Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

Căutare detaliată

126615 Mesaje în 8494 Subiecte- de către 5003 Utilizatori - Ultimul cont creat: giovyna
Pagini: 1 2 [3] 4 5 ... 11   In jos
Imprimă
Autor Subiect: Cartea de identitate româneascã ºi paºaportul  (Citit de 23113 ori)
Iulia
Sr. Member

« Răspunde #30 : 05-10-2007, 17:22:08 »

ITI FACE PASAPORTUL IN 2h (contra unei taxe suplimentare de 100 ron) ! Mi-am scos eu saptamana trecuta  Grin .Au mai schimbat legile ,putzin ce-i drept,chiar si la PERMISUL DE CONDUCERE,au acelasi regim :2 h ,fara TAXAAAAA Smiley) .NUMAI JIGODIILE DE LA CARTEA DE IDENTITATE TE TZIN DE INTEPENESTI.Dar si acolo se rezolva cu BILETUL DE AVION(depinde de cine dai la ghiseu).
p.s:Mi-am schimbat toate actele saptamana trecuta.
ar fi trebuit sa duc toate actele italiene in original (atestat si cert de resedinta) si sa mai stau sa le traduc si legalizez
Memorat

nikita
Veteran

« Răspunde #31 : 06-10-2007, 16:26:39 »

de ce sa duci actele traduse in italiana?? doar te duci cu pasaportul romanesc si buletinul ....in tara ta.

Eu una am sa aleg ori intre a ma duce in tara ( eliberat in regim de urgenta), ori am sa fac o procura la consulat pt mama (sa-l faca ea in Romania). Am doar o intrebare procura asta la consulat cam cat costa??! Eu precizez ca nu am residenza in Italia ..pur si simplu sunt la studii. Deci nu trebuie nimic de tradus.
Memorat
Iulia
Sr. Member

« Răspunde #32 : 07-10-2007, 15:13:44 »

scuza-ma nikita
dar daca tot pierzi timpul pe la consulat sa faci procura nu depui actele pt pasaport Huh?Huh?Huh? Shocked Shocked Shocked Shocked
termini mai repede

coada oricum trebuie sa o faci de 2 ori
Memorat

nikita
Veteran

« Răspunde #33 : 07-10-2007, 18:04:01 »

pai pt  procura asta tre sa stau de 2 ori ??.... am inteles ca avocatii intra fara programare, poate il conving pe al eu sa piarda vreamea. Dar buletinul ti-l restituie dupa??
Memorat
Iulia
Sr. Member

« Răspunde #34 : 07-10-2007, 22:22:06 »

da buletinul e retras
Memorat

Elena.Negrota
Jr. Member
*

« Răspunde #35 : 08-10-2007, 12:42:04 »

Pe site-ul Ambasadei spune ca te costa 70 € . Dar nu spune pentru ce este aceasta taxa! Este taxa de Ambasada sau trebuie sa platesti in plus pentru fiecare act in parte + 70 € Huh?
 Poate ne spune si noua cineva care a facut demersuri prin Consulat!!!Cat si cum se plateste???
Memorat
rosana
Jr. Member
*

« Răspunde #36 : 09-10-2007, 20:47:00 »

buna eu am citit ce sa scris dar nu ma-m lamurit bine ,poate ma ajutati voi,eu voi merge acasa si va trebui sa imi fac si pasaportul pt ca imi expira,cum am inteles va trebui ca in pasaport sa reiasa resedinta care eu o am acum aici in italia unde sunt casatorita,nelamurirea mea cu ce acte va trebui sa ma prezint la politie ?va mc
Memorat
Iulia
Sr. Member

« Răspunde #37 : 10-10-2007, 09:09:00 »

buletin
pasaport
certificat de casatorie
certificat de resedintza de aici + atestatul (traduse in romana de catre un traducator autorizat si legalizate la un notar)

sau daca  nu te faci ca locuiesti in romania si itzi faci iara pasaport cu domiciliul acolo
Memorat

Elena.Negrota
Jr. Member
*

« Răspunde #38 : 10-10-2007, 14:15:49 »

Nu poti sa "te faci ca locuiesti " in Romania,pentru ca iti cer Cartea de Identitate cu domiciliul Sad ! Daca ai domiciliul actual trecut pe Pasaport,te duci doar cu Pasaportul +Cartea de identitate(veche) -ti-o opresc in Ro.+ Cartea de Identitate italiana(pe care nu ti-o opreste Smiley) )
Memorat
rosana
Jr. Member
*

« Răspunde #39 : 10-10-2007, 19:00:20 »

buna iulia eu trebuie sa imi fac pasaportul cu domicilul care il am acum de aici din italia fiind casatorita aici,il puteam face si cu vechea adresa pt ca acolo stau parinti mei dar nu vad sensu cind viata mea este aici, un singur lucru nu am inteles ai scris certificat de rezidenta de aici normal plus atestat ce inseamna atestat?eu va mc pt informati
Memorat
Iulia
Sr. Member

« Răspunde #40 : 11-10-2007, 09:49:25 »

e atestatul eliberat de primaria de care apartzii care inlocuieste vechiu permis de soggiorno

mai multe detalii aici
http://www.romania-italia.info/portal/index.php?option=com_smf&Itemid=26&topic=34.0

http://www.romania-italia.info/portal/index.php?option=com_smf&Itemid=26&topic=31.0

http://www.romania-italia.info/portal/index.php?option=com_smf&Itemid=26&topic=510.0
Memorat

Iulia
Sr. Member

« Răspunde #41 : 11-10-2007, 09:51:13 »

acum 2 ani am intrebat la biroul pasapoarte din romania din orasul meu si imi cereau permisul si cert de resedintza traduse in romana

cel mai sigur este sa trimitzi pe cineva la politie sa intrebe ce acte trebuie pt a face pasaport cu domiciliul in strainatate

la ambasada cer si cert de nastere si cel de casatorie
Memorat

rosana
Jr. Member
*

« Răspunde #42 : 11-10-2007, 15:31:16 »

mc iulia
Memorat
andreea_sk
Newbie

« Răspunde #43 : 04-12-2007, 17:59:40 »

Ce trebuie sã fac dacã doresc sã obþin pasaport romanesc ?Eu sunt in torino ... Eu nu am decat buletinul de identitate de Romania si nu am mai avut pasaport pana acum.As vrea sa stiu daca este vreo posibiliate sa imi fac pasaport fara sa ma duc in Romania, sa imi fac aici?

« Ultima modificare: 04-12-2007, 18:07:01 de către andreea_sk » Memorat
pippus
Admin
Veteran

« Răspunde #44 : 04-12-2007, 20:22:27 »

Ce trebuie sã fac dacã doresc sã obþin pasaport romanesc ?Eu sunt in torino ... Eu nu am decat buletinul de identitate de Romania si nu am mai avut pasaport pana acum.As vrea sa stiu daca este vreo posibiliate sa imi fac pasaport fara sa ma duc in Romania, sa imi fac aici?

da, mergi la consulatul din torino, via ancona 2.

ai 2 posib : sa faci pasaport cu domiciliul in strainatate, prin consulat, dureaza 3-4 luni
sau sa faci doar procura cuiva in tzara si te rezolva respectivul.
asta dureaza mai putin , evident

p.
Memorat

Pagini: 1 2 [3] 4 5 ... 11   In sus
Imprimă
Schimbă forumul: