Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

Căutare detaliată

126615 Mesaje în 8494 Subiecte- de către 5003 Utilizatori - Ultimul cont creat: giovyna
Pagini: 1 2 [3] 4   In jos
Imprimă
Autor Subiect: straniero che compra una macchina in Italia  (Citit de 16294 ori)
Madalina_Reloaded
Veteran

« Răspunde #30 : 25-01-2010, 19:41:27 »

depinde daca ai "polizza conducente", adica oricine ar conduce-o, e asigurat.
eu o platesc a parte, nu stiu cum e la voi.
Memorat

pippus
Admin
Veteran

« Răspunde #31 : 25-01-2010, 22:21:21 »

pippus, eu am asigurare la directline...vrei sa spui ca in cazul unui accident in care e implicata masina mea, condusa de altcineva, asigurarea mea nu face doi bani?

citeste bine contractul de asigurare, raspunsul e la tine, nu la mine Smiley
ti-am zis doar ca in general asig ieftina = (printre altele) sofer unic
tu stii ce conditii de politza ai ales.

p.
Memorat

sonataka
Full Member
**

« Răspunde #32 : 26-01-2010, 10:43:02 »

merci de raspuns .... vreau sa iau  masina unei prietene pentru cateva luni ,am intrebat si o persoana  de la garda de finante ieri si a zis ca  nu e nevoie sa  declare nimic de genu , apoi asigurarea  o face  tot pe numele proprietarei  , doar ca folosindu'ma de masina , o platesc eu.
Memorat
pippus
Admin
Veteran

« Răspunde #33 : 26-01-2010, 11:05:23 »

merci de raspuns .... vreau sa iau  masina unei prietene pentru cateva luni ,am intrebat si o persoana  de la garda de finante ieri si a zis ca  nu e nevoie sa  declare nimic de genu , apoi asigurarea  o face  tot pe numele proprietarei  , doar ca folosindu'ma de masina , o platesc eu.

frate sony, ci sta, probl e doar daca dai cu masina de gard si e vina ta adica va creste bonus malus al proprietarei

mai degraba te asiguri tu pe masina ei, cred ca se poate si daca nu sinteti nucleu familial, incearca sa faci ceva preventivo online
la fel ptr amenzi tre sa fii baiat de gashca si ea colaborativa, ca vor sosi mereu la proprietar ioar iar asta tre sa trimita mereu o scrisoare inapoi la politie cu datele celui care conducea masina in mom respectiv

p.

Memorat

Madalina_Reloaded
Veteran

« Răspunde #34 : 26-01-2010, 14:07:53 »

si mai punem si raul inainte: daca dai cu masina-n gard sau intra unu-n tine si TU ajungi la spital, hai voglia sa demonstrezi ca platesti tu asigurarea, NU ESTI ASIGURAT TU.
oricum, e in jur de vreo 30 de euro pe an, nu e mare brinza. si se numeste polizza guidatore, n-are importanta cine conduce masina, n-are importanta gradul de rudenie.
« Ultima modificare: 26-01-2010, 14:09:35 de către Madalina_Reloaded » Memorat

SIM on air
Full Member
**

« Răspunde #35 : 26-01-2010, 18:22:15 »

Daca ai peste 26 de ani ca varsta si 5 ani de cand ai PATENTE DI GUIDA,avand in proprietate un autovehicul cu cilindree mica,ai toate sansele sa ai un tarif bonus-malus decent,clasa de merit 14,eventual te poti bucura de aceeasi clasa de merit cu a sotului,semnand o politza FAMILY la aceeasi ASIGURARE.
Deci daca sotul se afla la bonus-malus in a treia clasa si tu vei avea masina asigurata in aceeasi clasa de merit.
NU UITA sa pui CARRO ATTREZZI
               CRISTALLI
               si FURTO INCENDIO

ata ete. Grin
Memorat
SIM on air
Full Member
**

« Răspunde #36 : 26-01-2010, 18:27:22 »

...si inca una cu permisiunea moderatorilor,evident:

masina,femeia si banii NU SE IMPRUMUTA mor
Memorat
pippus
Admin
Veteran

« Răspunde #37 : 26-01-2010, 18:32:52 »

cu legea Bersani bonus malus se transfera in familie si/sau pe mai multe masini indiferent de companie deci merge si de la o companie la alta. ti se cere doar nrul de polita in baza caruia faci asta

in sfarsit, l-am speriat de tot, cred ca isi ia masina singur , un car blindat, si detectiv la nevasta  Smiley

p.
Memorat

sonataka
Full Member
**

« Răspunde #38 : 28-01-2010, 23:53:27 »

am platit asigurarea  si e valabila pentru oricine conduce masina , deci indiferent cine e soferu , e  asigurat si am dat 600 euro  pe jumatate de an ca sa schimbat iar calcularea  asigurarile de la 1 ian 2010,  acum  mai nou se calculeaza si pe ce tractiune are masina  Tongue , printre alte, .....  deci daca   dau cu masina in stalp sau intru in cineva sau ma rog  cum o fi ..''domane fereste'' .... eu ca sofer a acelei masini sunt asigurata ...   oricum merci.

Memorat
Madalina_Reloaded
Veteran

« Răspunde #39 : 29-01-2010, 00:16:44 »

OK, asta trebuia sa stii Wink
Memorat

richi
Jr. Member
*

« Răspunde #40 : 21-02-2011, 19:45:36 »

Stie cineva daca o persoana reidenta in Italia poate cumpara o masina in leasing din Rom.?
Ce documente sunt necesare si cat timp poate conduce in Italia,tinand cont ca masina e intestata societatii de leasing?
Memorat
pippus
Admin
Veteran

« Răspunde #41 : 22-02-2011, 10:22:41 »

normal ca poti, e un contract intre privati, deci ce docomente vor si aprobarea depinde doar de societatea de leasing din romania

p.

Stie cineva daca o persoana reidenta in Italia poate cumpara o masina in leasing din Rom.?
Ce documente sunt necesare si cat timp poate conduce in Italia,tinand cont ca masina e intestata societatii de leasing?
Memorat

geaninakati
Veteran

« Răspunde #42 : 09-03-2011, 22:17:22 »

Deci, cum ar veni, unu' tre' sa fie obligatoriu casatorit (si sotul sa conduca de 'nspe ani), pentru ca sa plateasca un pret decent ptr asigurare! Pe mine ma rupe, abia reusesc sa platesc 730 pe an, clasa a 12-a! Amu' imi iau una pe motorina, cica tre' sa platesc cu vreo 160 mai mult pe an! Voaim sa economisesc ceva, luand una pe motorina, dar se pare ca se duce tot pe asigurare!
oricum, nu ii inteleg p'astia care au masina asigurata in romania, daca - doamne fereste - li se intampla ceva, ce naiba fac? se intorc in tara sau cum? daca tamponeaza sau sunt tamponati, cum rezolva asta compania romaneasca?
Memorat

K.
pippus
Admin
Veteran

« Răspunde #43 : 10-03-2011, 09:47:59 »

730 euri in clasa 12 e un compromis f f bun

sint curios, cat va imaginati ca poate costa asig unuia cu o masina relativa noua in clasa 1-2 ?
sau ce inseamna o "asigurare ieftina" ? 80 euri pe an casco inclus ?! Smiley

p.
Memorat

Alizée
Veteran

« Răspunde #44 : 10-03-2011, 14:45:15 »

730 euri in clasa 12 e un compromis f f bun

sint curios, cat va imaginati ca poate costa asig unuia cu o masina relativa noua in clasa 1-2 ?
sau ce inseamna o "asigurare ieftina" ? 80 euri pe an casco inclus ?! Smiley

p.

masina noua (clasa 14) doar RCA 1200 euro pe an.
furto, incendio, cristalli, eventi speciali, atti vandalici alti 500 euro pe an.
Total=1700 euro pe an.

Risultato? Non vedo l'ora di sposarmi  mor
Memorat
Pagini: 1 2 [3] 4   In sus
Imprimă
Schimbă forumul: