Un INGERAS are nevoie de ajutor!!!! http://www.libertatea.ro/stire/alexandru-trebuie-sa-traiasca-272979.html Bãieþelul meu, Alexandru-Luca Cãlin, a venit pe lume în noiembrie anul trecut. La naºtere ne-a dat emoþii, deoarece din primele minute de viaþã a fost dus la terapie intensivã, unde a fost intubat. A stat acolo 72 de ore, timp în care a apãrut o complicaþie care în termeni medicali se numeºte stridor (hârâit la respiraþie). Am mers cu el la control, iar rezultatul nu a fost bun.
Avea o ranã pe trahee de la intubare ºi nu a rãspuns la tratament. În cele din urmã, a fost diagnosticat cu stenozã subgloticã gradul 3. A urmat o operaþie în urma cãreia i s-a pus o traheostomã (canulã) prin care respirã. Toate acestea deoarece îngeraºul meu are traheea obturatã în proporþie de 90%. Pentru a putea sã fie sãnãtos ºi sã aibã ºanse la o viaþã fericitã, Alexandru trebuie operat în Anglia sau în Austria.
Încã nu avem un rãspuns sigur de la nici o clinicã, însã din ceea ce ºtim, costurile intervenþiei chirurgicale sunt destul de mari, aproximativ 60.000 de euro. Vã rog sã îmi ajutaþi copilul! Orice donaþie din partea dumneavoastrã, cât de micã ar fi, înseamnã extrem de mult pentru noi. Împreunã vom reuºi! Vã implorãm, Alexandru trebuie sã trãiascã!
Paul Cãlin, BucureºtiUnde puteþi dona bani Au fost deschise urmãtoarele conturi la ING Bank N.V. Amsterdam, sucursala Bucureºti, pe numele tatãlui, Paul Cãlin:
RO16INGB0000999901349893 - lei,
RO26INGB0000999901798047 - euro
Titular Cont: Calin paul
detalii oricand la - 0766782363 ,0721735634[/QUOTE]