|
Dianalina
Newbie
|
 |
« : 29-04-2010, 08:57:56 » |
|
Buna ziua! Numele meu este Diana si am nevoie de o informatie. Mama mea locuieste in zona Savona..si ar avea nevoie de un stomatolog. As dori sa stiu, daca cunoaste cineva vreun stomatolog roman in zona Savona-Imperia? Mama nu prea are incredere in stomatologii italieni.  Va multumesc! 
|
|
|
|
« Ultima modificare: 29-04-2010, 09:00:26 de către Dianalina »
|
Memorat
|
|
|
|
stiucamavrei
I'm Condy, that Condy...
Sr. Member

|
 |
« Răspunde #1 : 29-04-2010, 09:27:20 » |
|
de ce?
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
Aleksa
|
 |
« Răspunde #2 : 29-04-2010, 09:42:22 » |
|
nici eu nu inteleg de ce nu ar avea incredere, iar daca are impresia ca unul roman are preturi inferioare, cred ca se insala 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Alizée
|
 |
« Răspunde #5 : 30-04-2010, 10:50:39 » |
|
Probabil se uita des la "Striscia" sau la "Le iene"  multe cazuri de "falsi dentisti" pe acolo 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
|
|
romeomih
Newbie
|
 |
« Răspunde #7 : 02-05-2010, 00:43:08 » |
|
MI AM PUS DE CEVA VREME UN APARAT DENTAR.DENTISTII DE AICI SPUN CA TREBUIE SA L DAU JOS SI SA MI PUNA EI UN ALTUL CACI PE ASTA NU L POT REGLA ...CICA E ALT SISTEM...STIE CINEVA VREUN ODONTOIATRU ROMAN IN ZONA LOMBARDIA CARE SA NU AIBA ACEIASI IDEE SCLIPITOARE?MERSI ANTICIPAT! :DVREAU SA ZIMBESC ASA.... 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
Dianalina
Newbie
|
 |
« Răspunde #8 : 05-05-2010, 21:16:23 » |
|
 ) nu e vorba de preturi inferioare sau eu stiu ce altceva...e pur si simplu vorba de incredere. Am cautat pe internet si am gasit 2 stomatologi romani, unul in Bolonia si altul in Roma..dar sunt cam departe. Oricum, multumesc frumos pentru raspunsuri! 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
Madalina_Reloaded
|
 |
« Răspunde #9 : 05-05-2010, 22:24:24 » |
|
e vorba de incredere... aia italieni te violeaza pe scaun, apoi te taie-n bucati si te baga in distrugatorul de documente... mare ti-e gradina.....
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
nikita
|
 |
« Răspunde #10 : 06-05-2010, 12:37:17 » |
|
 ) nu e vorba de preturi inferioare sau eu stiu ce altceva...e pur si simplu vorba de incredere. Am cautat pe internet si am gasit 2 stomatologi romani, unul in Bolonia si altul in Roma..dar sunt cam departe. Oricum, multumesc frumos pentru raspunsuri!  pe ala de la Roma nu ti-l recomand
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
Dianalina
Newbie
|
 |
« Răspunde #11 : 10-05-2010, 15:44:35 » |
|
Nu cred ca este necesara aceasta ironie, Madalina_Reloaded.  Fiecare adopta o atitudine in funtie de propriile experiente!
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
Madalina_Reloaded
|
 |
« Răspunde #12 : 10-05-2010, 20:01:27 » |
|
Dianalina, eu n-am sa pot intelege niciodata cum se poate trai in mijlocul unor persoane in care nu ai incredere. scuza-mi ironia, dar chiar nu pricep care ar putea fi motivul de neincredere in stomatologii italieni si nici nu inteleg convingerea asta ca romanii ar avea-o mai mare (steaua-n frunte, nu altceva...) ca mama ta o fi avut experiente neplacute cu vreun "stomatolog" italian... o fi pentru ca l-a ales p-al mai ieftin?!
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
gazzella