|
pippus
|
 |
« Răspunde #525 : 30-09-2011, 09:17:03 » |
|
Douã zerouri merg agale prin deºert. La un moment dat, vãd un 8 ºi unul zice: -Ia te uitã ce le arde ãstora pe aºa o cãldurã!
-------------------------------------------------------------------------------------
Un cowboy stãtea liniºtit într-un bar, când, la un moment dat, un tip strigã: "Vezi bã, cã-þi ia calul!". Cowboyul iese din bar, îºi vede calul la locul lui, se întoarce în bar ºi-l împuºcã pe cel ce strigase. S periat, barmanul þipã: -Bãieþi, terminaþi odatã cu ºahul, cã ãsta ne împuºcã pe toþi!
---------------------------------------------------------------------------------------
Un tip se urcã în racheta personalã ºi face un tur prin Univers, apoi face o escalã pe o planetã necunoscutã. Aici vede o femeie frumoasã lângã un foc pe care era un ceaun în care femeia tot amesteca, scotea apoi un material pe care-l modela în omuleþi, sufla asupra lor ºi le dãdea viaþã. -Ce faci? o întreabã mirat bãrbatul. -Fac copii! - rãspunde femeia. De ce te uiþi aºa mirat? Voi cum îi faceþi? Se apucã bãrbatul nostru jucãuº ºi-i aratã cum se fac la noi copiii, ei îi place, dar la sfârºit întreabã: -ªi copiii unde-s? -A, peste nouã luni... - Aha! ªi în timpul ãsta tot amesteci?
----------------------------------------------------------------------------------------- Doi þigani ajung în faþa judecãtorului pentru cã vroiau sã divorþeze. Piranda zice cã motivul e faptul cã el nu mai poate face amor cu ea. -Cum, mãi þigane!? se mirã judecãtorul, care-l chemase mai aproape pe þigan ºi-i vorbea în ºoaptã. Nu mai poþi nici mãcar o datã pe sãptãmânã? -ªtiu ºi eu, dom' judecãtor? bâiguie þiganul. -Dar o datã pe lunã? -?! -Ei, dar cel puþin o datã pe trimestru? -Ah, da! Aºa pot! zice þiganul. Ei! anunþã judecãtorul cu voce tare. Având în vedere numãrul mare de copii pe care-l au pãrþile, precum ºi angajamentul pârâtului de a-ºi face datoria de soþ o datã pe trimestru, cazul se închide! Mulþumite pãrþile? -Mulþumite! - rãspund þiganii în cor. Când sã iasã ei din salã, Piranda întreabã: -Dom' judecãtor! Ia spune, frumosule, cam câte... de ãlea... tremestre are noaptea?
----------------------------------------------------------------------------------------------
De ce þi-ai vopsit, domnule, maºina roºie pe o parte ºi verde pe cealaltã? - Îmi place sã vãd cum se contrazic martorii la un potential eveniment rutier.
--------------------------------------------------------------------------------------------- -
Cum îþi mai merge cãsnicia? îl întreabã un bãrbat pe altul la cârciumã. - Foarte bine, dar ceva parcã mã pune pe gânduri: ne-am mutat de la Oradea la Constanþa ºi avem în continuare acelaºi poºtaº!
--------------------------------------------------------------------------------------------- -
Ce obrãznicie! Eu îþi spun cã nevastã-mea are un copil ºi tu mã întrebi de la cine? - Liniºteºte-te, nu te enerva, am crezut cã ºtii!
-------------------------------------------------------------------------------
|