Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

Căutare detaliată

126615 Mesaje în 8494 Subiecte- de către 5003 Utilizatori - Ultimul cont creat: giovyna
Pagini: 1 [2]   In jos
Imprimă
Autor Subiect: Amendã - CE ºi CUM sã fac ...  (Citit de 1914 ori)
karmeno78
Vizitator
« Răspunde #15 : 18-10-2007, 11:05:00 »

Lips Sealed
 mor mor mor mor mor

A venit ieri un plic cum ca a inceput proces...tra la la...si ca amenda in Elvetia de la 75€...acum tre' sa o platim 318€...
Bunnnn...
Da' cica mai avem o sansa... mor mor mor...sa faca conducatorul auto 4 zile de puscarie in Elvetia...daca suntem in imposibilitatea de a plati... mor mor mor mor mor...adica sa se prezinte de bunavoie si nesilit de nimeni....

Si LUI "i-a venit o idee"...sa dea datele mele... Undecided ca cica insarcinata nu fac puscarie...
 Lips Sealed

mor mor mor mor mor
Memorat
pippus
Admin
Veteran

« Răspunde #16 : 18-10-2007, 11:08:55 »

beh, problema e ca daca te arati in elvetia si esti oprit ptr un control si se prind cine esti, hm...

p.
Memorat

karmeno78
Vizitator
« Răspunde #17 : 18-10-2007, 11:16:52 »

beh, problema e ca daca te arati in elvetia si esti oprit ptr un control si se prind cine esti, hm...
p.

Saptamanile trecute cand ne intorceam din Germania de la Oktoberfest...ne-am  intors prin Elvetia...ca e mai scurt drumul Wink...dar am mers cu o teama (EU cel putin...EL nu...)....zic daca ne opresc astia si trebuie sa platim amenda...e ok...da' daca dai peste vreun "cap patrat" care te duce la vreo sectie de Politie,iti secherstreaza masina, te mai baga si la zdup pana se clarifica lucrurile...mie chiar aia mai imi trebuia Roll Eyes ...Dar nu ne-a oprit nimeni...... Grin

P.S...zicea cineva ca si cu numere schimbate la masina Grin...tot te prind...(si era logic...dupa nume  Undecided )
Memorat
WebMan
Sr. Member

« Răspunde #18 : 18-10-2007, 20:53:28 »

DOAMNE AJUTÃ !!! (sã nu fie aceleaºi legi ca în ITALIA)

Deci, am completat din nou vãzând cã pe forumul ãsta de la un timp se întâmplã fenomele PARANORMALE... Dispar mesajele...

Dacã OARECE ADMIN/MODERATOR se simte LEZAT (sau o parte din el) sã ne punã ºi nouã la ãia mai mici un dicþionar sau un ghid cu cuvintele care nu e risc sã DISPARÃ de aici...

Ciudat cum e tempismul ãsta...

Era de ajuns sã te uiþi la TG ca sã ai idei sã dai anumite rãspunsuri...
Memorat

pippus
Admin
Veteran

« Răspunde #19 : 18-10-2007, 21:01:07 »

fii serios, nutz sterge nimeni mesaje instantaneu, mai degraba o problema de acces concurential la db (adica atunci cand ar trebui sa se inreg mai multe mesaje deodata cand scriu mai multi simultam ) dar se pare ca mai pierde pe drum.

mi s-a intamplat si mie, scriu dar nu se vede nimic

n-am inteles ce ai completat sau ce ai vrut sa zici si nu a iesit !?

p.
Memorat

WebMan
Sr. Member

« Răspunde #20 : 18-10-2007, 21:05:17 »

Pippule, vezi cã vorbeºti cu mine ºi nu cu karmeno...

Mesajul a fost scris ºi înregistrat, l-am ºi vãzut...
întreabã-l pe RADU de ce l-a sterº...

Pe bune, deveniþi penibili...
Memorat

radu
gadjo
Veteran

« Răspunde #21 : 18-10-2007, 21:33:12 »

Citat
DOAMNE AJUTÃ !!! (sã nu fie aceleaºi legi ca în ITALIA)

partea in rosu nu era in mesajul initial; e evident de ce l-am sters, nu are rost sa las la fiecare interventie a ta samanta de scandal : reiesea o chestie de genul " doamne ajuta, sa te prinda, Karmeno ! "

iar maine, karmeno ar fi reactionat si iata scandalul gata

oi fi penibil, nu zic nu, dar prin mesaje de genul "Pe bune, deveniþi penibili..." nu esti departe nici tu   

« Ultima modificare: 18-10-2007, 21:35:37 de către radu » Memorat

pippus
Admin
Veteran

« Răspunde #22 : 18-10-2007, 21:39:23 »

vai Webule, asa ai scris ??!!  Shocked Shocked

si mai si intrebi de ce ti se sterge ?!?!
Ai umor.

ok, fuga la Regulament.

oricum chestia cu accesu ingramadit la scris in db care mai pierde mesaje cred ca se intampla totusi, asta ca sa fii prevenit ptr paranormal.
Memorat

WebMan
Sr. Member

« Răspunde #23 : 18-10-2007, 21:39:45 »

Cã sunt eu penibil, e treaba mea, cã sunt doar USER...

Tu, în cel mai rãu caz, poþi ÎNTREBA ce ºi cum am vrut sã zic, nu sã-mi interpretezi textul cum vrei tu, pentru cã nu sunt un nimeni ºi mai ales cã ne ºi cunoaºtem...

Asta doar dacã nu ai ALTE INTERESE, dar în codul bunelor maniere a UNUI FORUM, se ºtie cã moderatorul e imparþial....

Când eu sunt "atacat" (karmeno, unul care a descoperit "apa caldã" când deja existã centrale termice...) nu sare nimeni, când e vorba de Karmeno, e COADÃ !!!!

Ce naiba, voi (sau tu) nu vã simþiþi deloc Huh?

ªi o aºtept pe Karmeno, sã-i demonstrez EI ºi VOUÃ, "avocaþii pãcii" cum minciuna are "picioare scurte"... Asta în cazul în care SQL-ul vostru mã va lãsa sã postez screenere...
« Ultima modificare: 18-10-2007, 21:42:24 de către WebMan » Memorat

WebMan
Sr. Member

« Răspunde #24 : 18-10-2007, 21:41:41 »

vai Webule, asa ai scris ??!!  Shocked Shocked

si mai si intrebi de ce ti se sterge ?!?!
Ai umor.

ok, fuga la Regulament.

oricum chestia cu accesu ingramadit la scris in db care mai pierde mesaje cred ca se intampla totusi, asta ca sa fii prevenit ptr paranormal.

Asta ca sã vã apãraþi curul Huh??
TU mã trimiþi pe mine la regulament Huh?

Ruºine... ca sã nu zic nesimþire...

M-aº apuca sã vã dau de "muncã", dar ar munci acidu ca un fraier sã îndrepte ceea ce eu pot face...
Memorat

pippus
Admin
Veteran

« Răspunde #25 : 18-10-2007, 21:47:23 »

stii care e faza cu karmeno ?!  simpatica sau nu, ea e mai isteata decat voi, se abtine sa insulte . intelegi ?! deci da, nu am motive , prin regulament, sa o dau afara.

de fapt a stat si ea pe tusha mai demult cand s-a luat cu nasha sau nu mai stiu cu cine, nu e imuna.

iar f ca ai scris ce zice radu ca ai scris mai sus, e grav. deci sters si eventual ban, ptr ca, bingo, esti doar un user
( si nu pricep ce te pui sa insulti aici din moment ce nimeni nu are treaba cu tine ?! )

ptr cand ai nevoie sa fii aparat foloseste icon-ul ala roshu cu "reclama la admin/moderator" ca ne vine email si de obicei intervenim.

p.

p.s. - si daca ai dubii, intrucat e moderator radu are libertatea sa actioneze cum crede de cuviinta si personal ii acord deplina incredere. in plus, tot regulamentu zice ca ce fac aia care-si zic admini moderatori sint chestii care nu pot fi puse in discutie. cand te-ai inscris aici ai semnat si asta.

Memorat

radu
gadjo
Veteran

« Răspunde #26 : 18-10-2007, 21:47:54 »

recunosti implicit ca mesajul tau era o provocare ?

faptul ca ne cunoastem iti da dreptul sa ma faci "avocatul pacii" ?

faptul ca sunt moderator iti da dreptul sa ma jignesti, iar eu sa rabd pentru ca "ne cunoastem" si pentru ca n-as putea reactiona pentru ca trebuie sa fiu impartial ?

eu sper SINCER sa-ti recitesti postarile recente si sa-ti dai seama ca ceea ce faci e o chestie gratuita si nejustificata ...   "alte interese  Sad Sad " !!!
Memorat

pippus
Admin
Veteran

« Răspunde #27 : 18-10-2007, 21:49:58 »

M-aº apuca sã vã dau de "muncã", dar ar munci acidu ca un fraier sã îndrepte ceea ce eu pot face...

ptr f ca ne ameninti esti mitocan. daca incerci dai pe bune jos un site de folos comun (uita-te jos la scoruri ca sa vezi cati intra aici, deci inseamna ca sintem utili cuiva ) esti mitocan de 2 ori, fara suparare.

pace tie si ...la revedere.

p.
Memorat

Pagini: 1 [2]   In sus
Imprimă
Schimbă forumul: