Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

Căutare detaliată

126615 Mesaje în 8494 Subiecte- de către 5003 Utilizatori - Ultimul cont creat: giovyna
Pagini: [1] 2 3   In jos
Imprimă
Autor Subiect: Andreea Olariu ºi Narcis Ianãu- protagoniºti la “Io Canto”, din 15 septembrie,  (Citit de 2056 ori)
Madalina_Reloaded
Veteran

« : 12-09-2011, 13:08:51 »

Joi, 15 septembrie, se dã startul la a  treia ediþie a talent-showului “Io canto”, pe Canale 5. Printre cei 30 de protagoniºti, se aflã ºi doi tineri români: Andreea Olariu ºi Narcis Iustin Ianãu.

Anul trecut, douã din cele mai urmãrite emisiuni muzicale din Peninsulã: “Io canto” ºi “Ti lascio una canzone” (respectiv pe Canale Cinque ºi Rai Uno), au avut ca protagoniºti douã românce: Andreea Olariu (14 ani, din Constanþa) ºi Mãdãlina Lefter (12 ani, din Iaºi).

Tinerele talente “made in Romania” vor continua sã se prezinte în faþa publicului italian, ºi în 2011. Astfel, dupã ce Andreea Olariu ºi-a confirmat prezenþa, pentru al doilea an consecutiv, la emisiunea de pe Canale Cinque, condusã de Gerry Scotti, un alt tânãr talent, Narcis Ianãu, se pregãteºte sã urce pe scena aceluiaºi spectacol- concurs.

Narcis Ianãu, bãcãuan de origine, a impresionat anul trecut juriul de la “Romania's got talent”, nu numai datoritã vocii sale, ci ºi poveºtii sale personale: a crescut departe de mama lui, venitã la muncã în Italia.

Sãptãmâna trecutã, Narcis ºi-a anunþat fanii pe pagina lui de Facebook cã va participa la show-ul “Io Canto”, unde a trecut de preselecþie.

<a href="http://www.youtube.com/v/DywHwrc1fo8" target="_blank">http://www.youtube.com/v/DywHwrc1fo8</a>!
Memorat

darius05
Sr. Member

« Răspunde #1 : 12-09-2011, 14:55:00 »

O voce superba!Bravo si multe succese si impliniri!Un copil sensibil cu o voce de aur! Shocked
Memorat
Madalina_Reloaded
Veteran

« Răspunde #2 : 12-09-2011, 15:30:01 »

eu cred ca emisiunea va fi mai mult o formalitate...cistiga detasat
Memorat

Cocolina
Sr. Member

« Răspunde #3 : 12-09-2011, 15:32:23 »

Poate amu macar,fiind in Italia,m&agrave;sa s-a sinchisi sa vina sa-l vada.....denaturata....
Memorat

Cerul n-ar avea curcubeul,daca ochii n-ar avea lacrimi...
Madalina_Reloaded
Veteran

« Răspunde #4 : 12-09-2011, 15:36:04 »

ah nu stii? s-a sinchisit sa-si mute fundu din Italia doar cind el a intrat in finala si risca sa cistige 100.000 de euro...
deci reintregirea familiei a avut deja loc Wink
pacat c-a ramas (ma-sa) cu buza umflata, ca Narcis n-a cistigat...
Memorat

darius05
Sr. Member

« Răspunde #5 : 12-09-2011, 15:41:18 »

Nu putem sti situatia,dar un lucru pentru mine este foarte clar,nu as putea sta departe de copii mei,nici macar o zi!Pacat, ca uni,au copii asa de talentati care cresc singuri lipsindu-le cu desavarsire dragostea de mama, care nu se compara cu nimic pe acest pamant!Degeaba le oferi lucruri materiale,nimic nu se compara cu o vorba buna,cu un sarut inainte de culcare,cu o strangere in brate!Stiu,par lucruri marunte dar atat de importante pentru ei!
Memorat
Madalina_Reloaded
Veteran

« Răspunde #6 : 12-09-2011, 15:47:24 »

pai situatia o stim, ca s-au umplut ziarele cu ea.
de 13 ani plecata, nu s-a sinchisit o data sa se intoarca acasa, la copilul ala lasat de cind avea 4 ani, cu un tata care isi scarpina burta la soare, ca si-asa avea muierea la produs care trimitea bani periodic...

Narcis a declarat "nu stiu cum e sa ai o mama, ca eu am crescut fara una".....
situatia asta chiar nu are nici o justificare... doar daca nu esti in puscarie si n-ai cum sa iesi sa dai o fuga pina-n Romania... macar o data pe an....
sau daca nu esti atit de lesinata dupa bani incit ai uitat complet ca mai ai si o datorie de mama, care nu consta in a trimite bani de ciocolata din cind in cind. ca sa-ti "speli pacatele"...
Memorat

Madalina_Reloaded
Veteran

« Răspunde #7 : 13-09-2011, 22:26:44 »

Stire in premiera:
Narcis, pe motiv ca "n-ar fi suficient de pregatit pentru a cinta cu orchestra", a fost trimis acasa.
Andreea Olariu s-a retras, nemultumita de felul cum a fost tratata.
(n-as vrea sa mai zic, dar si anul trecut se cam lamenta.... acum a cistigat si mamaia....deh...)

deci nici unul nici altul...
Memorat

darius05
Sr. Member

« Răspunde #8 : 14-09-2011, 17:29:27 »

Nu pot sa cred..! :oCe pacat!
Memorat
Madalina_Reloaded
Veteran

« Răspunde #9 : 14-09-2011, 18:07:36 »

http://www.adevarul.it/stiri/life-style/exclusiv-romanii-io-canto-andreea-olariu-iustin-ianau-au-fost-trimisi-acasa
Memorat

gurau mariana
Vizitator
« Răspunde #10 : 14-09-2011, 21:19:33 »

Citat
Insereazã citat
Stire in premiera:
Narcis, pe motiv ca "n-ar fi suficient de pregatit pentru a cinta cu orchestra", a fost trimis acasa.
Andreea Olariu s-a retras, nemultumita de felul cum a fost tratata.
(n-as vrea sa mai zic, dar si anul trecut se cam lamenta.... acum a cistigat si mamaia....deh...)

deci nici unul nici altul...
Deci, polemici zero.....
Memorat
Madalina_Reloaded
Veteran

« Răspunde #11 : 14-09-2011, 21:46:49 »

ha?
Memorat

Madalina_Reloaded
Veteran

« Răspunde #12 : 14-09-2011, 21:47:24 »

se pare ca Narcis va fi prezent totusi, in prima seara...ca invitat.
(ai citit articolul?)
Memorat

Geronimo
Veteran

« Răspunde #13 : 14-09-2011, 22:37:33 »

Ce ziar e ala? ADEVARUL de it? Si zice ca nu vor mai participa straini la concurs?

Asta e adevarul: http://www.topromanesc.ro/ion-moise-badulescu-admis-in-finala-emisiunii-concurs-io-canto/

Deci polemici doar despre ziar..

Memorat

De ce?
Madalina_Reloaded
Veteran

« Răspunde #14 : 15-09-2011, 11:50:59 »

Acu stiam si eu de copilul asta de mult... dar ultimele stiri sint astea.
iar ziarul scrie ce spun directii interesati, ca doar nu credeti ca s-au dus la redactia transmisiunii sa "auda cu ochii lor" ce s-a intimplat.
cu andreea eram invatati de anul trecut sa se simta tratata prost.
Memorat

Pagini: [1] 2 3   In sus
Imprimă
Schimbă forumul: