Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

Căutare detaliată

126615 Mesaje în 8494 Subiecte- de către 5003 Utilizatori - Ultimul cont creat: giovyna
Pagini: [1]   In jos
Imprimă
Autor Subiect: Maseur - recunoasterea diplomei  (Citit de 325 ori)
vladislav
Newbie

« : 22-09-2011, 11:49:34 »

Sunt nou pe acest forum.Sunt in Italia de putin timp nu prea cunosc cum stau lucrurile pe aici. Ma ajuta cineva cum se obtine recunoasterea diplomei de maseur aici,pentru ca asa am inteles trebuie sa mi se recunoasca diploma aici, asa nu pot profesa liber aceasta meserie, ce acte trebuie si care-i procedura. Cunosc niste colege care s-au angajat ca maseuze dar am pierdut legatura cu ele. Credeam ca ma pot angaja cu diploma pe care o am asa. Am facut o scoala de masaj din Sibiu, in Ro am mai muncit ca maseur la domiciliu. Am venit aici cu gandu ca ma pot angaja fara probleme aici ca maseur mi-am si luat tot ce trebuie masa de masaj si toate cele necesare.Daca ma poate ajuta cineva cu mai multe detalii va raman recunoscator.
Memorat
pippus
Admin
Veteran

« Răspunde #1 : 22-09-2011, 15:59:21 »

http://www.romania-italia.info/forum/studiu/

ai toate explicatiile, repetate de mai multe ori ca sa fie clar
Memorat

vladislav
Newbie

« Răspunde #2 : 22-09-2011, 20:46:03 »

mersi da nu m-ai ajutat cu nimic acolo sunt acte necesare pentru diplome de studii superioare si bac nu profesionale si la intrebare nu mi-ai raspuns daca pot activa aici ca si liber profesionist si care-i procedura si actele necesare
Memorat
vladislav
Newbie

« Răspunde #3 : 22-09-2011, 20:54:00 »

mersi da nu m-ai ajutat cu nimic acolo sunt acte necesare pentru diplome de studii superioare si bac nu profesionale si la intrebare nu mi-ai raspuns daca pot activa aici ca si liber profesionist si care-i procedura si actele necesare
Memorat
Madalina_Reloaded
Veteran

« Răspunde #4 : 22-09-2011, 22:28:38 »

nu poti activa aici cu diploma nerecunoscuta. apoi tu ai un curs care te limiteaza la masaje "de relax si frumusete", nu fiozioterapice (pentru alea trebuie sa fii operator sanitar).
deci poti colabora cu centre estetice sau cu sali de sport.. sau in propriu la domiciliu, insa nu stiu daca-ti convine.

http://www.corsimassaggio.net/blog/regolamentazione-fiscale-per-massaggiatori-olisticibenessere/

insa trebuie faci recunoasterea diplomei, altfel esti abuziv.

cum si unde, habar nu am. dar au mai pus intrebarea asta pe forum, de-aia ti-a dat pippus linkul, sa cauti si tu...
Memorat

vladislav
Newbie

« Răspunde #5 : 23-09-2011, 16:27:28 »

Iti multumesc pentru ajutor.Mersi mult!
Memorat
Madalina_Reloaded
Veteran

« Răspunde #6 : 23-09-2011, 18:12:04 »

nu ai pentru ce, bafta!
Memorat

Pagini: [1]   In sus