Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

Căutare detaliată

126615 Mesaje în 8494 Subiecte- de către 5003 Utilizatori - Ultimul cont creat: giovyna
Pagini: [1]   In jos
Imprimă
Autor Subiect: Biserica Ortodoxa intra in campanie electorala  (Citit de 237 ori)
simona_02
Vizitator
« : 08-08-2007, 17:50:57 »

http://www.cotidianul.ro/index.php?id=12968&art=33627&cHash=f1d82ee2ba

No, acu' ca muri Teoctist, ca-l ingroparam si pe bietul Pittis, incepe circu'. De fapt, circu' incepuse de dinainte sa-l ingroape pe Teoctist. Mai intai aia care cica doftorii l-au omorat cu zile (http://www.cotidianul.ro/index.php?id=12953&art=33581&cHash=c1c0a6cb24), p-orma show-ul cu lista electorilor. Stiati ca-i o lista cu electorii din nu stiu ce consiliu bisericesc, care-l alege pe Patriarh?... pare-se ca-s tot soiul de figuri acolo, printre mireni - in special politicieni. si evident, lista electorilor e cam secreta.... partiarhia mai c-ar da-o, mai ca n-ar da-o.... si acuma CNSAS vrea sa verifice dosarele de securitate ale "candidatilor". (salutara chestia asta, daca e sa ma-ntrebe careva pe mine. numa' ca nu ma-ntreaba Grin )

Cu painea stam cam nasol, cu seceta asta, da' se pare ca circu' n-o sa lipseasca pana pe 8-9 septembrie, cand or sa aleaga Patriarhul...
Memorat
leon
Jr. Member
*

« Răspunde #1 : 09-08-2007, 08:57:23 »

No, ce bine ar fi daca dosarele s-ar publica. treaca, mearga cu cei din Romania, dar cu preotii de aici ce facem??? Majoritatea care au sosit dupa 90 ( cei cu varste cuprinse intre 50 - 70 de ani si care au pastorit in special in Ardeal, Banat, Transilvania in general) au fost fugariti din tara ca preoti informatori si au gasit refugiu aici, in Italia. PF Siluan a incercat sa faca putina ordine dar nu facu socoteala cu dracu, acu'e vicar pe la unguri.
Memorat
simona_02
Vizitator
« Răspunde #2 : 09-08-2007, 09:01:32 »

de ce "treaca-mearga cu cei din Ro"? Smiley io vreau sa stiu care pe unde a ciripit. chiar daca is preoti in Ro - asta nu-i scuteste de responsabilitate.
si mai ales: cand or alege patriarhul, vreau sa stiu daca are dosar sau nu. bartolomeu anania, daca nu ma-nsel, a declarat mai demult ca a fost informator. si corneanu, parca. atata vreme cat a declarat de buna voie (cu ani in urma, nu acuma), nu ma deranjeaza. m-ar enerva sa stiu ca ajunge patriarh unul care a turnat cat a putut, si asa a ajuns mitropolit.
Memorat
Pagini: [1]   In sus
Imprimă
Schimbă forumul: