Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

Căutare detaliată

126615 Mesaje în 8494 Subiecte- de către 5003 Utilizatori - Ultimul cont creat: giovyna
Pagini: [1]   In jos
Imprimă
Autor Subiect: traducrea asseverata a diplomei de bac  (Citit de 433 ori)
ellis_el
Newbie

« : 16-03-2011, 11:30:56 »

Buna,

Am si eu o intrebare pentru voi,mi s-a cerut pentru inscrierea la un curs in milano,avand in vedere ca Romania e parte din U.E,mi-au zis ca e suficienta o copie dupa diploma de bac cu traducere asseverata.A mai tradus vreunul dintre voi diploma de bac asa si poate sa imi zica unde,in Romania,la consulatul roman,sau unde ar trebui sa merg,sunt un pic confuza cu toate informatiile ce le-am citit pe internet.

Multumesc
Memorat
pippus
Admin
Veteran

« Răspunde #1 : 16-03-2011, 14:01:40 »

pai e simplu, fara minister sau ambasade
iti trebe doar o fotocopie + o traducere legalizata
practic cauta o agentie de traducere din milano care le face, cauta un traducator autorizat sau ia lista de traducatori de la Tribunal

asta explicatia cu ce inseamna
http://www.lexiconline.it/traduzioni-giurate.htm

Buna,

Am si eu o intrebare pentru voi,mi s-a cerut pentru inscrierea la un curs in milano,avand in vedere ca Romania e parte din U.E,mi-au zis ca e suficienta o copie dupa diploma de bac cu traducere asseverata.A mai tradus vreunul dintre voi diploma de bac asa si poate sa imi zica unde,in Romania,la consulatul roman,sau unde ar trebui sa merg,sunt un pic confuza cu toate informatiile ce le-am citit pe internet.

Multumesc
Memorat

Aleksa
Veteran

« Răspunde #2 : 16-03-2011, 14:07:54 »

în timp ce în România legalizarea se face la notar, în Italia se face de cãtre traducãtor la tribunal, "l'asseverazione" este practic o declarație sub jurãmânt a traducãtorului care afirmã cã traducerea este conformã cu originalul. Cum spune și pippus, e nevoie doar sã te adresezi unui traducãtor.
Memorat
ellis_el
Newbie

« Răspunde #3 : 16-03-2011, 23:17:16 »

Multumesc pentru raspunsuri
Memorat
Pagini: [1]   In sus
Imprimă
Schimbă forumul: