Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

Căutare detaliată

126615 Mesaje în 8494 Subiecte- de către 5003 Utilizatori - Ultimul cont creat: giovyna
Pagini: [1]   In jos
Imprimă
Autor Subiect: documente necesare pentru copil  (Citit de 852 ori)
deliale
Newbie

« : 12-11-2010, 16:49:21 »

buna, as vrea sa stiu ce acte imi trebuie ca sa-mi duc copilul in iatlia tinand cont ca este nascuta in romania si as vrea sa o inscriu si la nido.
va nultumesc
Memorat
deliale
Newbie

« Răspunde #1 : 13-11-2010, 08:42:52 »

daca stie cineva sau a intimpinat astefel de probleme va rog sa-mi spuneti si mie
mersi
Memorat
camy_dan
Sr. Member

« Răspunde #2 : 13-11-2010, 11:24:40 »

vaccinarile traduse, certificat de nastere tradus si pasaport plus acordul ambilor parinti pentru a iesi din tara
Memorat
ana mihaela
Newbie

« Răspunde #3 : 05-03-2011, 20:10:48 »

vaccinarile traduse, certificat de nastere tradus si pasaport plus acordul ambilor parinti pentru a iesi din tara

Buna.Trebuie neaparat accordul ambilor parinti?...daca eu sunt divortata din 2006 si am tutela copilului care are 13 ani ...trebuie sa i cer accordul ca sa pot pleca cu copilul??...Nu stiu ce sa mai zic...avocata mea a zis ca nu mi trebuie accordul daca copilul vrea sa vina....
Si ca sa l mut la scoala in Italia imi trebuie lista cu vaccinurile ? ....si de la scoala?...cine stie sa mi spuna ce acte trebuie sa pregatesc pt a transfera copilul din tara in Italia la scoala? Va multumesc!!!
Memorat
pippus
Admin
Veteran

« Răspunde #4 : 05-03-2011, 21:23:09 »

daca ai tutela copilului, nu iti mai trebuie procura de la tata - dar trebuie sa ai mereu la tine hotararea de divort. mai ales cand iesi din tara cu copilul.
Memorat

darius05
Sr. Member

« Răspunde #5 : 06-03-2011, 17:37:24 »

Haideti sa va spun si cu ce acte pentru copii am venit eu; PASAPOARTELE fiind vorba de doi minori,CERTIFICATELE TIP NOU (cele albastre) ,CARNETELELE DE VACCINARI ,acelea cu care va prezentati la medicul dvs. de familie de fiecare data cand mergeati la vaccin.Pentru cel mare am adus o foaie matricola tradusa si legalizata.Certificatele si carnetele de vaccinari nu le-am tradus.Cu aceste documente i-am putut inscrie la scoala, la gradinita ,la medicul de familie si la ASLA unde deja au intrat in programul lor de vaccinari care nu este foarte diferit de al nostru.Dar cum s-a mai spus depinde de regiune,oras etc.
Memorat
Pagini: [1]   In sus
Imprimă
Schimbă forumul: