Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

Căutare detaliată

126615 Mesaje în 8494 Subiecte- de către 5003 Utilizatori - Ultimul cont creat: giovyna
Pagini: [1]   In jos
Imprimă
Autor Subiect: Apeluri internationale – cum vorbesc cu mama?  (Citit de 709 ori)
dodo-me
Newbie

« : 20-07-2011, 09:25:15 »

Buongiorno a tutti,

Nu, nu eu sunt in Italia. Mama e. E plecata de 2 ani, munceste din greu, acum are doua joburi, dintre care unul de seara. As vrea sa vorbesc mai des cu ea la telefon, dar preturile la apeluri internationale sunt cam mari in retelele cunoscute. Pana acum vorbeam pe fixul de RDS, o data la doua saptamani si era cat de cat suportabil la buzunar, dar acum mama nu sta prea bine cu sanatatea si as vrea s-o sun mai des. Chiar daca am vorbi 5 minute la doua zile, stiu ca ar ajuta-o. De fapt, ea zice ca e cel mai important lucru sa ne stie bine aici si sa vorbeasca cu noi. Sper sa fie cineva aici care sa-mi recomande cel mai avantajos serviciu de  telefonie din Romania pentru convorbiri internationale, convorbiri pe mobil. De Vodafone, Romtelecom si Orange nu te atingi.

Nu ma intereseaza comunicarea prin internet, pentru ca mama nu stie nici sa deschida un computer. Nici VoIPul nu ma incanta pentru ca ajung seara tarziu acasa le la slujba si n-o pot trezi pe mama din somn.

Va multumesc
Memorat
gurau mariana
Vizitator
« Răspunde #1 : 20-07-2011, 20:49:22 »

Incearca sa vezi ofertele de la digimiobil,am auzit ca sunt convenabile :

http://www.digimobil.it
Memorat
sebycis
Newbie

« Răspunde #2 : 21-07-2011, 11:08:26 »

Dodo, iti pot recomanda doua servicii de telefonie asa cum vrei tu (fara sa depinzi de o conexiune la net). Cele doua sunt Nobel si daPhone. Le-am folosit pe amandoua, amandoua au preturi mai mici decat restul concurentilor de pe piata, insa daPhone sta mai bine la pret si la serviciile conexe.

Ca sa-ti faci o idee, pentru 10 euro primesti 1000 minute internationale pe fix, iar pentru 25 euro primesti 100 minute internationale pe fix si 500 pe mobil. Mai au o oferta in care esti taxat la secunda si vorbesti de cat ai platit, iar preturile la minut sunt 9 eurocenti/minut pe mobil si 2 eurocenti pe fix (preturi pentru Italia).

Semnalul e bun, suportul e promt, esti informat dupa fiecare convorbire cat ai cheltuit si cat mai ai in contul daPhone. In plus, nu trebuie sa schimbi numarul de telefon pe care-l folosesti acum. Eu zic sa-i incerci.
Memorat
pcris
Jr. Member
*

« Răspunde #3 : 06-08-2011, 13:58:08 »

199307676 306 cent/min. aculta indicaziile . eu fol de 8 ani  ah   de la fix la fix
Memorat

ccccc
dodo-me
Newbie

« Răspunde #4 : 06-09-2011, 12:52:47 »

Multumesc pentru sugestii. Am ales Digi (la fel si mama) in retea Digi are tarife foarte mici, dar daca ar fi trebuit sa vorbesc cu alte retele internationale, as fi ales daphone.
PS: mama se simte mult mai bine. Desi greu de crezut, daca exista oferte mai bune, nu ezitati sa le numiti.

Sanatate  tuturor si numai bine.
Memorat
flygirl00
Newbie

« Răspunde #5 : 13-09-2011, 17:50:02 »

o alta varianta ar mai fi din partea mamei tale...sa isi ia cartela de la TIM..au ei o optiune TIM Card Romania Limited. taxa de conexiune la primul minut este de 16 centi apoi te tarifeaza doar cu 6 centi pe minut...eu asta o folosesc si sun destul de des acasa....poate te ajuta, o zi buna!

http://www.tim.it/consumer/o94380/tariffa.do
Memorat
Pagini: [1]   In sus
Imprimă
Schimbă forumul: