Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

Căutare detaliată

126615 Mesaje în 8494 Subiecte- de către 5003 Utilizatori - Ultimul cont creat: giovyna
Pagini: 1 2 [3]   In jos
Imprimă
Autor Subiect: C-asa-i romanu'  (Citit de 1825 ori)
Cocolina
Sr. Member

« Răspunde #30 : 18-12-2010, 12:52:19 »

Gretos!!!!!
Memorat

Cerul n-ar avea curcubeul,daca ochii n-ar avea lacrimi...
Alizée
Veteran

« Răspunde #31 : 18-12-2010, 13:58:59 »

mda
au gasit cateva tate ignorante si au facut stire...
Memorat
Madalina_Reloaded
Veteran

« Răspunde #32 : 18-12-2010, 14:24:22 »

tate ignorante care merg la biserica. ca nu-mi rezulta ca trebuie sa faci facultate ca sa mergi sa-l asculti pe popa, tocmai pentru asta ar trebui sa stii cind a murit si cind a reinviat.
Memorat

Alizée
Veteran

« Răspunde #33 : 18-12-2010, 15:14:13 »

tate ignorante care merg la biserica. ca nu-mi rezulta ca trebuie sa faci facultate ca sa mergi sa-l asculti pe popa, tocmai pentru asta ar trebui sa stii cind a murit si cind a reinviat.

Multi merg in parlament/guvern ne reprezinta si nu cunosc constitutia...si au si facultate.
De ce n-ar exista si cei care merg la Biserica nestiind rostul.

Si sincer nici nu cred ca au inteles intrebarea  LoL
Memorat
Madalina_Reloaded
Veteran

« Răspunde #34 : 18-12-2010, 17:21:25 »

Alizée nu cred ca intrebarile alea trebuiau facute unor domnisoare culte de la oras care se dau credincioase. Daca tu baba de la tara nu stii cind s-a nascut si cind a reinviat Cristos (ca se mai si cinta "cristoooooos a inviaaaaaaaat din morti" la Paste...) ca stai toata toata ziua sa-ti faci cruci, nu stiu cine ar trebui sa stie mai bine.
Adevarul e ca pt romani, sarbatorile inseamna doar POTOL: stiu ca la paste se maninca miel, la craciun porc.
e incredibil sa intrebi o baba (sau un mos) de la tara ce diferenta e intre paste si craciun si sa nu stie sa-ti spuna altceva decit ce se maninca... dar apoi sa spuna cu evlavie ca daaaaaaaa se duce mereu la biserica, se impartaseste, se inchina, se ingenunchiaza. Asta o cam zice lunga despre credinciosii astia care cred si nu stiu nici ei in ce cred...
Memorat

Cocolina
Sr. Member

« Răspunde #35 : 18-12-2010, 19:04:59 »

Exact Madalina!Insa ce e mai revoltator e faptul ca tocmai astfel de precupete evlavioase sunt si cele care uita de invatamintele crestinesti si se imping la pupat de moaste,se injura si si-so dau coate,ca la sfarsit sa fuga iar la razboi pt trei sarmale si un ciolan...uitand de post si de tot!!
Memorat

Alizée
Veteran

« Răspunde #36 : 18-12-2010, 19:33:40 »

Nu doar pentru romani înseamnã potol.  Eu nu vad asa mari diferente. De vreo 2 luni aud doar discuții despre mâncare si cadouri referitor la sarbatorile de iarna, cum de altfel auzeam si in Romania.
Memorat
Madalina_Reloaded
Veteran

« Răspunde #37 : 18-12-2010, 20:43:51 »

barbatu-meu e catolic dar nu se duce la pupat icoane nici la sarbatorile "comandate". ii place sa manince bine, desi nici in familia lui, nici la noi in casa nu se cheltuie mia de euro (cum doar citii pe "Ora" cit cheltuie romanii din Italia care TREBUIE sa-si satisfaca pasarica de a taia porcu-n Italia, ca nu e carne pe toate drumurile... ) pentru a cumpara potol de sarbatori.
dar daca-l intreb diferenta dintre paste si craciun, pariem ca o stie? ce naiba mai, e o chestie atit de elementara...
Memorat

ranya
Veteran

« Răspunde #38 : 19-12-2010, 02:26:38 »

mda
au gasit cateva tate ignorante si au facut stire...
si eu cred ca au fost "alese" sau "culese"...inca n-am intalnit -personal- un roman sa nu cunoasca asa ceva.
Memorat

Nimic nu este mai scump decât ceea ce primeºti pe gratis.
Madalina_Reloaded
Veteran

« Răspunde #39 : 19-12-2010, 14:42:58 »

sigur! intii au facut un quiz, apoi le-au luat interviu la ai mai prosti Wink
Memorat

Cocolina
Sr. Member

« Răspunde #40 : 19-12-2010, 16:20:16 »

hahhaha...chiar asa! Tongue daca-i intrebi nici macar nu cunosc bine biblia....
Memorat

ranya
Veteran

« Răspunde #41 : 19-12-2010, 23:16:47 »

Biblia cred ca multi n-o stiu, dar ce sarbatorim la Craciun si ai pitici ti-o pot zice Wink
Memorat

Nimic nu este mai scump decât ceea ce primeºti pe gratis.
Abraxas
Tengy
Sr. Member

« Răspunde #42 : 20-12-2010, 09:55:42 »

poate trebuia sa intrebe "ce sarbatorim de Craciun?" "dar de Pasti?"
mi se pare vaga intrebarea "diferenta" dintre paste si craciun (cu atat mai mult cu cat raspunsul asteptat trebuia sa fie evident). Diferenta in ce sens? Craciunul e iarna, pastele e primavara.  Grin Nu asta e diferenta? 
Memorat

Cocolina
Sr. Member

« Răspunde #43 : 20-12-2010, 14:50:29 »

ba,asta-i diferenta...si la inca o diferenta....la meniu....si la cap pt aia..... hammer
Memorat

Pagini: 1 2 [3]   In sus
Imprimă
Schimbă forumul: