Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

Căutare detaliată

126615 Mesaje în 8494 Subiecte- de către 5003 Utilizatori - Ultimul cont creat: giovyna
Pagini: 1 2 [3]   In jos
Imprimă
Autor Subiect: Am platit o asociatie pentru a a face cartea de identitate  (Citit de 2271 ori)
pippus
Admin
Veteran

« Răspunde #30 : 29-10-2010, 17:20:48 »

oltre la denuncia si fa reclamo ai suoi superiori, c'è una procedura standard e devi ricevere risposta dal Comune entro 30 giorni sui motivi di rifiuto della tua richiesta

crede-ma , e doar vorba de informare si incapatzanare

p.
Memorat

alexy2010
Full Member
**

« Răspunde #31 : 29-10-2010, 17:28:51 »

CITESTE BINE LEGEA ASTA CA VAD CA ESTI CAM OAIE.uRASC FEMEILE rele de gura CA TINE CARE SE SIMT NISTE PRINTESE SI VORBESC PROSTIi SA SE AFLE SI ELE IN MIJLOCUL ....SI CA FATA EDUCATA CE SUNT ITI MAI MULTUMESC ODATA PENTRU JIGNIRI.

Abitare in Italia
A) Domicilio e ospitalità
Come cittadino comunitario hai diritto all'iscrizione anagrafica se:
- sei lavoratore subordinato o autonomo e la tua attività si svolge in Italia; oppure
- DISPONI PER TE E PER I TUOI FAMILIARI DI RISORSE ECONOMICHE SUFFICIENTI E DI UN ASICURAZIONE SANITARIA(asta e asigurarea magica Wink) o di altro titolo idoneo;

ecc..

As vrea sa stiu cum sa sterg profilul meu de pe forum.Nu imi place sa raspund la provocari si sa fiu jignita gratis.

vad ca de fapt tu esti aia care ataci si esti foarte recalcitranta...legea este exact aia care spui. ai de munca, contract de munca, iti faci residenza, sau se poate sa te ia ospite cineva...numai ca nimeni nu isi mai ia aceasta obligatie...

mai spuneai ca barbatul mamei tale care este italian, nici el nu avea dreptul la residenza...el, nici macar nu are nevoie de residenza, ci de domiciliu, adica este resident unde a trait mereu, in casa parintilor sau unde are casa si apoi, in comuna este inregistrat numai cu domiciliul..

in alta ordine de idei, ca sa iei residenza, trebuie sa ai si contract pe casa respectiva..si sunt multe altele de spus...dar tu care esti de 8 ani aici, vad ca le cunosti pe toate...dar nici macar, nu ai facut ce trebuia cand aveai contractul...nu este o scuza ca nu ai avut timp, pt ca nu iti trebuie saptamani..in alta ordine de idei, daca ai residenza ca ospite, nnu ai nevoie de asl-usl sau ce vrei tu...acolo te duci, numai cand ai contract de munca...

ar fi multe de spus, dar poate cand te calmezi, dar vezi realitatea cum trebuie, se poate vorbi..

Memorat
Anca25
Vizitator
« Răspunde #32 : 29-10-2010, 17:31:52 »

tu ai platit 300, nu 30, aia e problema.
70 de euro doar pentru o carte de identitate care, cum zicea pippus, te costa maxim 10 euro si ceva cu tot cu poze.
prostia care ti se atribuie nu este referitoare la LEGE, pe care o stii si o stim, ci pentru ca tu te-ai lasat fraierita de o asa zisa asociatie.

o asociatie NU E o agentie de servicii... asociatiile sint NO PROFIT
http://www.noprofit.org/cat/nozioni.htm

PS. mie mi se pare cam suspect faptul ca, dupa ce ai intrat aici si ai amenintat cu carabinieri, striscia si divulgarea asociatiei aici...ti s-a rezolvat rapid problema, vai, doamna in cauza a deschis ochisorii si a vazut ca tu platisesi deja. Tie nu?!
Cartea aia neagra deschisa aici nu ii produce doamnei nimic grav, doar deschide ochii romanilor care o citesc...deci pierde niste musterii.
dar ar merita anchetata, ca nu toti au internet si nu toti intra pe forumul asta.

Da.Deci 200 de euro am platit asigurarea.Am foile acasa si scrie clar pretul.199 de euro.30 de euro asociatia asta romaneasca si 70 de euro asociazia caminare insieme pentru rezidenta.Nu pot nici sa sun si sa ii intreb "Dar ceea ce faceti voi este legal sau nu?"
Doamna azi de dimineata cand am fost la comuna nu isi mai aducea aminte de numele meu.S-a uitat in dosar de fata cu mine si acolo scria ca este tot achitat.
Este adevarat.Pe mine cand ma trimis mama la ei si mi-a spus ca trebuie sa platesc am vrut sa ii denunt pentru ca nu este corect.Am lucrat un an si ceva de zile in regula,am taxele platite la inps,de casa ,sunt ruda de primul grad cu un italian si trebuie sa ma duc sa dau bani pentru un lucru ce per legge ar trebui sa imi apartina.
Ieri cand mi-a spus doamna ca trebuie sa dau alti bani dupa cate am trecut aici in comuna cu primarul (un an nedormit de nervi) Cry
m-am gandit imediat ca vor sa ma pacaleasca.Asta pentru ca nu am incredere in nimeni. Smiley    

Eu nu ma plang acum de nimic pippus spunea ca este ilegal iar eu am dat parerea mea.Tutto qua! :)Nimic de suspicios.
Memorat
Madalina_Reloaded
Veteran

« Răspunde #33 : 29-10-2010, 19:35:15 »

mah.... e tare tare ciudat totul........
oricum atitudinea asta de "le dau lor ca sa nu ma obosesc eu" nu e buna... cam asa s-a nascut spaga...
Memorat

Ethereal
Jr. Member
*

« Răspunde #34 : 03-11-2010, 23:26:40 »

Anca, e vorba cumva de "doamna" blonda din dreapta imaginii?
Memorat
Madalina_Reloaded
Veteran

« Răspunde #35 : 03-11-2010, 23:58:58 »

nu-ti mai raspunde, ca s-a oparit si s-a sters...
Memorat

Crista
Global Moderator
Veteran

« Răspunde #36 : 04-11-2010, 06:26:45 »

nu-ti mai raspunde, ca s-a oparit si s-a sters...

a lasat numai publicitatea mascata si lista de preturi  mor mor
Memorat
alin_afronie
Jr. Member
*

« Răspunde #37 : 16-08-2011, 23:02:55 »

HA Ha Ha!!,,fara sa-mi dau seama dau pe acest forum de Marea Certareata..soramea...imi vine sa rad...deci pana si aici se cearta cu toata lumea..intr-adevar,are dreptate.Si eu eram pe acolo cand tot se chinuia sa obtina o carte de identitate fara de care nu o primea la nicio cooperativa,un lucru stupid ,fara logica care ti-l cere numai in Roma.Va asigur 100% ca nu a mintit cu nimic..dar samburele de onestitate lipseste..pt ca defapt aceasta asociatie cand a vazut ca sora mea este genul de femeie care crede ca in jurul ei se invarte pamnatul si toata galaxia asta i-a amenintat iar ce fac ei ca societate sau ce sunt.. este total ilegal,nu situ cum au invartit-o ,cum au reusit dar pana la urma i-au dat aceasta carte de identitate..(probabil timorati ca va isca un  un mare scandal)
    Oricum ce am vazut in Roma ,cate manevre se fac,ce idiotenii si aberatii poti auzi de la angajatori ti se face rau..am impresia ca fiecaer agentie isi face legea ei interioara..in fine..revenim la subiectul nostru..aveti mare grija si voi iar in ceeea ce priveste sora mea..ignorati-o pt ca ea dupa ce obtine ceea ce vrea improsca pe toata lumea cu venin!nu e inca invatata sa pretuiasca lumea care incearaca .poate si cu sfaturi sau cu chestii insignifiante sa ajute si mai ales ca ea a deschis topicul!!
     Eu aici in nord am intrebat ce acte imi trebuie de angajare pt ca eu carte de identitate nu am si mi sa raspusn divers ba ca imi trebuei ba ca nu..deci fircaer agentie are dreptul sa isi selecteze viitorii angajati o practica putin mai neortodoxa dar..ce sa facem?suntem si ramanem romani ,niste pseudomuncitori in fata lor!
Memorat
Pagini: 1 2 [3]   In sus
Imprimă
Schimbă forumul: