Aceasta este arhiva 2006-2011. Click aici ptr a intra in noul forum romania-italia.info

Questo e' l'archivio 2006-2011. Clicca qui per entrare nel nuovo forum romania-italia.info

VORBE DE DUH- Citate

Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

Căutare detaliată

126739 Mesaje în 8506 Subiecte- de către 5003 Utilizatori - Ultimul cont creat: giovyna
Pagini: 1 [2] 3 4 ... 6   In jos
Imprimă
Autor Subiect: VORBE DE DUH- Citate  (Citit de 9199 ori)
relludana
Jr. Member
*

« Răspunde #15 : 27-08-2007, 21:45:08 »

Fericirea e singura comoara a vietii,lupta pentru ea cu arma dragostei,iubind pe cei ce te iubesc.

Fa din disperarea cea mai profunda,speranta cea mai invincibila.

O viata nu valoreaza nimic,dar nimic valoreaza cat o viata.

E mai bine sa riscam sa salvam un vinovat,decat sa condamnam un nevinovat.

A iubi inseamna a inceta sa traiesti pentru tine, a face ca toate sentimentele omenesti, teama, speranta, durerea, bucuria, placerea sa nu depinda decat de o singura fiinta; inseamna a te cufunda in infinit, a nu gasi nici o limita simtirii, a-ti inchina viata unei fiinte in asa fel incat sa nu traiesti si sa nu gandesti decat pentru a o face fericita; a turna maretie in injosire, a gasi alinare in lacrimi indurerate, placere in suferinta si suferinta in placere; adica a intruni in sine toate contradictiile." – Balzac

« Ultima modificare: 27-08-2007, 21:51:14 de către relludana » Memorat
light
Veteran

« Răspunde #16 : 27-08-2007, 23:39:03 »

Nu ocoli adevarul chiar daca pe moment sfarteca, dar mai tarziu ...vindeca.
Desi iubirea nu-i un ban, cerem mereu ceva la schimb.
Daca privesti viata doar dintr-un unghi, asta nu inseamna ca nu te poate  transforma intrun echer.
Asculta ce-ti spune valul marii dar nu fi involburat ca el.
Tristetea te ajuta sa-ti masori si sa dai valoare bucuriilor !
Chiar daca aripile noastre de fluture au fost atinse de mana ucigasa a nefastului, vom fi curand un alt cocon.

-light-

Memorat
bonniewhite1
Full Member
**

« Răspunde #17 : 28-08-2007, 11:57:05 »

haideti sa schimbam un pic registrul, ca a devenit cam melancolica atmosfera...

va redau dintr-o carte care mi-a cazut in mana de curand, si din care am citat si prima oara "Diritto e rovescio - nuovi aforismi giuridici"

- legitima difesa: la fuga è la piu' difensiva delle politiche di difesa (aldo spranzi);
 - diplomazia: la diplomazia è l'arte di permettere a qualcun altro di fare a modo tuo. (david frost);
 - coniugio: soppressi i combattimenti dei gladiatori, i cristiani istituirono la vita coniugale (guido ceronetti);
 - avvocato: che differenza c'è tra una puzzola arrotata da un'auto sulla strada e un avvocato che ha fatto la stessa fine? per la puzzola c'è una traccia di frenata. (michael rafferty);
 - avvocato: come mai dei pesci pirana hanno rinunciato ad aggredire un avvocato caduto in acqua? si è trattato di un gesto di cortesia tra colleghi. (michael rafferty);
 - avvocato: gli avvocati sono le uniche persone la cui ignoranza della legge non venga punita. (jeremy bentham)
 - mutuo: chi trova un amico chiede un prestito (marcello marchesi);
 - mutuo: in banca: "avrei bisogno di un prestito". "ci dia delle garanzie". "vi garantisco che ho bisogno di un prestito". (emilio razzetti)
 - mutuo : per ottenere un prestito bisogna provare di non averne bisogno. (arthur bloch)
Memorat
light
Veteran

« Răspunde #18 : 28-08-2007, 12:27:03 »

haideti sa schimbam un pic registrul, ca a devenit cam melancolica atmosfera...

toti trecem prin portile acestor stari: melancolie, optimism, pesimism, curaj, sperante, fericire ..etc.
asta ni se intampla in etape si timpuri diferite unul de celalalt( suntem unicati si e logic sa fie asa), iar asta ne da dreptul sa ne exprimam cand dorim si simtim.
Memorat
relludana
Jr. Member
*

« Răspunde #19 : 28-08-2007, 17:45:00 »

si pentru cei care sunt invatacei la capitolul limba italiana?Huh???!!!!!!
Memorat
nagual
Veteran

« Răspunde #20 : 30-08-2007, 13:40:58 »

"Imi place de el pentru ca miroase a OM !" -superb spus, de catre  Radu Beligan despre Florin Piersic...
Memorat

radu
gadjo
Veteran

« Răspunde #21 : 30-08-2007, 14:41:35 »

"Imi place de el pentru ca miroase a OM !" -superb spus, de catre  Radu Beligan despre Florin Piersic...

feromoni   Huh? Huh?
Memorat

governare i romeni non è difficile... è inutile
nagual
Veteran

« Răspunde #22 : 01-09-2007, 18:33:49 »

feromoni   Huh? Huh?

...din parfumul de ...OM.
Memorat

nagual
Veteran

« Răspunde #23 : 02-09-2007, 10:57:23 »

"Pazeste bine inauntrul tau aceasta comoara,bunatatea.Sa stii cum sa daruiesti fara sa eziti, cum sa pierzi fara sa regreti, cum sa dobandesti fara sa devii meschin"

"In sufletul unui om dispus sa creada ca toata lumea este buna poti sa intri foarte usor, insa la fel de usor poti iesi..."

"Eram trei in aceasta casatorie. Un pic cam aglomerat,deci" -Diana-Princess of Wales

"Cand un barbat iti fura nevasta, nu exista razbunare mai buna decat sa-l lasi s-o pastreze" (valabil si viceversa)

"E absurd sa afirmi ca un barbat nu poate iubi toata viata aceeasi femeie. E ca si cum ai afirma ca un violonist are nevoie de mai multe viori pentru a canta aceeasi melodie" -Honore de Balzac

Memorat

Sorina
Vizitator
« Răspunde #24 : 09-09-2007, 15:03:51 »

Il tuo Cristo e' ebreo
e la tua democrazia e' greca.
La tua scrittura e' latina
e i tuoi numeri sono arabi…
La tua auto e' giapponese
E il tuo caffe' e' brasiliano,
il tuo orologio e' svizzero
e il tuo walkman e' coreano…
La tua pizza e' italiana
e la tua camicia e' hawaiana.
Le tue vacanze sono turche,
tunisine o marocchine.
Cittadino del mondo,
non rimproverare il tuo vicino
di essere… straniero.

CITTADINO DEL MONDO (Graffito Munich)
« Ultima modificare: 09-09-2007, 15:07:28 de către Sorina » Memorat
nagual
Veteran

« Răspunde #25 : 10-09-2007, 21:22:23 »

Cand Narcis a murit,iazul placerii sale se preschimba dintr-un potir de ape dulci intr-un potir de ape sarate, si Oreadele venira plangand prin codri , pentru a-i putea canta iazului si a-l mangaia.
   Si cand vazura ca iazul se preschimbase dintr-un potir de ape dulci intr-un potir de lacrimi sarate, ele isi despletisera cozile parului si se jelira, atat de frumos era.
   "Chiar a fost Narcis frumos?", spuse iazul.
   "Cine sa stie aceasta mai bine ca tine?", raspunsera Oreadele. "Pe langa noi doar trecea totdeauna, ci pe tine te cauta, si obisnuia sa se intinda pe malurile tale si sa se uite la tine in jos, si in oglinda apelor tale isi reflecta propria frumusete".
   Iar iazul a raspuns: "Dar eu l-am iubit pe Narcis, deoarece atunci cand se lungea pe malurile mele si privea la mine in jos, in oglinda ochilor sai totdeauna mi-am vazut frumusetea reflectata".

Oscar Wilde - Discipolul

« Ultima modificare: 11-09-2007, 09:02:03 de către nagual » Memorat

light
Veteran

« Răspunde #26 : 11-09-2007, 13:18:40 »

" trebuie sa suporti cateva omizi ca sa cunosti fluturii "; Micul Print-Exupery
multumesc tengy  Kiss
Memorat
simona_02
Vizitator
« Răspunde #27 : 11-09-2007, 14:23:36 »

Tequila si sare

Probabil asta ar trebui sa scrie pe oglinda din baia ta, acolo unde oricine o poate citi in fiecare zi.
Poate nu-ti dai seama, dar este 100% adevarata.
1. Sunt cel putin doi oameni pe lumea asta pentru care ai fi gata sa mori. (Mama. Oare si frate-meu?... Ok, fie, si frate-meu. Deci e adevarat.)
2. Cel putin 15 persoane din lumea asta te iubesc intr-un fel sau altul. (Hmmmm... depinde in care fel ma iubesc, nu?.... Dar fie 15, treaca de la mine)
3. Singurul motiv pentru care cineva te-ar uri este pentru ca doreste sa fie exact ca si tine. (KOREKT mor Sa moara dusmanii de invidie1)
4. Un zambet de-al tau poate bucura pe oricine, chiar si pe cei care nu te plac. (Mda. Si de ce i-as bucura Huh? )
5. In fiecare seara, CINEVA se gandeste la tine inainte de a adormi. (Macar de-ar da un bip, sa stiu si io!)
6. Insemni totul pentru cineva. (Pentru ala care nici macar bip nu da seara cand se gandeste la mine ca s-adoarma Huh? )
7. Esti deosebit si unic. (Ei, uite, cu asta-s perfect de acord. Cu osebirea ca-s la feminin.)
8. Cineva despre care tu nici macar nu stii ca exista, te iubeste. (Pai si-atunci la ce-mi foloseste Huh? )
9. Cand faci cea mai mare greseala, ceva bun iese din asta. (Cea mai mare greseala inca n-am facut-o, asa ca n-am de unde sti ce poate iesi bun...)
10. Cand crezi ca lumea asta ti-a intors spatele, mai uita-te o data. (Ma uit. La alta lume.)
11. Intotdeauna adu-ti aminte de complimentele primite. Uita remarcile neplacute. (Complimentele le am deja pe raboj. Remarcile neplacute? Pai nu stabiliram ca cine ma uraste e de fapt invidios?...)
Memorat
light
Veteran

« Răspunde #28 : 11-09-2007, 14:37:50 »

5. In fiecare seara, CINEVA se gandeste la tine inainte de a adormi. (Macar de-ar da un bip, sa stiu si io!)

bip care face boom !  Grin
Memorat
alex s.
Veteran

« Răspunde #29 : 11-09-2007, 14:48:00 »

gãina bãtrânã face zeama bunã

pe scurt, femeia cu cat inainteaza in varsta cu atat mai mult capata experienta ...culinara  .., ce credeati ?  Tongue
Memorat

.. nobody's perfect ..
Pagini: 1 [2] 3 4 ... 6   In sus
Imprimă
Schimbă forumul: