Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

Căutare detaliată

126615 Mesaje în 8494 Subiecte- de către 5003 Utilizatori - Ultimul cont creat: giovyna
Pagini: [1]   In jos
Imprimă
Autor Subiect: masini incendiate  (Citit de 282 ori)
docip
Newbie

« : 31-08-2011, 15:03:45 »

Buna ziua tuturor! E prima data cand scriu pe acest forum,dar nui nimic k orice are un inceput...Am luat aceasta decizie pt ca niste "persoane",daca am putea sa le numim asa mi-au dat foc la masina inmatriculata in Romania,binenteles ma aflu in Italia printre romani,as dori sa stiu daca ati fost despagubiti de CASCO (cei care detin aceasta asigurare) dupa ce a fost avariata masina pe acest teritoriu! Va multumesc anticipat pt. raspuns! Cry
Memorat
pippus
Admin
Veteran

« Răspunde #1 : 31-08-2011, 15:54:14 »

citeste tot topicul asta
http://www.romania-italia.info/forum/documente-vize-pa351apoarte-legisla355ie/masina-cu-numar-romanesc/

si te lamuresti

ideea e ca daca nu aveai casco din pacate nu prea poti face mare lucru ( banuiesc ca nu aveai, ca erai roman smecher cu masina cu nr romanesc si asigurare smechera si economiseai, altfel cu casco plateai cat una italiana si unde era ghesheftul  )

in sfarsit, vezi cu asigurarea ta, numai tu stii ce contract ai semnat cu ei, poate obtii ceva

p.
Memorat

docip
Newbie

« Răspunde #2 : 31-08-2011, 19:32:26 »

pai sunt smecher k platesc CASCO de asta am dat pe forum sa stiu daka voi fi despagubit...si ai dreptate k platesc aksa cat e asigurarea aici si dak stii e 1000 si ceva euroi...
Memorat
Madalina_Reloaded
Veteran

« Răspunde #3 : 31-08-2011, 19:57:35 »

parca am citit undeva ca nu e de ajuns sa ai CASCO, ci trebuie sa fie extinsa, la cererea asiguratului, si pentru strainatate. altfel e doar Romania.
deci vezi ce contract ai.
Memorat

pippus
Admin
Veteran

« Răspunde #4 : 01-09-2011, 08:33:47 »

da, corect, CASCO care acopera si tzarile UE

ideea e, numa el stie (nu noi) ce contract a semnat, sa-l citeasca bine

daca are CASCO pe UE , asig trebuie sa-i dea banii (de adaugat ca in situatii din-astea  asig romanesti fac de fapt ce vor si despagubesc cam cat vor muschii lor, am auzit mai multe cazuri )

mult noroc.

p.
« Ultima modificare: 01-09-2011, 08:35:38 de către pippus » Memorat

docip
Newbie

« Răspunde #5 : 01-09-2011, 11:05:53 »

sal. ms la toti casco e pe tot ue dar cum apartinem de romania toti fac ce vor eu ma tin tare k trebuie sa-mi dea banii k stiu ce inseamna un contract k doar asta am invatat in facultate...dar cred "ei" k le merge cu toti...pe mine trebuie sa ma despagubeasca ...asa k va dau un sfat knd se lucreaza cu orice tip de asigurare nu va lasati pacaliti (viatza, masina,etc.) trebuie sa vi se dea despagubirea. Cool
Memorat
pippus
Admin
Veteran

« Răspunde #6 : 01-09-2011, 12:43:13 »

sfatu nostru e chiar mai destept si mai legal dekt al tau. inmatriculeaza masina in italia dk stai akolo, ka altfel se intampla nenorociri k tzie si altora. plus k e ilegal sa o tzii ku nr de romanika. vezi linku de mai sus unde tzi se explik tot

in kzul tau, kauta un avokt, kum ziceam, k altfel nu vad ce poti face. asigurarile din romanika sint de krton si la nevoie te lasa cu okii in soare.

mult norok   Wink

p.

sal. ms la toti casco e pe tot ue dar cum apartinem de romania toti fac ce vor eu ma tin tare k trebuie sa-mi dea banii k stiu ce inseamna un contract k doar asta am invatat in facultate...dar cred "ei" k le merge cu toti...pe mine trebuie sa ma despagubeasca ...asa k va dau un sfat knd se lucreaza cu orice tip de asigurare nu va lasati pacaliti (viatza, masina,etc.) trebuie sa vi se dea despagubirea. Cool
Memorat

darius05
Sr. Member

« Răspunde #7 : 01-09-2011, 14:36:09 »

Deci chiar ca nu este de gluma! Va trebui sa o inmatriculez. Cam cat crede-ti ca ma costa sa o inscriu aici?Este un fiat albea din 2005.In decembrie fac un an de rezidenta!
Memorat
Madalina_Reloaded
Veteran

« Răspunde #8 : 01-09-2011, 16:18:46 »

am mai citit (eh cit de mult citesc eu Tongue ) ca asigurarile in Romania te treceau pe la detectorul de minciuni, ca sa afle daca iti arsesera altii masina sau ii dadusesi tu foc dinadins... acu' nu stiu daca o mai fac...
Memorat

Pagini: [1]   In sus
Imprimă
Schimbă forumul: