CITESTE BINE LEGEA ASTA CA VAD CA ESTI CAM OAIE.uRASC FEMEILE rele de gura CA TINE CARE SE SIMT NISTE PRINTESE SI VORBESC PROSTIi SA SE AFLE SI ELE IN MIJLOCUL ....SI CA FATA EDUCATA CE SUNT ITI MAI MULTUMESC ODATA PENTRU JIGNIRI.
Abitare in Italia
A) Domicilio e ospitalità
Come cittadino comunitario hai diritto all'iscrizione anagrafica se:
- sei lavoratore subordinato o autonomo e la tua attività si svolge in Italia; oppure
- DISPONI PER TE E PER I TUOI FAMILIARI DI RISORSE ECONOMICHE SUFFICIENTI E DI UN ASICURAZIONE SANITARIA(asta e asigurarea magica Wink) o di altro titolo idoneo;
ecc..
As vrea sa stiu cum sa sterg profilul meu de pe forum.Nu imi place sa raspund la provocari si sa fiu jignita gratis.
vad ca de fapt tu esti aia care ataci si esti foarte recalcitranta...legea este exact aia care spui. ai de munca, contract de munca, iti faci residenza, sau se poate sa te ia ospite cineva...numai ca nimeni nu isi mai ia aceasta obligatie...
mai spuneai ca barbatul mamei tale care este italian, nici el nu avea dreptul la residenza...el, nici macar nu are nevoie de residenza, ci de domiciliu, adica este resident unde a trait mereu, in casa parintilor sau unde are casa si apoi, in comuna este inregistrat numai cu domiciliul..
in alta ordine de idei, ca sa iei residenza, trebuie sa ai si contract pe casa respectiva..si sunt multe altele de spus...dar tu care esti de 8 ani aici, vad ca le cunosti pe toate...dar nici macar, nu ai facut ce trebuia cand aveai contractul...nu este o scuza ca nu ai avut timp, pt ca nu iti trebuie saptamani..in alta ordine de idei, daca ai residenza ca ospite, nnu ai nevoie de asl-usl sau ce vrei tu...acolo te duci, numai cand ai contract de munca...
ar fi multe de spus, dar poate cand te calmezi, dar vezi realitatea cum trebuie, se poate vorbi..