Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

Căutare detaliată

126615 Mesaje în 8494 Subiecte- de către 5003 Utilizatori - Ultimul cont creat: giovyna
ARHIVA Forumului Românilor din ItaliaForumARHIVA Forumului Românilor din ItaliaDe toate...La taifas… ingaduiti-ne si noua sa fim romani! Totusi. N-aveti voi monopolul Romaniei.
Pagini: 1 [2]   In jos
Imprimă
Autor Subiect: … ingaduiti-ne si noua sa fim romani! Totusi. N-aveti voi monopolul Romaniei.  (Citit de 1285 ori)
Geo
Sr. Member

« Răspunde #15 : 28-07-2011, 22:57:15 »

aseara a fost o emisiune interesanta pe antena 3!bataia de fapt pe aceste voturi este mare ptr.ca sunt aproape 3 milioane de romani in diaspora,si cu aceste voturi s-ar putea controla mult mai bine situatia oarecum nefavorabila din tara.deja s-au trimis circulare la toate ambasadele romaniei din lume ce si cum sa se faca la alegerile din 2012.baconschi i-ar fi promis lui base 1 milion de voturi cel putin la urmatoarele alegeri.
Memorat
mada
Jr. Member
*

« Răspunde #16 : 29-07-2011, 10:49:29 »

In alte tari e mai scump - in Italia e 600 plus alte cateva sume mici care fac si alea inca o suta. In Canada e o mie de dolari canadieni Smiley

http://www.consulatulromaniei.it/ro/index.php?option=com_content&task=view&id=35&Itemid=49
Memorat
Madalina_Reloaded
Veteran

« Răspunde #17 : 29-07-2011, 12:22:31 »

acciripicchia, nici n-am vazut ca am luat de la nemti....
chiar, de ce ori fi taxe diferite? daca esti "nemtalau" esti mai smecher ca un "italian"?
Memorat

Madalina_Reloaded
Veteran

« Răspunde #18 : 29-07-2011, 12:24:33 »

aseara a fost o emisiune interesanta pe antena 3!bataia de fapt pe aceste voturi este mare ptr.ca sunt aproape 3 milioane de romani in diaspora,si cu aceste voturi s-ar putea controla mult mai bine situatia oarecum nefavorabila din tara.deja s-au trimis circulare la toate ambasadele romaniei din lume ce si cum sa se faca la alegerile din 2012.baconschi i-ar fi promis lui base 1 milion de voturi cel putin la urmatoarele alegeri.
ei, pe naiba...pina acum ne-au acuzat ca am controlat situatia cu voturile noastre.... ca doar "noi l-am ales pe base" (cu nici 115 mii de voturi), in Romania n-au votat Basescu decit vreo 5 milioane jumate (adica jumate din electorat)...
Memorat

darkangelo
Sr. Member

« Răspunde #19 : 02-08-2011, 20:35:26 »

Votul prin corespondenta se face in toata lumea, in toate tarile, degeaba se agita nu stiu care.  
Se face ,dar pe acolo nu se fura voturile.
Pur si simplu unii nu mai vor sa se repete votul de la Paris cu un vot la 7 secunde.Nu-mi pasa cum se fac atata vreme cat sunt corecte si nu furate indiferent cui i se adreseaza.
Memorat

...........shut up and drive.......
Cocolina
Sr. Member

« Răspunde #20 : 01-09-2011, 15:58:25 »

Si tie iti spala creieru' antenele,ha?
Memorat

Cerul n-ar avea curcubeul,daca ochii n-ar avea lacrimi...
Pagini: 1 [2]   In sus
Imprimă
Schimbă forumul: