Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

Căutare detaliată

126615 Mesaje în 8494 Subiecte- de către 5003 Utilizatori - Ultimul cont creat: giovyna
Pagini: [1]   In jos
Imprimă
Autor Subiect: pot obtine rezidenta cu un contract pe 6 luni?  (Citit de 632 ori)
ADRIANO22
Jr. Member
*

« : 14-11-2007, 19:49:25 »

daca se poate,pe ce perioada o sa am cartea de identitate si pot cere si reintregirea familiara?
Memorat
pippus
Admin
Veteran

« Răspunde #1 : 15-11-2007, 00:08:44 »

pai mai e lume care a reusit, de fapt depinde doar de cei de la Comune de la tine. mergi si depune

bineinteles ca ti se da carta d'identità pe 5 ani, cum se da la toata lumea

n-am inteles ce reintregire vrei sa faci, aduci pe cine vrei, trebuie doar sa demonstreze , dupa 3 luni, ca are din ce se intretine sau ca e in intretinerea ta, ptr a obtine si respectivul rezidenta

p.
Memorat

ADRIANO22
Jr. Member
*

« Răspunde #2 : 15-11-2007, 18:59:24 »

azi mi s-a explicat mai bine ce e cu contractu asta dar nu prea am inteles!e vorba de un contract in agricultura,dar care deocamdata e valabil doar pana la 31 decembrie cu promisiunea de rainoire in fiecare an! stiti cumva ce beneficii am?  apropo de reintregire e vorba despre sotie!
Memorat
karmeno78
Vizitator
« Răspunde #3 : 15-11-2007, 19:16:48 »

azi mi s-a explicat mai bine ce e cu contractu asta dar nu prea am inteles!e vorba de un contract in agricultura,dar care deocamdata e valabil doar pana la 31 decembrie cu promisiunea de rainoire in fiecare an!

Stiu un caz asemanator...un roman stabilit la Perugia care lucra in agricultura cu contract determinat...(in cazul lui 4 luni)...i-au facut rezidenta pe 5 ani...avea apartament inchiriat acolo la Perugia.
Memorat
Pagini: [1]   In sus
Imprimă
Schimbă forumul: