uite asta inseamna ca Romania sa castige bani de 2 ori...toate casatoriile si nasterile, statul italian prin comuna-anagrafe, sunt obligati sa le declare la Ministerul afacerilor externe, apoi la tara de origine...dar cum Romania, vrea sa castige de 2 ori banii, ca de obicei, nu transmit aceste date la residenta respectiva, adica la evidienta populatiei si de acolo in comuna...uite asa, suntem obligati sa facem 2-3 randuri de acte, pt a transcrie casatoriile sau nasterile...ei, prin toate birourile care au luat fiinta ca ciupercile dupa ploaie, incep sa castige banii, cu traduceri-apostile-superapostile...si uite tot asa...
de ce nulla-osta e valabila doar 6 luni??? pt ca atunci cand te duci sa o iei, normal ca acea hartie va trebui declarata, apoi ajunge si cea de la starea civila, atunci impreuna AR TREBUI sa legalizeze casatoria in tara...dar cum asa ceva nu se face,statul nostru cere sa o declari tu personal cu costurile si drumurile de rigoare... uite de asta, eu ma consider casatorita si in tara, chiar daca nu am declarat nimic acolo...dar in caz de divort, cu d-zeu inainte, ma divortez aici...chiar daca trebuie sa platesc dublu...pt ca asta nu inseamna ca daca nu am declarato acolo, eu sunt single

...nuuuu, ci sunt casatorita, si pt america, si toate tarile...

si buzunarele nu le umplu la nimeni in tara....