Aceasta este arhiva 2006-2011. Click aici ptr a intra in noul forum romania-italia.info

Questo e' l'archivio 2006-2011. Clicca qui per entrare nel nuovo forum romania-italia.info

Revista blogurilor

Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

Căutare detaliată

126739 Mesaje în 8506 Subiecte- de către 5003 Utilizatori - Ultimul cont creat: giovyna
Pagini: 1 [2] 3 4 ... 20   In jos
Imprimă
Autor Subiect: Revista blogurilor  (Citit de 20285 ori)
pippus
Admin
Veteran

« Răspunde #15 : 19-03-2009, 12:39:52 »

http://www.clauteo.com/2009/03/buze-mari-o-arde-independent.html

Buze mari o arde independent

Miercuri, 18 Martie 2009, 16:31

Bai taticule, sa-i spuna cineva ca ea nu a contat, nu a existat in viata politica. Asa ca sa nu ne mai vanda tot felul de tampenii.

Tare curios sunt sa vad cine o voteaza, care-s oamenii ei?  Aia din banbu?  Ca daca stau sa ma gandesc nici macar aia din  PD-L  nu  vor vota , in afara de trompetele care o tot ling si spala .
Aaaa, stiu cine o voteaza, poponet si joe…eheeee, deja are 2 voturi Smiley
Sa nu fiti rautaciosi sa ziceti ca a invatat textul pe dinafara, da

http://www.trilulilu.ro/clauteo/65c5dcb005c5c8
Memorat
pippus
Admin
Veteran

« Răspunde #16 : 19-03-2009, 20:23:40 »

Vine, vine primavara, se asterne in toata tara
Posted by simonarrr under Din alea vesele, de cartier

Va anunt oficial ca a venit primavara in Ferentari.

E caldut, miroase a mici si a flori de gradina, iar oamenii sparg seminte in fata scarilor blocurilor.

Vecinul de peste drum a deschis larg  fereastra, a scos combina si a dat volumul la maxim. Fireste, si primavara asta tot “Simply the best”.

Deja vibrez.

mor mor mor mor mor

Memorat
pippus
Admin
Veteran

« Răspunde #17 : 20-03-2009, 11:43:57 »

blog foto, o gramada de poze misto, romania (uneri absurda ) Smiley

http://lackofnoise.blogspot.com

p.

Memorat
pippus
Admin
Veteran

« Răspunde #18 : 20-03-2009, 11:46:28 »

http://cetateanuturmentat.ablog.ro/2009-02-19/pentru-turistii-straini-nume-de-localitati-traduse-in-engleza.html

Pentru turistii straini - nume de localitati traduse in engleza

Adunatii Copaceni - Gathered Tree People
Afumati - Neversober
Baicoi - Youball
Buhusi - Boo
Buzau - Really Fat Lip
Calarasi - Silly-dressed Folks on Horses
Ciorogarla - Nigger-River
Constanta - The Steadiness
Dor Marunt - Miniature Melancholy
Husi - Shoo
Navodari - Networkers
Onesti - The Sincere
Pitesti - Youdohide
Satu-Mare - The Rather Roomy Rural Community
Slatina - Slut Tina
Slobozia - A Very Wrong Local Tradition
Târgu Frumos - The Aesthetically Pleasing Bazaar
Urlati - Gimme Some Noise
Voluntari - Town of Unpaid Assistants

Sa fie cumva la initziativa doamnei Nutzi?

mor mor mor mor mor mor mor mor mor

p.
Memorat
ranya
Veteran

« Răspunde #19 : 20-03-2009, 16:47:36 »

mor
Memorat

Nimic nu este mai scump decât ceea ce primeºti pe gratis.
nagual
Veteran

« Răspunde #20 : 20-03-2009, 18:27:07 »

Încleºtarea civilizaþiilor
scris de sebastian-corn pe 7:07 pm sub categoria Uncategorized

"Ca românu’ nu-i nici unu’, ne place nouã sã spunem. De chestia asta s-a convins, pân 1991, ºi un anume prof elveþian de ortopedie. Iatã cum s-a întâmplat.

Profu’ cu pricina a venit în capitalã, la o faimoasã clinicã de ortopedie. Clinica respectivã, cu tradiþii ºi tot tacâmu’, e localizatã într-o clãdire veche ºi obositã de pe lângã Foiºorul de Foc. Ãia care opereazã p’acolo sunt tipi bazaþi, cu o grãmadã de tipuri de intervenþii la activ, intervenþii fãcute în toate felurile posibile – nah, inºi cu greutate, cu lucrãri publicate p’afarã.

Adicã, oameni serioºi.

Bãh, ºi vine elveþianu’ la iei, în Bucale, la spitaaaaal…"

continuarea..  http://sebastian-corn.tapirul.net/172/inclestarea-civilizatiilor/
Memorat

nagual
Veteran

« Răspunde #21 : 20-03-2009, 21:28:30 »

Se dau cretini la promoþie
scris de sebastian-corn pe 8:56 am sub categoria Uncategorized

Io fac pipi din cinci în cinci minute, nevas’mea horcãie, Haralambina chirãie dã febrã, þeava de apã rece s-a spart pã stradã, un bou a pus manele la maximum, pe bulevard se înghesuie miliarde de maºini în leasing, semafoarele s-au blocat deºi nu plouã, metroul ruleazã cu noduri, femei care nu ºtiu sã meargã pe tocuri poartã pantofi cu toc, ãºtia fac reclamã la dacia sandero în care o sã ningã la iarnã, pe trotuar am dat nas în nas c’un prost care umbla dupã muºte ºi nu era tãriceanu, câþiva tembeli o sã se voteze între ei ºi-acu’ fac campanie electoralã, jurnaliºti imbecili ridicã sprânceana pã sticlã, dacã-n românia o sã se nascã negri o sã iasã toþi albinoºi, pute-n tot cartieru-a protan, ultima rudã cu muºchi a lu’ Patrocle e rector la Carol Davilla, cel mai scump revelion din lume e la Sinaia, un ziarist înstelat a ajuns guvernatorul Deltei,  în calorifere e-un viscol siberian, avem miliardari de stânga, benzina româneascã a rãmas cea mai scumpã din lume, noua generaþie de agramaþi s-a aºezat în fotolii, Elena Udrea e cadru universitar, Adrian Nãstase e cadru universitar, Gigi Becali stã-n casa lu’ Malaxa, Ion Iliescu seamãnã cu-o mascã de Dacia, Genicã Boiericã e doctor în ºtiinþe, preºedintele nu mai are erecþie, prinþesa Caragea are bufeuri, prinþul Paul se crede prinþul Paul, mâine-o sã-mi fac o salatã de euri, pe nu-º’ ce canal dau Beowulf pentru-a mia oarã, avem liberali care centralizeazã, mititeii au zgârciuri, o sã fac o autostradã din roviniete, în Bucureºti se ridicã scaiscreipãre, operez cu fire furate, weblog stã sã crape, plãtesc apa rece ca fiind apã caldã, þigani se bãºesc din costume Armani, se spune cã Valerian Stan e inteligent, Dinescu are o vie la Realitatea TV, ziarul Ziua mimeazã morala, am vãzut un Rolls parcat lâng-o groapã, BOR doar ia banii, Norica-ºi poartã sexul în mod ilegal, se dau cretini la promoþie, se dau cretini la promoþie, se dau cretini la promoþie…
se dau cretini…
la promoþie…
Tags: offf

http://sebastian-corn.tapirul.net/16/insemnarea-16/

Memorat

pippus
Admin
Veteran

« Răspunde #22 : 21-03-2009, 10:57:58 »

nu e chiar blog dar e site original

ia d-acilea , romanian christian torrents

http://www.torentcrestin.net/ Grin

p.
Memorat
pippus
Admin
Veteran

« Răspunde #23 : 22-03-2009, 09:39:41 »

http://www.arhiblog.ro/

un nene sictirit si cu oarece doza de umor Grin

Duminicã, 22 Martie 2009

Drumul oaselor, E85
Ca sa ajungi la Suceava, trebuie sa o iei pe E85, drumul care trece prin Europa. Europa angroul, nu tara. Hartoape, gropi, ia factura neamule (inca nu reusesc sa inteleg care e faza cu facturile false vandute de ciori pe marginea drumului), idioti cu scutere care asteapta sa se faca pateu, etc.

Dupa care incepe el, E85. Mare majestuos, puternic.
SINGURUL DRUM DIN RROMANIA CARE ARE 3 BENZI JUMATE.

Adica banda 1 este mai mica cu peste 1 metru decat banda 2. Nu poti sa mergi pe banda 1 in totalitate, ca mergi in sant. Si atunci mergi ca fecioara, cu linia intre craci. Plus ca daca nu esti atent, poti sa mergi pe contrasens lejereanu. Pentru ca nimic nu desparte benzile de pe sensul opus. Peste tot este linie discontinua. Nu mai zic ca gipanele de prestigiu chiar merg pe orice banda vor ele, dar asta stie deja toata lumea.

Bine ca Berceanu a decis ca de la anul face autostrada Bucurest Calafat. Calafat, acest oras cu miez si sorginte dacica, acest centru comercial si industrial al rromaniei.

Iar Moldova e legata de restul tarii de o sossea cu 3 benzi si 1/2.

Grin Grin Grin

p.
Memorat
pippus
Admin
Veteran

« Răspunde #24 : 22-03-2009, 09:41:34 »

si tot el, ptr concursul

http://www.tripletested.ro/blog/  unde ti se cadorisesc... 108 cutii de prezervative  Cool Cool Cool

Concursul LovePlus pentru bloggeri
Stiu, sunt insurat si teoretic nu as avea ce face cu 108 cutii de prezervative, cate se dau premiu la concursul #loveplus tripletested. Dar stie toata lumea ca un prezervativ cu gust de capsuna face toti banii cateodata.

Asa ca, hai sa spun 3 incercari peste care a trebuit sa trec in actuala mea relatie.

Prima, clar, sa accept ca nevasta mea, ingerul meu, fiorul vietii mele, petala de tradafir de pe lacul lacrimilor mele din causul palmelor ei, se caca si ea ca si mine. Si ca daca o face dimineata si ne grabim amandoi, trebuie sa ne suportam in aceste ipostaze prea putin duioase.

Al doilea in ordinea greutatii a fost sa pot sa ma pis din picioare cu ea in incapere. A fost greu, cunoscatorii stiu ca ti se pune un nod in…hai sa ii zicem gat, daca respectivul organ are cap, si nu mai iese nimic, orice ai face.

Iar al 3 lea da, ati ghicit, este actul flatulentei in timp ce persoana iubita este alaturi de tine. BIne, clar aici cel mai important rol il are ea, adica sa vezi in cat timp se invata cu mirosul.

Deci, visurat, piticu, katmai, iamntz, enache, care au fost cele 3 incercari de baza peste care ati trebuit sa treceti in relatiile voastre?

mor mor mor mor mor mor mor
Memorat
pippus
Admin
Veteran

« Răspunde #25 : 22-03-2009, 10:01:59 »

si acelasi arhiblog Grin

Adie si n-am cuvinte

Copywritingul de catalog publicitar, combinat cu subiectele așa-zis delicate și cu rãsuflarea onor clientului drept în ceafã naște monumente de ipocrizie. Cum ar fi acest exemplu de la Avon, în care un gel pentru igienã intimã lasã impresia cã printre picioarele femeilor suflã vântul.

Eu, unul, n-am mai auzit ca organul genital feminin (în cazul de fatã) sã adie, cum ne-ar face sã credem autorii memorabilului îndemn la folosire frecventã a apei si a gelului: “ti-a fost dor de adierile proaspete?”.

Combinat cu imaginea delicatã a ghioceilor, pseudoreclama asta mã face sã cred cã bãrbatii sunt niste idioti dacã le cumpãrã flori sotiilor/iubitelor. Dacã au o amantã decorativã, dotatã cu gelul potrivit, mai bine o aduc acasã frumos împachetatã în celofan si o fâlfâie prin fata nevestei, sã-i adie pe la nas.

mor mor mor mor mor mor
Memorat
pippus
Admin
Veteran

« Răspunde #26 : 22-03-2009, 23:14:38 »

http://mihaibendeac.wordpress.com/

(Mihai Bendeac e ala din Mondenii )

TOP 10 CERERI IN CASATORIE IN FUNCTIE DE MUZICA PREFERATA

Pana una alta, m-am gandit la un top “bagabont” (cum ar zice astia de la mine din cartier)

1. ROCKERUL : “Vrei sa ne despaduchem impreuna pana la adanci batraneti?”

2. HOUSERUL : “Vrei, vrei, vrei, vrei, vrei, vrei, vrei, vrei, vrei ,vrei sa, sa,sa, sa, sa, sa, sa…”

3. MANELISTUL : “Sa moara tata de nu te iubesc din iubire si simt iubire de tine. Hai sa te fac femeia mea trai-ti-ar! Ma jur pe mormantu’ lu’ aia batrana ca ti-l aduc pe Sorinel sa cante la nunta!”

4. IUBITORUL DE OPERA : “Vreeeeiii sa fiiiii sotiaaaa meaaaaa?! Stiiiu ca vreeeei!!!”  “Ba nuuuu!”    “Ba daaaaaa!”   “Ba nuuuuu!”   “Ba daaaaaa!”  “Ba nuuuuuu!” “Ba daaaaaaa!”  “BINEEEEEE! HOOOOO!”

5. HIP-HOPER-UL : “Imi spun baietii ca tu esti cea mai bengoasa / De parca ti-au dat  m..e sa stie ca ai gura frumoasa / Dar imi place curu’ tau si vreau sa-l am mereu / De aceea omu’ tau pe viata o sa fiu doar eu!”

6. EMOISTUL : “Nu-i asa ca NU vrei sa ne casatorim?”

7. FOLCLORISTUL : “Vrei ca tot restul vietii sa muncesti in casa, curte, gradina si la camp ca o sclava, sa cresti copiii, sa ma astepti cand vin de la carciuma si sa mananci bataie pana cand moartea ne va desparti?”

8. FANUL LUI BEETHOVEN : “Vrei, vrei, vrei vreeeeeeeei!”   “Nu nu nu nuuuuuuuuu!”

9. PUNKER - UL : “Daca nu vrei sa-ti devastez casa, sa-ti ard familia, sa te tai, sa torn acid pe tine, accepta sa te mariti cu mine!”

10. MIHAI TRAISTARIU : ” Vrei sa fiu sotia ta?…”

LoL LoL LoL LoL mor mor mor mor mor

p.
Memorat
pippus
Admin
Veteran

« Răspunde #27 : 23-03-2009, 11:01:01 »

lansari si prezentari de carte

http://www.bookblog.ro/
Memorat
ranya
Veteran

« Răspunde #28 : 23-03-2009, 11:31:23 »

Citat
mor
« Ultima modificare: 23-03-2009, 12:07:55 de către ranya » Memorat

Nimic nu este mai scump decât ceea ce primeºti pe gratis.
pippus
Admin
Veteran

« Răspunde #29 : 23-03-2009, 11:35:50 »

rany, dar tu tre sa te razi pe orice topic si mai ales sa ne spui si noua ca ai trecut si te-ai ras ?!
era o curiozitate, nu comentezi nu contribui dar te spargi de ras Wink

p.
Memorat
Pagini: 1 [2] 3 4 ... 20   In sus
Imprimă
Schimbă forumul: