persoana care are nevoie nu poate astepta programari de 30-40 de zile.

M-am uitat la Centrul European de Oncologie, la Clinica de la San Donato, la San Raffaele, dar necunoscand nici un nume dintre cati doctori sunt, nu as sti pe care sa il recomand. Poate cineva dintre voi s-a lovit sau lucreaza intr-un spital si cunoaste vreun doctor dupa renume.

Va multumesc anticipat.
Memorat

lidia_dorin
Veteran

« Răspunde #2 : 12-01-2011, 09:36:17 »

Raspuns primit:A Milano, L'istituto dei Tumori di via Vanezian, è senza ombra di dubbio un'eccellenza a livello Europeo; sotto L'aspetto Sanità, a Milano, siamo fortunati!

http://www.istitutotumori.mi.it/default.asp

Memorat
lidia_dorin
Veteran

« Răspunde #3 : 12-01-2011, 09:38:44 »

Raspuns primit:  anche all'ospedale Niguarda c'è un ottimo oncologo, si chiama Dott. Siena privatamente rieceve in un paio di gg. al massimo . la priva visita costa 250,00 e le successive 200
Memorat
pippus
Admin
Veteran

« Răspunde #4 : 12-01-2011, 09:45:48 »

Raspuns primit:  anche all'ospedale Niguarda c'è un ottimo oncologo, si chiama Dott. Siena privatamente rieceve in un paio di gg. al massimo . la priva visita costa 250,00 e le successive 200
appunto, si cum cu o vizita nu se face primavara, recomand o structura superspecializata unde poti intra si prin ASL sau o vizita privata costa oricum mai putin

p.
Memorat

Alizée
Veteran

« Răspunde #5 : 12-01-2011, 10:17:48 »

Si la istituto dei tumori poți intra prin asl.
Memorat
gazzella
Full Member
**

« Răspunde #6 : 12-01-2011, 10:30:05 »

camy, Institutul European de Oncologie pare ca se ocupa de tumori la san, spitalul din Cinisello de prostate.

despre ce tumoare este vorba? eu m-as orienta mai mult in baza tumorii decat in baza unei recomandari la un medic.

si imi aduc aminte ca la spitalul din sesto cand faceam diverse programari mi se dadeau timpii de asteptare de la intreaga structura spitaliceasca vimercate

Memorat
camy_dan
Sr. Member

« Răspunde #7 : 12-01-2011, 13:10:24 »

tumoarea este la picior. este o umflatura destul de mare langa glezna. in romania i s-a diagnosticat cancerul si i-au spus ca trebuie sa-i taie piciorul cat mai repede. a facut 4 sedinte de chemio, in romania, care nu au dat rezultate. fata a venit la milano sperand sa gaseasca o alta solutie decat cea a taierii piciorului.
Memorat
camy_dan
Sr. Member

« Răspunde #8 : 12-01-2011, 13:13:21 »

ahhh, nu are tessera sanitara si nici probleme de bani. tessera va avea peste vreo 2-3 luni, pana atunci merge si la privat.

m-am uitat la medicii de la diferite spitale dar n-am gasit nici unul specializat in tumori la picioare.
Memorat
gazzella
Full Member
**

« Răspunde #9 : 12-01-2011, 13:36:01 »

e foarte vag "tumoare la picior"

http://www.medicitalia.it/consulti/Oncologia-medica/24379/Tumore-gamba (din pacate pica in discursuri politice, dar tu vroind poti sa preiei nominativele unora)

multe sanatate fetei!

Memorat
pippus
Admin
Veteran

« Răspunde #10 : 12-01-2011, 14:12:55 »

tumoarea este la picior. este o umflatura destul de mare langa glezna. in romania i s-a diagnosticat cancerul si i-au spus ca trebuie sa-i taie piciorul cat mai repede. a facut 4 sedinte de chemio, in romania, care nu au dat rezultate. fata a venit la milano sperand sa gaseasca o alta solutie decat cea a taierii piciorului.

daca are tessera europea romaneasca poate incerca sa mearga la urgentza aici spunand ca e turista si ca i-a aparut chestia aia...
desi nu e tocmai o metoda ortodoxa si probabil e o umflatura care nu se formeaza peste noapte...

p.
Memorat

camy_dan
Sr. Member

« Răspunde #11 : 12-01-2011, 15:29:50 »

e foarte vag "tumoare la picior"

stiu, dar sincer nu stiu mai mult deoarece mi-e jena s-o descos. ea are un diagnostic precis, pus in romania, dar nu-l stiu.
Memorat
Alizée
Veteran

« Răspunde #12 : 12-01-2011, 22:54:37 »

Persoana respectiva ar trebui sa sune si sa programeze o vizita oncologica generalã. Mai apoi medicul respectiv va sti cãtre cine sa o trimitã in cazul in care nu e de competenta sa.
Memorat
Pagini: [1]   In sus
Imprimă
Schimbă forumul: