Aceasta este arhiva 2006-2011. Click aici ptr a intra in noul forum romania-italia.info

Questo e' l'archivio 2006-2011. Clicca qui per entrare nel nuovo forum romania-italia.info

bool

Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

Căutare detaliată

126739 Mesaje în 8506 Subiecte- de către 5003 Utilizatori - Ultimul cont creat: giovyna
Pagini: [1]   In jos
Imprimă
Autor Subiect: bool  (Citit de 816 ori)
florycyca
Jr. Member
*

« : 04-02-2010, 06:35:51 »

daca am cumparat o masina noua in iunie anul trecut 2009 cand trebuie sa platesc boolul astept sa im vina acasa ceva sau ma duc frumos si o platesc de pe acum?nu stiu este prima masina cumparata aici in italia,va multumesc.
Memorat
FlaviuRo
Jr. Member
*

« Răspunde #1 : 04-02-2010, 06:53:56 »

Te  duci la posta si platesti . Evident cu documentele masinii . Daca depasesti termenul platesti penalizari.
Memorat

Decat sa faci bine cu forta mai bine nu-l fa.
Madalina_Reloaded
Veteran

« Răspunde #2 : 04-02-2010, 19:53:31 »

eu nu l-am platit. ce e boolu' asta? Tongue
Memorat

alex s.
Veteran

« Răspunde #3 : 04-02-2010, 20:02:34 »

o fi il bollo auto
Memorat

.. nobody's perfect ..
Madalina_Reloaded
Veteran

« Răspunde #4 : 04-02-2010, 20:03:17 »

aaaaaaaaaahm..... era ceva cu doo litere la fel...
Memorat

FlaviuRo
Jr. Member
*

« Răspunde #5 : 05-02-2010, 17:12:28 »

Eu am patit asa:
Am cumparat masinanoua in iulie 2008; i-am intrebat pe cei de la reprezentanta si mi-au spus ca au platit ei bolo auto . In martie 2009 ma duc si eu la posta sa intreb ce si cumcubolo auto si am descoperit ca i-mi era scadut deoarece au un fel de fasce temporale in care trebuie platit bolo auto.Asaca am platit o penalizare de 4 euro la suma de 160 euro de bolo.That's all
Memorat

Decat sa faci bine cu forta mai bine nu-l fa.
dorudoru
Newbie

« Răspunde #6 : 09-02-2010, 13:43:18 »

Sun o femeie de 45 ani.Am lucrai pentru o familie de italieni care cresteu in casa 47 catei( caini de diferite rase si marimi( retineti in casa ) Totul plin de treaba mare. si miros.-AM FOST CA O SCLAVA - AM 2 COPII IN ROMANIA SI TREBUIA SA MA INJOSESC.   -NU AM MAI REZISTAT IN SCLAVIE SI AM PLECAT DE LA EI CU MARE ,,TAM -TAM,, Am lasat acolo si hainele mele de schimb- si salariu.Vai mama mea  .NUMAI CA;  ACUM AM GASIT LA O ALTA FAMILIE DE OAMENI DE TREABA. CU CARE TE POTI INTELEGE OMENESTE.
Aceasta familia vrea sa-mi faca  acte. contract de munca !  IMI ESTE TEAMA CA VA TRIMITE LA ANAGRAFE UNDE AM MUNCIT LA NEBUNII AIA CU CAINII.  IAR NEBUNA CU CAIINI ESTE IN STARE DE ORICE. IMI SPUNEA CA IMI ANULEAZA CARTEA DE IDENTITATE SI REZIDENTA IN ITALIA.. VA JUR O NEBUNA. STATEM SI MA TINEA NEMINCATA- CU ZILELE- MINCAM BISCUITI CU LAPTE- DIMINEATA SI SEARA.. VAI  CAPUL MEU PRIN CE AM TRECUT... MAI RAU CA O SCLAVA..
Ce pote sa-mi faca nebuna bogata cu cateii ei?  IMI POATE ANULA CARTEA DE IDENTITATE italiana, dar rezidenta ?   NU IMI ESTE TEAMA DE NIMIC DECIT CA POATE MINTII IN CHIP SI FEL  ACTUALA FAMILIE LA CARE LUCREZ...

CE MA INVATATI- ? SA LE SPUN ADEVARUL ACESTOR OAMENI ? MA TEM CASI VA PIERDE INCREDEREA IN MINE.. SA NU LE SPUN ?  MA TEM CA VOR TRIMITE LA  NOVI LIGURE IAR AIA O VOR INSTIINTA UNDE SUNT.. ESTE O NEBUNA..  OAMENI BUNI INVATATI-MA CUM SA SCAP DE COSMARUL ASTA ? CE IMI POATE FACE?
Eu multumesc tuturor. sanatate sa va dea dumnezeu
Memorat
pippus
Admin
Veteran

« Răspunde #7 : 09-02-2010, 14:15:24 »

dorule, ce sa ocolim ?

ti-am raspuns

esti ok si ai rezidenta, poti lucra unde vrei

spor & linisteste-te

p.
Memorat