Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

Căutare detaliată

126615 Mesaje în 8494 Subiecte- de către 5003 Utilizatori - Ultimul cont creat: giovyna
Pagini: [1]   In jos
Imprimă
Autor Subiect: luminati-ma,rogu-va!!!!!!!!!!!!!!  (Citit de 751 ori)
mirobolant
Jr. Member
*

« : 03-07-2011, 09:26:54 »

Oameni buni,simtesc ca-nnebunesc(!!!),stie careva sa-mi spuna daca pot calatori cu masina din italia in romania ,daca AM DOCUMENTELE EXPIRATE....mai precis,cartea de identitate si pasportul(mabele eliberate in romania)?Am tot incercat sa ma luminez de pe site-ul POLITIE DE FRONIERA,dar.....of!....cu exceptia confiscarii nu stiu cator bazuri de tigari la vamam satu mare nu poti afla mare lucru.....
multumesc anticipat!!!!!!
Memorat
lidia_dorin
Veteran

« Răspunde #1 : 03-07-2011, 09:30:16 »

Trebuie sa mergi la ambasada sa iei foaie de calatorie. E valabila doar dus, acasa faci actele.
Memorat
camimau
Jr. Member
*

« Răspunde #2 : 03-07-2011, 09:36:57 »

Daca documentele sunt expirate nu mai sunt valabile, deci s-ar putea sa ai probleme. Socrul meu a pierdut zborul pentru ca avea buletinul expirat. Cand a iesit din Romania nu a bagat de seama nimeni dar cand a trebuit sa plece de aici nu l-au mai lasat. A trebuit sa-i facem foaie de via. Daca te duci cu masina poti sa speri sa ai un pic de noroc. Eu te sfatuiesc sa te duci la consulat sa-ti faci foaie de via. E valabila 1 luna. Daca nu vrei sa treci pe la consulat poti sa iesi din Italia si sa treci prin Slovenia, Croatia, Serbia si in sfarsit Romania. E mai sigur asa, ca daca mergi prin Ungaria.... s-ar putea sa-ti faca probleme la vama  Cry hammer
Memorat
mirobolant
Jr. Member
*

« Răspunde #3 : 03-07-2011, 09:41:02 »

merci frumos!Problema ar fi ca as vrea sa plec imediat ce iau concediul,io locuiesc la vicenza,consulatul e la milano....of,of,of....
Memorat
camimau
Jr. Member
*

« Răspunde #4 : 03-07-2011, 10:07:38 »

iti iei o zi libera si te duci de dimineata la consulat.... de foarte dimineata.... foaia ti-o da pe loc. sau risti si pleci asa.. dai spaga si treci. Cool
Memorat
pippus
Admin
Veteran

« Răspunde #5 : 04-07-2011, 13:53:24 »

exista consulat si la trieste si bologna

merci frumos!Problema ar fi ca as vrea sa plec imediat ce iau concediul,io locuiesc la vicenza,consulatul e la milano....of,of,of....

Memorat

Pagini: [1]   In sus
Imprimă
Schimbă forumul: