Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

Căutare detaliată

126615 Mesaje în 8494 Subiecte- de către 5003 Utilizatori - Ultimul cont creat: giovyna
Pagini: [1]   In jos
Imprimă
Autor Subiect: Vouchere  (Citit de 301 ori)
camy_dan
Sr. Member

« : 23-09-2011, 11:42:08 »

Este cineva care a folosit voucherele de pe groupon, letsbonus...etc?
Sunt unele pentru centrele estetice care ma incanta dar mi-e teama sa nu ma puna sa platesc separat, inscriere, creme...sau cine stie ce.
Memorat
Madalina_Reloaded
Veteran

« Răspunde #1 : 23-09-2011, 12:18:22 »

nu te pune nimeni sa platesti nimic in plus, dar nu te astepta sa ti se faca tratamentele asa cum sint. ti le fac de mintuiala, unii nici nu stiu sa te atraga sa le continui la pretul plin (am vreo 3 experiente).

apoi trebuie sa fii atenta la ce cumperi, exact ce e "promis" acolo vei avea.
iti dau exemplu. una pune 4 luni de coafor la X euro, si enumera: trattamento ristrutturante, taglio, piega "de cite ori vrei".
dar e evident ca nu-ti tai parul de 3 ori pe saptamina, deci in realitate ar fi 1 data pe luna pentru 4 luni.

multe au crezut ca pot merge la coafor 1 zi da si 1 zi nu, pe banii aia. dar tu poti merge de cite ori vrei, insa cind nu faci "trattamento ristrutturante, taglio, piega" platesti tot ce faci. sau daca pe linga tratamentul propus vrei sa te si vopsesti, pe asta o platesti.

sper ca m-ai inteles Tongue
Memorat

camy_dan
Sr. Member

« Răspunde #2 : 23-09-2011, 12:34:35 »

http://www.groupon.it/deals/monza-brianza/centro-benessere-mayumi/932713?nlp=&CID=IT_CRM_1_0_0_266&a=921

asta ma incanta.

La centrul Mayumi am mai fost dar pentru fata nu pentru corp. Partea de Figurella n-o cunosc.
Memorat
Aliniutza
Veteran

« Răspunde #3 : 23-09-2011, 12:43:43 »

Si eu cumpar des de pe Groupon. Pana acum nu am ramas dezamagita. Iti convine sa suni inainte de a cumpara, sa intrebi exact care sunt conditiile.
Memorat

“Happiness only real when shared”
pippus
Admin
Veteran

« Răspunde #4 : 23-09-2011, 12:54:29 »

asta cu voucherele e ca la loterie

de ex (2 cazuri pe care le stiu )

- ia voucher ptr cina nushtiucum. suna dupa doua zile sa faca rezervare, i se zice ca de fapt primesc maxim 2 voucherizati pe seara, ca au vandut f multe si ca sint plini ptr urmatoarele x luni. pacat ca si voucherul expira tot in vreo 6 luni. concluzia : voucher expirat, pierdut vreo 50 euri

- cazul 2 : catering combo pranzo con prodotti pugliesi. si acolo probleme, ca au prea multe cereri si ca de fapt nu trimit mai mult de 2 combo-uri in aceeasi zi la aceeasi adresa. pana la urma, dupa lungi tratative la telefon se obtine ca ok, va trimitem 4 combo-uri deodata.
cand ajung portiile, erau bune, e drept dar erau minuscule. de fapt vizibil impartise totul in 2 si a facut 2 portii. gen gogoloiul de mozzarella buffala era taiat in 2 si pus in 2 combo, samd
deci tzeapa.ai platit jumate fatza de pretzul normal, ok, dar si portia a venit injumatatita
Memorat

Madalina_Reloaded
Veteran

« Răspunde #5 : 23-09-2011, 13:16:32 »

eu am avut surprize neplacute doar cu centrele estetice.

1. radiofrecventa, 3 tratamente, sun sa rezerv, dar inca nu au "persoana care se ocupa"...erau un centru nou, de-abia deschis. in sfirsit fac rost de estetician, o ia imprumut de la altii. ma pune pe pat si incepe sa-mi intinda gelul pe fata, dar a uitat sa ma demachieze! dar continua sa-mi dea sfaturi si sa-mi zica sa pretind mult gel pe fata si data viitoare. ma trimite acasa cu fata uscata cu un servetel si cu creionul albastru de pe ochi intins peste tot.
a doua oara ajung tirziu datorita unei furtuni, imi zic ca nu pot sa ma bage, ca aia de vine dupa mine nu poate astepta - eu asteptasem mai mult de juma de ora prima oara.
a doua oara ma duc, astept juma' de ora, alta estetista, nici asta nu are obiceiul sa demachieze...
a treia oara am renuntat.

2. oxigenoterapie... wow, tratamentul inventat de estetista lu' madonna, alt centru estetic... ma duc, ma pune pe pat si incepe sa ma frece pe fata, fara nici un fel de menajament, cu un servetel un pic umed...asta era demachierea. jur ca am asteptat sa si scuipe in el, ca sa-l umezeasca....
 imi vorbeste vreo nu stiu cite minute de tratament "io fac asa, io dreg asa, nu ca aia care..." (ii urasc pe astia care vorbesc urit de alti colegi de breasla!), apoi incepe sa-mi scoata ochii din orbita (si nu exagerez), apasindu-ma cu putere pe pleoape, ca sa-mi.... stearga cu mina... negreala de la ochi (cearcane, nu fard!!!). eu am vazut stele verzi, la propriu!
in sfirsit vine momentul tratamentului, care dureaza fix... 5 minute: niste picaturi pe fata apoi un tub cu apa vaporizata pe ochi, uscata cu un servetel si pa! deci chestia asta ar fi costat 82 de euro, pret plin!!!
in final imi da un corector (atit) ca sa ma machiez si ma intreaba amanunte din tratamentul de radiofrecventa (ii spusesem eu ca l-am facut)... la fiecare lucru spus, se strimba catre fii-sa si critica... cum, n-ai tinut nimic in mina? pai ce sa tin? o...chestie, un conductor.... vai, ti-a luat banii degeaba!

bineinteles n-am observat nimic miraculos dupa aceste tratamente, nici n-ai cum... dar nici unii nici altii nu m-au cistigat drept clienta.
Memorat

camy_dan
Sr. Member

« Răspunde #6 : 23-09-2011, 13:19:09 »

asta cu voucherele e ca la loterie

de ex (2 cazuri pe care le stiu )

- ia voucher ptr cina nushtiucum. suna dupa doua zile sa faca rezervare, i se zice ca de fapt primesc maxim 2 voucherizati pe seara, ca au vandut f multe si ca sint plini ptr urmatoarele x luni. pacat ca si voucherul expira tot in vreo 6 luni. concluzia : voucher expirat, pierdut vreo 50 euri

- cazul 2 : catering combo pranzo con prodotti pugliesi. si acolo probleme, ca au prea multe cereri si ca de fapt nu trimit mai mult de 2 combo-uri in aceeasi zi la aceeasi adresa. pana la urma, dupa lungi tratative la telefon se obtine ca ok, va trimitem 4 combo-uri deodata.
cand ajung portiile, erau bune, e drept dar erau minuscule. de fapt vizibil impartise totul in 2 si a facut 2 portii. gen gogoloiul de mozzarella buffala era taiat in 2 si pus in 2 combo, samd
deci tzeapa.ai platit jumate fatza de pretzul normal, ok, dar si portia a venit injumatatita

Cam de asta mi-e teama si mie. La Mayumi eu plateam 60 euro pentru pulizia viso si ceva cu ultrasunete tot pentru fata. 50 euro sedinta pentru corp deja mi se pare putin. sa platesti 50 euro pentru 5 sedinte deja mi se pare foarte dubios.

In Romania mi-a cumparat cineva vouchere pentru Waterpark la Otopeni. Am platit 180.000 in loc de 500.000. Acolo a fost totul ok. Am intrat si n-am avut surprize.
Memorat
Pagini: [1]   In sus
Imprimă
Schimbă forumul: