Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

Căutare detaliată

126615 Mesaje în 8494 Subiecte- de către 5003 Utilizatori - Ultimul cont creat: giovyna
Pagini: 1 ... 6 7 [8]   In jos
Imprimă
Autor Subiect: Masina cu numar romanesc trebuie inmatriculata in maxim 1 an daca esti rezident  (Citit de 17504 ori)
pippus
Admin
Veteran

« Răspunde #105 : 15-07-2011, 08:52:28 »

se poate monta instalatie gpl aici in italia pe o masina cu numere de ro?se poate omologa acasa?a facut cineva asta?

ca se poate monta e sigur, pana la urma e vorba de un privat pe care daca-l platesti, iti face treaba

cu omologarea nu stiu, cel mai bine e sa intrebi la ACR de ce documentatie au nevoie

problema zic eu ca e alta : din momentul in care ai facut modificarea nu mai poti circula pana nu ai omologarea in romania, deci nu vad cum faci (o duci cu platforma in romania ?! )
Memorat

iute3
Jr. Member
*

« Răspunde #106 : 15-07-2011, 21:09:19 »

zici ca o sa ma controleze astia la vama ca am butelia de gaz cu mine,eu mai mult ma ingrijorez de acte ca nu o sa o pot omologa,tre sa ma interesez,speram sa fi trecut cineva prin asta
Memorat
Geronimo
Veteran

« Răspunde #107 : 15-07-2011, 23:24:07 »

Cred ca daca e o instalatie omologata in CE n-ar trebui sa ai probleme la RAR.
Ca sa mergi in tara si oriunde poti sa comuti pe benzina fara sa folosesti GPL-ul

Dar mai sigur telefonezi in tara, astea sunt doar presupuneri
Memorat

De ce?
Madalina_Reloaded
Veteran

« Răspunde #108 : 17-07-2011, 14:52:32 »

situatia masinilor inmatriculate in alta tara se pare ca e o boala - numai romaneasca - atit de acuta, ca pina si-n Romania (unde se inmatriculeaza masinile in Bulgaria, ca romanu' nu e niciodata multumit, aia din Romania costa prea mult) au ajuns la limita rabdarii si vor limita durata maxima de circulatie la 90 de zile.
Memorat

mada
Jr. Member
*

« Răspunde #109 : 17-07-2011, 22:24:51 »

nu asigurarea e problema, ci taxa de prima inmatriculare. la o masina de 10 ani euro 0 taxa aia poate ajunge sa depaseasca pretul pe care l-ai platit pe masina in italia sau germania. de aia le inmatriculeaza in bulgaria.
Memorat
Madalina_Reloaded
Veteran

« Răspunde #110 : 17-07-2011, 23:41:14 »

dar nu se mai vind masini in Romania sau...?
Memorat

mada
Jr. Member
*

« Răspunde #111 : 18-07-2011, 07:54:11 »

pai si la masinile noi tre sa platesti taxa aia - doar ca e semnificativ mai mica. poate ajunge 0 la masiile euro 6. la orice masina inmatriculata prima data in romania trebuie sa platesti taxa de prima inmatriculare. sa iei una de la targ uneori nu e convenabil, ca poate e aranjat kilometrajul sau are vicii ascunse. una din germania e mai sigura oricand - dar ajunge prea scumps inmatricularea daca e veche, cu taxa aia - iara una noua nu vrea lumea sa isi ia.

uite aici calculator taxa http://www.autobizz.ro/taxa-inmatriculare.php
la o masina de 5 ani cu euro 4 si filtru de particule e aproape 500 euro, la una de 10 ani euro 0 e 27132 euro, deci enorm. am calculat cu motor de 1.9. nu stiu cum mai e acum, ca o schimba anual, dar stiu ca nu convine.  la motor de 1.2, deci mic, masina de 10 ani, taxa e peste opt mii. daca tu iei masina cu o mie cinci sute, o inmatriculezi in Bulgaria.

Memorat
pippus
Admin
Veteran

« Răspunde #112 : 18-07-2011, 13:24:07 »

injinere, daca ai un accident practic esti neasigurat, ptr ca cu butelia pe ea masina e o alta masina, cu o asigurare diferita pe care va trebui sa o schimbi. sperand sa nu ai probleme, risti totusi  f serios sa circuli asa

p.

zici ca o sa ma controleze astia la vama ca am butelia de gaz cu mine,eu mai mult ma ingrijorez de acte ca nu o sa o pot omologa,tre sa ma interesez,speram sa fi trecut cineva prin asta
Memorat

andleip
Newbie

« Răspunde #113 : 20-07-2011, 10:37:19 »

salut, am si eu o intrebare ..deci pana la urma se poate circula cu masina cu numere de RO pe numele unei persoane care nu este rezidenta in it?urmeaza sa imi cumpar masina si nu stiu daca sa imi iau din IT sau daca sa imi iau din RO si sa o trec pe numele tatalui meu, lucrez de 5 luni in IT si nu stiu cat timp raman pe-aici,se aud zvonuri de o alta criza si nu se stie niciodata.. cumnatul meu lucreaza in IT de vreo 5 ani, l-a oprit de nenumarate ori politia si niciodata nu l-a intrebat de sanatate cu privire la "targa rumena", multumesc anticipat
Memorat
Cocolina
Sr. Member

« Răspunde #114 : 20-07-2011, 11:53:36 »

Da ,se poate,e singura varianta legala.
Memorat

Cerul n-ar avea curcubeul,daca ochii n-ar avea lacrimi...
tama
Jr. Member
*

« Răspunde #115 : 06-09-2011, 09:51:56 »

salut1 sunt de 3 luni cu masina in italia,nu am rezidenta si nici nu am de gand sa o fac ,ma pot considere turist la infinit? Grin munca la culoare inchisa, chirie fara contract si asa mai departe.
pot aparea ceva probleme?
Memorat
pippus
Admin
Veteran

« Răspunde #116 : 06-09-2011, 10:19:28 »

probleme apar daca se prind ca nu e asa. oricum pe termen lung nu e o solutie foarte desteapta . nu protectie sociala, nu pui de pensie, nu acoperire medicala, nu alea nu alea

si daca ti se intampla ceva cu masina ai pus-o
vezi ca era unu mai jos, i-au incendiat-o si desi avea si casco in romania , compania nu vrea sa-i dea banii

p.
Memorat

tama
Jr. Member
*

« Răspunde #117 : 06-09-2011, 10:51:55 »

da ai dreptate dar in tara inca mai mere cartea de munca si toate cele . trimit bani de aici .
sunt in sardinia e mai cuminte lumea pe aici sau cel putin asa pare  Grin.
Memorat
Pagini: 1 ... 6 7 [8]   In sus
Imprimă
Schimbă forumul: