Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

Căutare detaliată

126615 Mesaje în 8494 Subiecte- de către 5003 Utilizatori - Ultimul cont creat: giovyna
Pagini: 1 ... 34 35 [36]   In jos
Imprimă
Autor Subiect: bancu zilei  (Citit de 35929 ori)
pippus
Admin
Veteran

« Răspunde #525 : 30-09-2011, 09:17:03 »

Douã zerouri merg agale prin deºert. La un moment dat, vãd un 8 ºi unul zice:
-Ia te uitã ce le arde ãstora pe aºa o cãldurã!

-------------------------------------------------------------------------------------

Un cowboy stãtea liniºtit într-un bar, când, la un moment dat, un tip strigã:
"Vezi bã, cã-þi ia calul!".
Cowboyul iese din bar, îºi vede calul la locul lui, se întoarce în bar ºi-l împuºcã pe cel ce strigase. S
periat, barmanul þipã:
-Bãieþi, terminaþi odatã cu ºahul, cã ãsta ne împuºcã pe toþi!

---------------------------------------------------------------------------------------

Un tip se urcã în racheta personalã ºi face un tur prin Univers, apoi face o escalã pe o planetã necunoscutã. Aici vede o femeie frumoasã lângã un foc pe care era un ceaun în care femeia tot amesteca, scotea apoi un material pe care-l modela în omuleþi, sufla asupra lor ºi le dãdea viaþã.
-Ce faci? o întreabã mirat bãrbatul.
-Fac copii! - rãspunde femeia. De ce te uiþi aºa mirat? Voi cum îi faceþi? Se apucã bãrbatul nostru jucãuº ºi-i aratã cum se fac la noi copiii, ei îi place, dar la sfârºit întreabã:
-ªi copiii unde-s?
-A, peste nouã luni...
- Aha! ªi în timpul ãsta tot amesteci?

-----------------------------------------------------------------------------------------
Doi þigani ajung în faþa judecãtorului pentru cã vroiau sã divorþeze. Piranda zice cã motivul e faptul cã el nu mai poate face amor cu ea.
-Cum, mãi þigane!?  se mirã judecãtorul, care-l chemase mai aproape pe þigan ºi-i vorbea în ºoaptã. Nu mai poþi nici mãcar o datã pe sãptãmânã?
-ªtiu ºi eu, dom' judecãtor? bâiguie þiganul.
-Dar o datã pe lunã? -?!
-Ei, dar cel puþin o datã pe trimestru?
-Ah, da! Aºa pot! zice þiganul.
Ei! anunþã judecãtorul cu voce tare. Având în vedere numãrul mare de copii pe care-l au pãrþile, precum ºi angajamentul pârâtului de a-ºi face datoria de soþ o datã pe trimestru, cazul se închide! Mulþumite pãrþile?
-Mulþumite! - rãspund þiganii în cor. Când sã iasã ei din salã, Piranda întreabã:
-Dom' judecãtor! Ia spune, frumosule, cam câte... de ãlea... tremestre are noaptea?

----------------------------------------------------------------------------------------------

De ce þi-ai vopsit, domnule, maºina roºie pe o parte ºi verde pe cealaltã?
- Îmi place sã vãd cum se contrazic martorii la un potential eveniment rutier.

--------------------------------------------------------------------------------------------- -

Cum îþi mai merge cãsnicia? îl întreabã un bãrbat pe altul la cârciumã.
- Foarte bine, dar ceva parcã mã pune pe gânduri: ne-am mutat de la Oradea la Constanþa ºi avem în continuare acelaºi poºtaº!

--------------------------------------------------------------------------------------------- -

Ce obrãznicie! Eu îþi spun cã nevastã-mea are un copil ºi tu mã întrebi de la cine?
- Liniºteºte-te, nu te enerva, am crezut cã ºtii!

-------------------------------------------------------------------------------
Memorat

Pagini: 1 ... 34 35 [36]   In sus
Imprimă
Schimbă forumul: