Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

Căutare detaliată

126615 Mesaje în 8494 Subiecte- de către 5003 Utilizatori - Ultimul cont creat: giovyna
Pagini: 1 [2]   In jos
Imprimă
Autor Subiect: VREAU LAMURIRI  (Citit de 614 ori)
alex s.
Veteran

« Răspunde #15 : 04-09-2011, 11:26:13 »

Nica, ai zis "traiti aici cu totii.."? AICI unde?
..am cerut ajutorul vostru...care sunteti acum in Italia...
Din moment ce sunt in Romania, nu vad ce drepturi ar avea la assegno dat de italieni..
Memorat

.. nobody's perfect ..
pop codruta
Newbie

« Răspunde #16 : 05-09-2011, 11:48:00 »

AM FOST PANA ACUM 1 LUNA TOTI IN TARA...DE 1 LUNA ESTE PARTENERUL MEU IN ITALIA SI VREM SA IL URMAM SI NOI IN SCURT TIMP.INTRE TIMP EL TREBUIE SA UMBLE SA VADA CE FACE CU ACTELE LUI DE CETATENIE(SA LE DEPUNA),CU ALOCATIA,ASEGNO FAMILIARE .AS VREA SA STIU DACA SE IA IN CONSIDERATIE LA CETATENIA LUI SI FAPTUL CA FIICA NOASTRA CEA MARE E NASCUTA IN ITALIA(IN 2005).
  - SE POATE CERE CETATENIE PT FIICA NOASTRA?
  -NOI...PUTEM BENEFICIA DE AVANTAJUL ASTA IN VREUN FEL(NE POATE DA EA DREPTUL DE A CERE CETATENIE?)
   -EU AM LUCRAT IN ITALIA ...DAR LA NEGRU...INTR-UN RESTAURANT...IAR IA AFARA DE CODICELE FISCAL EMIS IN 2004..NU AM ALTE ACTE EMISE DE STATUL ITALIAN...IAR PARTENERUL MEU ESTE IN REGULA CU ACTELE...ARE REZIDENTA...

VA MULTUNESC
Memorat
pippus
Admin
Veteran

« Răspunde #17 : 05-09-2011, 12:43:36 »

deci, assegno ptr copii i se da indiferent de unde e nascut copilu, deci daca ia ceva, ia ptr toti cei 3
pe tine te declara disoccupata si poate ia ceva in plus si ptr tine. oricum tu nu ai drept la somaj , practic nu ai nici un drept fiscal, din ce povestesti

cetatenia o poate cere ptr toti cei 3 copii si daca el devine cetatean italian pana la implinirea a 18 ani a copiilor, copiii devin toti automat cetateni italieni (ziceam, daca traieste din pensia minima sociala trebuie sa aiba mare noroc sa i se acorde cetatenia asta )

insa tu nu devi automat cetatean. poti cere mai tarziu cetatenia ca nevasta de cetatean italian sau dupa 4 ani de rezidentza + CUD-uri, ca cetatean comunitar naturalizat

dar ziceam, degeaba tot intrebi la noi cand materia fiscala este f complicata. trebuie sa mearga la INPS si sa le explice situatia, asta e unicul raspuns coerent pe care ti-l putem da

p.
Memorat

pop codruta
Newbie

« Răspunde #18 : 05-09-2011, 13:51:52 »

ok
el v-a merge chiar maine...asa mi-a spus...dupa ce i-am povestit eu in prealabil ceea ce aflasem de la voi...
trebuia sa aflu cate ceva de la voi care sunteti poate deja satui de drumuri pe la usile astea...trebuia sa stiu unde sa-l trimit sa intrebe...atata tamp cat eu nu pot pleca deocamdata din" romania noastra" .ceva trebuia sa stie...ca sa zic asa si sa nu il ia aia chiar peste picior.MERCI mult celor care au dat sfaturi...si celor care s-au gandit sa o faca...dar se terminase cerneala...

VA DORESC O ZI BUNA...si cu siguranta va voi mai deranja  Embarrassed
Memorat
Pagini: 1 [2]   In sus
Imprimă
Schimbă forumul: