Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

Căutare detaliată

126615 Mesaje în 8494 Subiecte- de către 5003 Utilizatori - Ultimul cont creat: giovyna
Pagini: 1 ... 9 10 [11]   In jos
Imprimă
Autor Subiect: Cartea de identitate româneascã ºi paºaportul  (Citit de 23113 ori)
mario85
Newbie

« Răspunde #150 : 01-09-2011, 15:13:23 »

Te adresezi celui mai apropiat consulat!Macar permisul,certificatul de nastere de casatorie le ai?Banuiesc ,ca macar un act din care sa reiasa ca esti tu este necesar! Bafta si trimite mail ca la telef. nu raspunde nimeni,niciodata!

am permisul romanesc inca valabil si cartea de indentitate italiana, sunt singurele acte care le am. am inteles de pe forum ca ar trebuii sa merg la consulatul din Bologna , sa obtin o foaie de drum sau permis de drum dupa care sa merg in timp de 30 de zile in Romania.
Memorat
pippus
Admin
Veteran

« Răspunde #151 : 01-09-2011, 15:15:48 »

exact asa, da
Memorat

mario85
Newbie

« Răspunde #152 : 01-09-2011, 15:41:16 »

Inca o intrebare , dar daca nu am nici certificatul de nastere cum pot face pt a avea carte de identitate romaneasca care imi este absolut necesara .
Memorat
darius05
Sr. Member

« Răspunde #153 : 01-09-2011, 15:55:43 »

Cred ca va trebui sa scoti si certificatul de nastere!?Te vor lamuri cei de la politie de la noi!Sau cred ca poti cauta pe google ce acte sunt necesare!
Memorat
pippus
Admin
Veteran

« Răspunde #154 : 01-09-2011, 16:04:27 »

pai dupa ce obtii titlu de calatorie , mergi in romania si te lamuresc ei in ce ordine trebuie sa ceri documentele. probabil daca ptr buletin trebuie intai certif de nastere, incepi cu ala, normal

vezi la tine la primarie ce reusesti sa rezolvi, poate ti se da buletin numai in baza titlului de calatorie, sau poate ai vreo fotocopie la documentele furate. depinde de ei.

partea mai putin vesela e ca dureaza ceva zile daca nu chiar saptamani pana rezolvi...

p.
Memorat

darius05
Sr. Member

« Răspunde #155 : 01-09-2011, 16:16:02 »

Daca porti si "cascavalul" din Italia cu tine poti rezolva putin mai repede!De multe ori nu este suficient si trebuie sa mai adaugi si cateva cunostinte la "reteta".Bafta!
Memorat
Geronimo
Veteran

« Răspunde #156 : 01-09-2011, 16:22:31 »

pai dupa ce obtii titlu de calatorie , mergi in romania si te lamuresc ei in ce ordine trebuie sa ceri documentele. probabil daca ptr buletin trebuie intai certif de nastere, incepi cu ala,

Exact. Certificatul de nastere(duplicat doar) se obtine in aceeasi zi doar in orasul unde te-ai nascut. Daca il ceri unde ai resedinta, dureaza. Apoi cu certificatul mergi si faci CI. Asta e cea mai rapida cale

Memorat

De ce?
flo9_10
Newbie

« Răspunde #157 : 25-09-2011, 15:58:10 »

Buna ziua.In momentul de fata locuiesc si muncesc in Italia.Cum trebuie sa procedez in cazul pierderii cartii de identitate romanesti?Precizez ca am doar rezidenta temporara valabila numai in perioada contracului de munca (mai precis 15 decembire a.c.).
Memorat
darius05
Sr. Member

« Răspunde #158 : 25-09-2011, 19:16:56 »

In cazul in care vrei sa pleci in tara ,mergi la cel mai apropiat consulat si ceri foaie de drum,iar actul il faci in tara.Sau il faci direct la consulat prin programare in prealabil,dar dureaza putintel.Toate aceste daca ai certificatul de nastere,pasaport,un document din care sa reiasa ca esti tu.Multa bafta!
Memorat
flo9_10
Newbie

« Răspunde #159 : 25-09-2011, 19:22:21 »

In cazul in care vrei sa pleci in tara ,mergi la cel mai apropiat consulat si ceri foaie de drum,iar actul il faci in tara.Sau il faci direct la consulat prin programare in prealabil,dar dureaza putintel.Toate aceste daca ai certificatul de nastere,pasaport,un document din care sa reiasa ca esti tu.Multa bafta!

Multumesc frumos pentru informatie. Se poate apela si la un consulat onorific? Bafta!
Memorat
mada
Jr. Member
*

« Răspunde #160 : 26-09-2011, 07:50:52 »

Multumesc frumos pentru informatie. Se poate apela si la un consulat onorific? Bafta!

de obicei alea nu au servicii consulare, adica nu meit foi de drum
Memorat
pippus
Admin
Veteran

« Răspunde #161 : 26-09-2011, 10:01:58 »

denuntz la politie ptr pierdere documente.
cu el mergi la consulat. ar trebui sa ti se faca ori buletin ori sa ti se dea o foaie cu care sa ajungi in romania ca sa ti-l faci

Buna ziua.In momentul de fata locuiesc si muncesc in Italia.Cum trebuie sa procedez in cazul pierderii cartii de identitate romanesti?Precizez ca am doar rezidenta temporara valabila numai in perioada contracului de munca (mai precis 15 decembire a.c.).
Memorat

Pagini: 1 ... 9 10 [11]   In sus
Imprimă
Schimbă forumul: