Probabil vrea sa zica , ca la ce bun sa mergi in Discoteca Romaneasca daca nu se baga muzica Romaneasca.
Macar populara sau ceva asemanator, daca nu manele...presupun.
Nici u nu ma mai omor dupa manele, dar sunt momente cand am chef sa imi inec amarul si atunci, unele melodii mai vechi , ori lautaresti sau populara..chiar sunt bune de pus pe rana.
Altfel..de ce cauta cineva sa mearga in Disco de Romani , ca doar nu special pentru lume.
Eu unul....de cate ori m-am dus, mi-am vazut de treburile mele si nu m-am bagat prea mult in seama..iar atmosfera care imi mai potoleste dorul de casa e cea creeata de muzica Romaneasca.
Altfel..in general imi petrec timpul cu prieteni Italieni si obiceiurile lor.
Deci o schimbare printre straini e binevenita uneori..ceva aparte care sa te apropie de casa.
Oricum ar fii , un lucru pot spune sigur ...toti cei din stafful discotecii sunt de treaba, cel putin pe mine m-au tratat cum se cuvine de cate ori am fost acolo, spre deosebire de alt loc in care am fost de 2 ori si cand am baut putn mai mult, mi-am dat seama dimmineata ca nu mai am cojoc si basca

Eu sper sa nu schimbe prea mult muzica in ideea ca vor venii mai multe persoane. Ma indoiesc ca va fii asa .
Succes in noua locatie !
Ps. Nu sunt platit sa fac reclama , merg destul de rar si am putine tangente. Imi spun doar punctul de vedere, pentru ca m-am simtit bine acolo.