Cum cineva dorea mai multe poze... revin cu imagini din ultima " miniaventura " in camper.
E al 2-lea An in care fac revolionul cu, camperul si cred ca e doar inceputul (sper)

Am fost plecat in Anghiari , o localitate ce apartine de Arezzo - Provincia Firenze.
5 zile cu tot cu drum.
Am platit 50 € de persoana , in pret find incluse :
- camparea si curent pentru camper
- o sala pentru revelion, cu lemne , semineu + gratar afara
- bucatarie la dispozitia noastra
In rest..ce am mai cheltuit, a fost motorina, autostrada, 40 € spese inainte de plecare..care deja au fost muuult mai mult decat era necesar..m-am intors cu multe acasa, pe langa ca am mai lasat la agroturism si am schimbat intre noi una alta, sa nu mergem acasa cu aceleasi lucruri

Ah..uitasem de bunadispozitie

Desii sincer..a fost un revelion Italia si nu unul Romanesc.
Oricum compania a contat si a fost placut, chiar daca cel mai linistit revelion din viata mea.
Cu siguranta o sa-mi mai doresc asa ceva, dar probabil ar fii mai indicat atunci cand voi deveni un Familist, voi avea copii..si voi dorii liniste i relaxarea totala in noaptea de revelion.
Pozele sunt pe vineeee ..

ah..an aceste 5 zile, am mai facut off road a doua seara dupa revelion, dar nu am poze pentru ca era intuneric.
am vizitat Firenze si imprejurimile , cam pe fuga dar a fost superb, am ramas placut impresionat si o sa ma reintorc atunci cand va fii mai cald si nu ma trage curentu din toate partile.
Daca pe gerul acela a ost atat de incantatoare plimbarea prin Firene, in perioada mai calda cred ce e de vis.