Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

Căutare detaliată

126615 Mesaje în 8494 Subiecte- de către 5003 Utilizatori - Ultimul cont creat: giovyna
Pagini: [1]   In jos
Imprimă
Autor Subiect: Abonament Ataf pentru scolari  (Citit de 513 ori)
florentinaw
Jr. Member
*

« : 14-09-2011, 16:08:28 »

Buna ziua. Eu am adus fetele in Italia . Au inceput scoala. Eu sunt fara ocupatie. Am inteles ca elevii cu parinti fara ocupatie beneficiaza de abonament Ataf gratis. Vreo idee? stie cineva ?

Va multumesc
Memorat
lidia_dorin
Veteran

« Răspunde #1 : 14-09-2011, 18:11:45 »

Nu stiam ce e ala ataf si m-am uitat pe google. Deci e vb de transport. Daca fetele merg la scoala cu autobuzul ala galben, faci cerere la primarie pt 'esenzione' (si pt masa luata la scoala, daca este cazul). Totul pe baza de isee, care-l faci la un sindicat.
Pt tine si copii poti face ,tot pe baza de isee, o cerere si-ti dau bilete cu pret redus(nu stiu daca sunt gratis pt copii), cu hartia de la primarie le cumperi de la ataf.Oricum trebuie sa mergi la primarie sa ceri toate info. Si urmareste pe internet linkul primariei la sectiunea asistentei sociale, sau cam asa ceva, mai apar info.
Memorat
pippus
Admin
Veteran

« Răspunde #2 : 15-09-2011, 09:01:11 »

intreaba la ATAF direct ca oricum tre sa treci pe la ei sa-ti faci abonament, nu are sens sa intrebi aici
Memorat

darius05
Sr. Member

« Răspunde #3 : 23-09-2011, 14:48:54 »

Eu am fost la primarie cu ISEE si nu am rezolvat nimic pentru bonurile de masa ale copiilor.Mi s-a spus ca toata lumea va plati la fel si ca nu este in functie de redite. >:(La numai 6 km de aici intr-o alta localitate am o prietena care plateste la jumatate,dar,apartine de alta primarie.Deci eu voi plati pentru amandoi 7 eur/zi.Pe bune ca sunt ciudati,nu inteleg cum se poate ca doua primari invecinate sa aiba moduri diverse de aplicare a legilor? Sad Huh?
Memorat
camy_dan
Sr. Member

« Răspunde #4 : 23-09-2011, 14:57:06 »

Eu am fost la primarie cu ISEE si nu am rezolvat nimic pentru bonurile de masa ale copiilor.Mi s-a spus ca toata lumea va plati la fel si ca nu este in functie de redite. >:(La numai 6 km de aici intr-o alta localitate am o prietena care plateste la jumatate,dar,apartine de alta primarie.Deci eu voi plati pentru amandoi 7 eur/zi.Pe bune ca sunt ciudati,nu inteleg cum se poate ca doua primari invecinate sa aiba moduri diverse de aplicare a legilor? Sad Huh?
Ciudat. Copiii sunt la scoli de stat? La particular nu functioneaza cu ISEE.
Memorat
darius05
Sr. Member

« Răspunde #5 : 23-09-2011, 15:32:54 »

Da camy,sunt la scoli de stat ca nu imi permit sa-i duc la particular! Angry
Memorat
camy_dan
Sr. Member

« Răspunde #6 : 23-09-2011, 16:00:55 »

Da camy,sunt la scoli de stat ca nu imi permit sa-i duc la particular! Angry

cauta pe net "ISEE mensa si numele orasului in care esti". Imposibil sa nu gasesti ceva. Si daca acolo apare reducerea mensa cu ISEE mergi si le dai cu hartia in cap alora la comune.
Memorat
Pagini: [1]   In sus
Imprimă
Schimbă forumul: