Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

Căutare detaliată

126615 Mesaje în 8494 Subiecte- de către 5003 Utilizatori - Ultimul cont creat: giovyna
Pagini: 1 ... 4 5 [6]   In jos
Imprimă
Autor Subiect: conditii de calatorie pt minorii cetateni romani  (Citit de 18676 ori)
darius05
Sr. Member

« Răspunde #75 : 13-06-2011, 12:51:11 »

off topic.        Multumesc frumos adminului ca am din nou posibilitatea sa accesez acest forum.
Memorat
marafx
Newbie

« Răspunde #76 : 25-08-2011, 15:15:15 »

Bunaziua
Va explic schematic situatia. Sunt mama unui minor de 12 ani
1. am dat divort cu incredintare a fiicei mele
2. Am castigat dicort cu incredintare : sentinta e DEFINITIVA dar mai am recurs in 7 noiembrie ( fostul e inchis pentru omor!!! si facand recursuri si apeluri iese la 2aer" ... )
3 Am obtinut prin ordonanta presedentiala incredintarea provisorie : sentinta Definitiva si Irevocabila legalizata
. Am obtinut legalizare sentintei de divort cu incredintare care este defintiva.
Pe situl politiei de frontiera se spune o sentinta de incredintare definitiva si irevocabila. Nu specifica divort cu incredintare sau ordonanta.
De la telefon, am sunat de 6 ori!!! si am auzit de toate culorile: ca ajunge ordonanta, ca trebuie si  cealalta... smd intr.un cuvant o totala confuzie.
Daca cine dintre voi a avut aceasta situatie si poate sa-mi dea un raspuns va raman datoare. fetita nu mai vrea absolut sa ramana in tara de 2 ani ca alerg prin tribunale...
Va multumesc
Memorat
Crista
Global Moderator
Veteran

« Răspunde #77 : 25-08-2011, 15:50:26 »

Eu te-as sfatui sa cauti pe site-ul politiei de frontiera unde au o adresa email sau  o rubrica de contact, scrie exact situatia ta cu denumirea exacta a documentelor si intreaba-i. Cind vei primi un raspuns scris de la ei si daca este raspunsul pe care ti-l doresti, il scoti la imprimanta si il ai cu tine la trecerea frontierei.

Memorat
marafx
Newbie

« Răspunde #78 : 25-08-2011, 16:10:02 »

Va multumesc am trimis acum un e mail la
pfr@igpf.ro

Sper sa raspunda in timp util
Memorat
Madalina_Reloaded
Veteran

« Răspunde #79 : 25-08-2011, 16:29:18 »

Nu este necesara declaratia parintelui decazut din drepturile parintesti sau declarat disparut, in conditiile legii, daca insotitorul face dovada in acest sens, cu exceptia cazului in care ambii parinti se afla in aceasta situatie, cand este obligatorie declaratia reprezentantului legal al minorului.

(...)
este titular al unui document de calatorie individual (pasaport sau carte de identitate) si calatoreste impreuna cu unul dintre parinti, daca parintele insotitor face dovada faptului ca minorul i-a fost incredintat prin hotarare judecatoreasca ramasa definitiva si irevocabila;

http://www.consulatulromaniei.it/ro/index.php?option=com_content&task=view&id=241&Itemid=9
Memorat

Madalina_Reloaded
Veteran

« Răspunde #80 : 25-08-2011, 16:30:10 »

dar nu inteleg cum poate fi asa ceva:
incredintarea provisorie : sentinta Definitiva si Irevocabila legalizata
Memorat

Pagini: 1 ... 4 5 [6]   In sus
Imprimă
Schimbă forumul: