Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

Căutare detaliată

126615 Mesaje în 8494 Subiecte- de către 5003 Utilizatori - Ultimul cont creat: giovyna
Pagini: [1]   In jos
Imprimă
Autor Subiect: RECUNOASTEREA DIPLOMEI DE INGINER IN ITALIA  (Citit de 910 ori)
dumi26
Newbie

« : 25-02-2011, 12:24:51 »

Salut, as avea nevoie de un sfat din partea voastra, daca ati fost in situatia asta.
Eu am o diploma de inginer instalatii si as dori sa stiu procedura sa fie recunoscuta in italia.
Pana acum am obtinut declaratia de valoare a diplomei de inginer si cea de bacalaureat de la consulatul italian din roman.
Ce stiu e ca acum trebuie sa completez un modul si impreuna cu declaratia de valoare, sa trimit la Roma la ministerul de justitie.
Daca stiti mai multe in acesta privinta, va multumesc anticipat.

salutari madalina reloaded, costy74, pippus, prieteni de suferinta decreto flussi 2005
Memorat
pippus
Admin
Veteran

« Răspunde #1 : 25-02-2011, 13:28:58 »

la sectiunea Studiu gasesti tot ce te intereseaza

oricum diplomele de injiner sint printre putinele care nu prea ai de ce sa le echivalezi (doar ptr situatii gen munca la stat ) , conteaza mai mult ce stii sa faci si ce experientza ai

p.
Memorat

Madalina_Reloaded
Veteran

« Răspunde #2 : 25-02-2011, 13:41:50 »

salutari si tie!:D
Memorat

dumi26
Newbie

« Răspunde #3 : 25-02-2011, 14:17:41 »

ok, ai dreptate pippus ca eu lucrez de 8 ani pt un inginer si semneaza el. dar ma gandesc cand ingineru inchide baraca ca e deja batran, cine stie unde imi gasesc de lucru si poate trebuie sa ma inscriu la Ordine degli Ingegneri, ca sa pot semna proiecte.
eu cred ca e nevoie de recunoastere si facuta din timp ca procedura e lunga.
merci
« Ultima modificare: 25-02-2011, 14:37:04 de către dumi26 » Memorat
pippus
Admin
Veteran

« Răspunde #4 : 25-02-2011, 14:58:35 »

ok, in cazul ala , da
iscrizione all'albo & proiecte de semnat

ok, ai dreptate pippus ca eu lucrez de 8 ani pt un inginer si semneaza el. dar ma gandesc cand ingineru inchide baraca ca e deja batran, cine stie unde imi gasesc de lucru si poate trebuie sa ma inscriu la Ordine degli Ingegneri, ca sa pot semna proiecte.
eu cred ca e nevoie de recunoastere si facuta din timp ca procedura e lunga.
merci
Memorat

Pagini: [1]   In sus
Imprimă
Schimbă forumul: