Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

Căutare detaliată

126615 Mesaje în 8494 Subiecte- de către 5003 Utilizatori - Ultimul cont creat: giovyna
Pagini: [1] 2 3   In jos
Imprimă
Autor Subiect: DISCO CHEF DE CHEF MILANO-RIMINI-RICIONE  (Citit de 1842 ori)
MYLANO
Jr. Member
*

« : 14-01-2011, 13:01:34 »

eheeee...ca ne extindem pe la marea adriatica:))ca am auzit noi ca sunt multi romeni pe acolo:))din februarie 2011 deskidem a2a locatie CHEF DE CHEF-RIMNINI,dupa care urmeaza CHEF DE CHEF-RICCIONE-si ramanem cu istoricul CHEF DE CHEF MILANO.Pt,rimni ofical inaugurarea ar trebui sa fie in 5 februarie,localul se gaseste la 50m de mare,daca iesiti la o tigara din club,se vede marea,dar mai multe info o sa va dau cand e semnat contractul:)pina atunci va astept la MILANO
CHEF DE CHEF MILANO-viale e.fermi 98 mi(angolo via sbarbaro2)-zona maciachini-niguarda Milano-in FIECARE SAMBATA !!!

www.kefdekef.com
Memorat
Madalina_Reloaded
Veteran

« Răspunde #1 : 14-01-2011, 13:27:56 »

puteai sa ai rabdare, ca vine vreun tsunami naibii mor mor mor
Memorat

pippus
Admin
Veteran

« Răspunde #2 : 14-01-2011, 14:57:34 »

super stire !

io zic asa, portati avanti coi lavori, inregistreaza brand-ul "kefdekef" si proiecteaza un
"kefdekef - catena di kef per tutti i romeni, ogni sabato, a buon prezzo"
(si cand devii milionar aminteste-ti si de noi Smiley )

p.

Memorat

Cosmin
Jr. Member
*

« Răspunde #3 : 17-01-2011, 09:55:39 »

Un motiv in plus sa-mi fac veacul pe la Rimini  Grin  si asa nu am ajuns sa vad niciodata marea in acele zone, desii am trecut de vreo 4 ori la vreo 50 km de Rimini.
Astept sa bagi poze cu locatia si sper macar sa fie la parter. Smiley
Memorat

" Unde se termina asfaltul, nu inseamna ca se termina si drumul "
pippus
Admin
Veteran

« Răspunde #4 : 17-01-2011, 12:21:39 »

Un motiv in plus sa-mi fac veacul pe la Rimini  Grin  si asa nu am ajuns sa vad niciodata marea in acele zone, desii am trecut de vreo 4 ori la vreo 50 km de Rimini.
Astept sa bagi poze cu locatia si sper macar sa fie la parter. Smiley

vai Cozmine, tu esti de-ala cu manele in boxa ?!

p.
Memorat

Cosmin
Jr. Member
*

« Răspunde #5 : 17-01-2011, 14:46:12 »

Nu vai..eu nu bag muzica in boxe  Shocked ..folosesc mereu un aparat in care se introduce cd-ul  LoL
Cu ce s-ar schimba lucrurile daca as fii ?
Am mai dezbatut pe undeva subiectul si n-am retineri in a recunoaste ca mai ascult si eu.
In ultima vreme, tot mai rar ..pentru ca fa schifo ce scot acum, mai mult urla si behaie.
Sunt cateva care imi plac si le ascul mereu cand e vorba sa alunece bautura pe gat  Grin  , altfel nu merge, ramane acolo cu  nod cu tot.
Deci e clar....cand am chef sa imi var amarul si merg in Disco Romaneasca, odata sau de 2 ori pe An ( si atunci bine) Grin trebuie neaparat sa aud asa ceva.
E vina mea daca nu se mai pune muzica de petrecere ca odinioara, sau macar un Etno ?
Ca as fii multumit si astfel.
Eu cred ca am trecut de vreo 4/5 ori intr-un An prin discoteca si atunci merg numai pentru a ma drege , ca altceva nu am ce sa fac .
Si cel putin din ultimele experiente de acest gen, am sesizat ca in cateva ore ...trag pe dreapta  Grin ...bag de seama ca imbatranesc.
Asta e..recunosc !!! Sunt plin de defecte.
Aruncati cu " pietre" care va simtiti curati  Undecided
Memorat

Madalina_Reloaded
Veteran

« Răspunde #6 : 17-01-2011, 18:30:22 »

dac-am ajuns sa ne DREGEM cu tiganiada..... e cam rau, zic eu...
cosmine, ai lua un TIGAN sa munceasca pentru tine? sau i-ai dat adapost in dormitorul tau?

ps. in aparatul ala in care introduci cd-ul poti sa-ti bagi si muzica de petrecere sau... POPULARA...ca etno e alta kkre
Memorat

@lex
Sr. Member

« Răspunde #7 : 17-01-2011, 20:41:28 »

Deci e clar....cand am chef sa imi vars amarul si merg in Disco Romaneasca, odata sau de 2 ori pe An ( si atunci bine) Grin trebuie neaparat sa aud asa ceva.

Tipic peisajului "mioritic", ale Discotecilor romanesti din strainatate! Majoritatea merg sa-si verse amarul, nu sa se simta bine!!!
Frecvent pleaca... mai amarati, mai afumati, mai "ciufuliti"....

Eu cred ca am trecut de vreo 4/5 ori intr-un An prin discoteca si atunci merg numai pentru a ma drege , ca altceva nu am ce sa fac *.
Aruncati cu " pietre" care va simtiti curati.

*DISCOTÉCÃ ~ci f.1) ... 4) Petrecere cu dans (seara sau noaptea). 5) Local unde are loc o asemenea petrecere. /<fr. discotheque (DEX)

Cosmine, sa inteleg ca faci parte din cei care vin deja "incalziti" si au impresia ca se dreg cu o sticla de vin romanesc (Tamaioasa, Grasa, Busuioaca), care stim cu totii cum e facut si ce efect(e) are, "trag pe dreapta" pe mese?
Oricum, candva, tot de 4/5 ori pe an mergeam in Discoteca romaneasca si am senzatia ca ne -am "intersectat" de mi-a trecut CHEFul(DE CHEF) sa mai merg.

Nu arunc cu pietre (am evoluat de la stadiul de primitiv Tongue), cu toate ca.... hammer.
Parerea mea, de "mizerabil" Wink

Memorat

Cosmin
Jr. Member
*

« Răspunde #8 : 17-01-2011, 21:08:12 »

Mai..hai sa nu fim rai  Grin ..cel putin eu nu sunt si nu am fost niciodata ipocrit, nu fac ca altii care se ascund dupa copac  si cum zice poetul " o dau de gard " ca ei nu asculta asa ceva, dar la cate o petrecere sau nunta..sunt primii pe mese  LoL
Iar in public nu recunosc pentru ca le e rusine.
Nu sunt un dependent, nu imi place chiar orice, ba mai mult...imi face sila in ultima vreme cand aud latratul unora, ca altfel nu se poate numii ce scot azi majoritatea.
Insa sunt unele melodii care imi plac , nu reusesc nici sa umplu un cd cu asa ceva....selectez numai cateva si basta.
Nu sar in sus la orce " begait " numit muzica.
Si apoi...sa o luam altfel, voi generalizati...de ce ?
Pentru ca peste faptul ca nu suportati muzica, dar e vorba si de comportamentul celor care o asculta, corect ?
Un simplu exemplu :
  Daca eu nu ma invart prin oras cu muzica " la blana " ..nu deranjez pe nimeni, oriunde ma duc incerc sa am limita bunului simt, la fel si online...
Acum..teoretic vorbin, ar trebuii sa fiu catalogat doar pentru ca ascult un fel de muzica ?
E doar o idee, nu zic ca as fii fost..  Smiley
Nu vin in casa la tine sa ascult, de cate or iau in masina prieteni..intreb inainte aca ii deranjeaza ..sau pe care stiu ca deranjeaza nu-i bat la cap....deci...
Cat timp ii respect pe cei din jur, nu cred ca e atat de grav.
Eu ascult muzica in functie de locatie si stare.
In masina predomina muzica gen 2Pac , Anii 80/90 care o ador...., bachata & merenque.Iar cand sunt putin sucarit si ma apuca dorul de casa, fac o sosta, scot berica din frigider...bag un Marian Hulpus si dupa 4 beri ma bag la shlaufen  Grin
Cumnatu nu mai asculta demult.. o singura data l-am vazut la o nunta cand era suparat si se mustise  LoL dar in rest..facem mereu caterinca pe seama asta.
De cate ori se strica masina, imi zice " vezi....ti-am zis eu ca si masinile se strica daca asculti manele "
Dupa fazele astea,,,,ma uitam odata la tv, un documentar cu niste straini care umblau prin Romania cu niste proiecte si sa descopere tara.
Unu din ei, mai curios si din respect pentru noile culturi...  Grin auzind peste tot manele, s-a decis sa cumpee si el un cd.
Faa funny...radeam sa ma tavalec pe jos.....e ca dupa ce a luad cd-ul ( filmau calatoria) l-a bagat in masina si dupa 5 minute de condus, s-a rupt o roata  LoL
Memorat

Madalina_Reloaded
Veteran

« Răspunde #9 : 17-01-2011, 21:10:39 »

Cosmine, nu mi-ai raspuns si mie.
apoi iti spun si eu de ce "generalizez"
Memorat

@lex
Sr. Member

« Răspunde #10 : 17-01-2011, 21:26:29 »

Eu nu am comentat nimic referitor la ce gen de muzica asculti!
Referirea ERA la cum vezi tu Discoteca!
M-am lamurit!  Wink
Raspunde-i Madalinei (doamnele au prioritate), caci problema e mult mai delicata, era vorba de dormitorul tau  Undecided...eu nu ma bag! Gusturile si placerile nu se discuta!
Memorat

Cosmin
Jr. Member
*

« Răspunde #11 : 17-01-2011, 21:32:16 »

" am senzatia ca ne -am "intersectat" de mi-a trecut CHEFul(DE CHEF) sa mai merg " faci referire la mine , sau in general ?
Ma indoiesc ca ar fii vorba de mine, pentru ca de obicei stau in coltul meu si nu deranjez  pe nimeni.
O singura data m-am bagat si eu la dans, daca il pot numi astfel  LoL .
" "trag pe dreapta" pe mese? " Nu vai...am avantajul  confortului unei semigarsoniere in masina  Grin .
Dupa ce simt ca nu mai e de mine, fac retromarcia..si cum nu e voie sa conducem dupa o astfel de seara, trag jaluelele, ma arunc in pat...si gata seara.
Eu nu fac altceva decat consumatie, imi clatesc ochii si derulez amintiri.
DAp...asta e ..traiesc in trecut, in asta ma mai regasesc eu de cand sunt in Italia si doar asa imi mai vars uneori naduful.
Oricum o seara din asta, imi ajunge cel putin 2/3 luni  Smiley timp in care nu mai reusesc nici macar sa miros alcool.
Ultima oara..dupa 2 Cuba Libre..eram deja in masina  hammer
Deci...cum am zis, ma indoiesc ca as fi eu unul din cei cu, care te-ai intersecat si ti-au produs sila.
E trist..dar asta e, nu imi e rusine de ceea ce sunt.
Am o mie de alte motive sa ma simt aiurea.
Totusi...sincer..eu va inteleg pe voi cei care snteti importiva, doar ca nu sunt de acord cand generalizati si nu puteti accepta ca pe pamant sunt oameni si oameni, cu pareri di idei diverse.
Daca am fii toti la fel, care ar fii farmecul ?
Cum am zis si ma repet..cat exista limita bunului simt, cel putin in discutii..pt mine e super ok..discut ce si cum vreti, sunt de acord si accept ca exista alte puncte de vedere.
Iar ceea ce nu suport..iar asta e valabil pt toti, nu doar pentru cei care asculta manele...este comportamentul in unele discutii( gen ( vezi Youtube) unde toata lumea se injura cu toata lumea (ca de, asa e Romanul)..doar pentru ca nu pot fii de acord unii cu altii.
Imi e mai sila de asa ceva decat unul care asculta orice fel de muzica.
Cum zic camperistii Jokeristi " peace "  Grin
Memorat

@lex
Sr. Member

« Răspunde #12 : 17-01-2011, 21:45:44 »

???Eu am inteles, probabil si tu?!
Urasc polemica, imi expun opinia si nu intru in discutii. Probabil am generalizat dar sa nu uitam ca am intrebat... doar, nu am dat cu parul (pietre).
PEACE. Wink
Memorat

Cosmin
Jr. Member
*

« Răspunde #13 : 17-01-2011, 21:59:34 »

Scuze Madalina, abia acum mi-am dat seama.
Citiseam aiurea mesajul  Smiley
Pai..ce ai vrea sa auzi de la mine ?
Eu nu am nimic cu Tiganii, am ce am cu cei care n-au pic de respect pentru cei din jur.
Cred ca stiu unde bati si pt asta tre sa respund prin cateva exemple.
In vremurile mele bune, am umblat foarte mult prin tara, transporturi, aprovizionare..etc.
si am avut de-a face ci fel si fel d oameni, dntre care ..si cu multi Tigani.
De atunci mi-am schimbat ideea despre Oameni si am ramas surprins de ceeace uneori se afla in spatele aparentelor.
Nu zic ca as fii perfect si nu mai dau numere uneori, c nu mai gresesc si u judecand dupa aparente dar totusi...
Am fost in case la tigani, atat oameni de afaceri cat si cei de rand.
Desii majoritatea aveau unele obiceiuri cae nu ar fii de apreciat, foarte multi aveau bun simt..cel putin fata de cunoscuti .
Am fost tratat, respectat si omenit mai bine ca in casa multora pe care ii consideram prieteni si faptul ca in vile de lux stateau pe covor si spargeau seminte pe ziar , nu mi-a influenta mie viata in vreun fel si asta e problema lor.
Ca si comparatie...un alt exemplu...la bunici , s-a nimerit ca intre case de Romani sa locuiasca si niste Tigani, Familie numeroasa, saraci..necajiti...da..cei din categoria celor mai de jos.
Desii unii din ei facuse puscarie, multi se fereau sa aiba de-a face cu ei...insa cum tata le mai oferea de munca si ii lua cu el prin tara, m-a invatat si pe mine sa-i respect ca si Oameni.
Cat timp le-am acordat incerdere si i-am tratat cu respect, egali ca pe altii...s-au comportat mereu examplar cu mine (pt nivelul lor).
Dupa Ani si Ani de zile....cu aproximativ 3 Ani in urma, cand eu am avut o problema si majoritatea fugeau in stanga si in dreapta, a venit la mine si s-a oferit sa ma jute, desii nu avea el cum sa o faca.
Eram intr-o tentativa de discoteca la tara si cum a venit sa ma salute, am stat cu el la masa fara a tine seama de celor din jur , care se mirau si ma intrebau cum pot sta cu el la masa, ca ma fac de rusine.
Stiti ce ?
Imi venea sa le dau nicte replici... ca nici unu nu mi-au fost alaturi cand aveam nevoie, doar cand le-am dat , iar in momentul acela ..pentru mine conta doar Omenia.
Rusinea nu avea nici o treaba in comparatie cu ceea ce simteam pentru altii si felul lor de a dispretuii pe cineva.
Nu o mai lungesc
Ideaa ?
Pentru mine conteaza mai mult Omul , decat culoarea, rasa,statut.
Ca asculta nu stiu ce muzica, ca mai sparge seminte pe covor ..ca are o educatie limitata.....WTF !?!?!?
Ce...unul care asculta Betowen...nu iti poate da in cap pe trada , ori sa fie un criminal in serie ?
Da...sunt complet de acord cu voi, nici eu nu suport comportamntul unora, dar oare trebuie sa uram de ex toti cei care sunt in tara asta doar pentru ca unii sunt idioti ?
La fel cum nu e corect ca unii din ei sa strige " afara  x sau Y 2 cand sunt satuli de anumie chestii.
Prea ne-am inrait , in loc sa incercam a schimba putin lucrurile si sa facem o lume mai buna.
astfel..nu facem decat sa ne coboram cu adevarat la nivelul celor pe care ii judecam.
entionez ca nu fac aluzii la nimeni, sau nici nu reprosez ceva..a nu se interpreta mesajele mele.
E doar un mod prin care eu imi exrpim opiniile.
Memorat

Cosmin
Jr. Member
*

« Răspunde #14 : 17-01-2011, 22:02:55 »

???Eu am inteles, probabil si tu?!
Urasc polemica, imi expun opinia si nu intru in discutii. Probabil am generalizat dar sa nu uitam ca am intrebat... doar, nu am dat cu parul (pietre).
PEACE. Wink
Alex..sa stii ca nu sunt ata de rau pe cat as lasa sa para  Grin
Doar ca probabil modul meu de exprimare, lasa loc de interpretari
Nu era o referire directa, era mai degraba o ironizare a ideii generale.
Sunt mai ciudat si greu de inteles , dar odata ce te inveti... Smiley
Memorat

Pagini: [1] 2 3   In sus
Imprimă
Schimbă forumul: