Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

Căutare detaliată

126615 Mesaje în 8494 Subiecte- de către 5003 Utilizatori - Ultimul cont creat: giovyna
Pagini: [1] 2   In jos
Imprimă
Autor Subiect: Bre!  (Citit de 812 ori)
misulica
Sr. Member

« : 07-09-2010, 18:10:02 »

fata asta are nevoie de-adevaratelea de noi! spina bifida stiu ce inseamna, ca valeria mea are o chestie asemanatoare. e groasa, daca nu gaseste o solutie o mierleste! asa cum m-ati ajutat pe mine cand mi-a fost greu, ajutati-o si pe ea!
http://www.acasatv.ro/emisiuni/tanara-de-24de-ani-care-cantareste-doar-33-de-kilograme-are-in-continuare-nevoie-de-ajutor-video.html
Memorat

Daca am avea mai multa incredere unii intr-altii, poate am avea mai mult de pierdut, dar poate si mai mult de castigat
misulica
Sr. Member

« Răspunde #1 : 07-09-2010, 21:35:02 »

am luat legatura cu roxana. Tongue
sunt 2 posibilitati: ori ii trimit pe cont propriu, eventual si altii, ori facem cheta si trimitem totul o sg data.
in afara de asta, are rani de la sezut prea mult.
http://www.nursesarea.it/forum/viewtopic.php?t=15543&sid=b2f9c874c0845fc7e9fb06f635bbf950
un pachet de placche dintr-astea costa in farmacie 20 de euro 5 placche, am cumparat eu pt valeria mea. cine poate sa cumpere sau cine lucreaza prin spitaal, poate reusim sa facem o ccolecta mai mare sa-i trimitem.
dupa aia, cine stie cum poate sa faca operatia aici? tre sa aiba rezidenta, sa fie a carico di un familiare sau cum?
Memorat

Daca am avea mai multa incredere unii intr-altii, poate am avea mai mult de pierdut, dar poate si mai mult de castigat
Alizée
Veteran

« Răspunde #2 : 07-09-2010, 22:35:18 »

Misulica, poþi cere mai multe detalii despre diagnosticul pe care îl are? Încerc sa mã interesez in ceea ce priveºte operatia.
Memorat
misulica
Sr. Member

« Răspunde #3 : 07-09-2010, 23:24:52 »

are spina bifida, si tre sa faca cu aproximatie operatia pe care a facut-o valeria mea anul trecut: uroplastica, deci asta ar fi tot ampliamento vescicale, cu repozitionarea ureterelor, deci asta ar fi in mare. dar sunt mai multe variante, care se vad la fata locului, de exemplu ampliamento vescicale (adica marirea vezicii) se poate face cu o bucata de intestin subtire,sau gros, sau o bucata de stomac...   si cred ca si in cazul ei, ca si la valeria mea,  s-ar putea sa trebuiasca o alta iesire pt urina. in termeni medicali s-ar chema - cu totul: ampliamento vescicale, reimpianto uretere, urostomia secondo mitrofanoff. sunt deja experta!  LoL
alizee, poate reusesti sa afli pe unde se face operatia asta, la milano stiu ca exista o fundatie prin care se fac operatii de genul asta pt copii, la pol. maggiore, dar nu stiu ce ar putea fi pt adulti, ca fata are 24 de ani.
Memorat

Alizée
Veteran

« Răspunde #4 : 08-09-2010, 06:46:51 »

Am întrebat de diagnostic deoarece sunt mai multe tipuri de spina bifida. Întreb la mine la munca sa vad ce fac ei exact, si îþi spun Smiley
Memorat
florentina693
Full Member
**

« Răspunde #5 : 08-09-2010, 11:10:03 »

comuna unde locuieste Roxana e lànga Bucuresti ,iar eu plec pe 17 septembrie la Bucuresti,diseara ìncerc sa iau legatura cu Roxana .
Cine vrea sa o ajute sau sa trimita ceva ,sunt disponibila .
misulica dar in farmacie poti lua placche  si cu reteta de la doctor  Wink?
Memorat
misulica
Sr. Member

« Răspunde #6 : 08-09-2010, 19:52:36 »

eu le-am cumparat ocazional, dar in spitale si èprin casele de batrani se folosesc. si cred ca pt batranii care stau acasa se pot da si cu reteta. eu poimaine ma duc sa vorbesc cu infirmiera de la asistenta domiciliara. si am mai aflat ca mai sunt niste geluri si inca niste chestii antidecubito, sa vedem ce zice infirmiera. florentina, eu sunt din aosta, cum facem sa iti dau ceva? tu de unde esti? si poate mai are cineva ceva materiale prin spitalele in care lucreaza Wink
Memorat

misulica
Sr. Member

« Răspunde #7 : 08-09-2010, 20:17:20 »

alizee, la care spital esti?
PS placchele alea nu erau in farmacie, eu le-am ordinat. eu stiu ca le fac firmele care fac si saculeti pt stomie, convatec, hollister etc
Memorat

Alizée
Veteran

« Răspunde #8 : 08-09-2010, 20:43:06 »

Misulica þi-am scris mp
Memorat
florentina693
Full Member
**

« Răspunde #9 : 08-09-2010, 21:22:27 »

Citat din mesajul lui: misulica link=topic=8830.msg1294eu sunt din aosta, cum facem sa iti dau ceva? tu de unde esti? si poate mai are cineva ceva materiale prin spitalele in care lucreaza Wink
[/quote
eu plec cu avionul ,crezi ca sunt probleme pentru tuburi de gel ? eu am sa fac rost de placche si nu cred ca am probleme in aeroport( am doar bagaj de màna).
Memorat
misulica
Sr. Member

« Răspunde #10 : 08-09-2010, 22:19:16 »

parca era chestia cu 100 de grame la tuburi... 
Memorat

florentina693
Full Member
**

« Răspunde #11 : 10-09-2010, 11:24:25 »

Am întrebat de diagnostic deoarece sunt mai multe tipuri de spina bifida. Întreb la mine la munca sa vad ce fac ei exact, si îþi spun Smiley
Alizèe ai aflat ceva ? eu am pregatit ceva pentru Roxana si am sa ìi duc.
Memorat
misulica
Sr. Member

« Răspunde #12 : 10-09-2010, 15:26:17 »

nu e nimeni din bucuresti care ar putea s-o duca din cand in cand la dializa? bragadiru-bucuresti
Memorat

florentina693
Full Member
**

« Răspunde #13 : 11-09-2010, 17:26:56 »

Associazione Italiana Spina Bifida e Idrocefalo la Strada per l'Arcobaleno

am facut un elenco cu spitalele care se ocupa de aceasta boala a Roxanei , poate cineva cunoaste (sau lucreaza),(e mai la vedere) am scris la associazia de mai sus si astept un raspuns ,daca aveti o posibilitate ajutati o fata de 24 de ani .  

Azienda Ospedaliera di Parma

Azienda Ospedaliera Arcispedale S.Maria Nuova
Viale Risorgimento, 80 – 42100 Reggio Emilia

Istituto per l’Infanzia Burlo Garofalo – Urologia
Via dell’Istria, 65/a – 34100 Trieste

Ospedale Maggiore Niguarda
P.zza Ospedale Maggiore – 20162 Milano

Ospedali Riuniti di Bergamo

Ospedale di Varese

Ospedale Infantile Regina MargheritaP.zza Polonia, 94 – 10126 Torino –

C.R.F. Centro di Rieducazione Funzionale Ambulatorio per la cura della Spina Bifida per pazienti ultraquindicenni
Strada San Vito, 460 – 10100 Torino – Tel.011/6626859

http://www.stradaperlarcobaleno.com

am gasit pe situl unei clinici
"Documenti utili per il ricovero

I cittadini stranieri provenienti dai paesi extracomunitari non in regola con le norme di soggiorno devono presentare il modulo STP rilasciato dal Centro ISI (Informazione Salute Immigrati) di riferimento per domicilio. (Guida ai Servizi Sanitari per Immigrati)
I cittadini stranieri non in regola con le norme di soggiorno provenienti dai Paesi dalla Romania e Bulgaria anche se facenti parte dell’Unione Europea, devono presentare modulo ENI rilasciato dal Centro ISI ( Informazione Salute Immigrati) di riferimento per domicilio. (Guida ai Servizi Sanitari per Immigrati)"

stie cineva ce zice acest modul ENI ?

« Ultima modificare: 11-09-2010, 17:41:49 de către florentina693 » Memorat
misulica
Sr. Member

« Răspunde #14 : 11-09-2010, 22:20:49 »

mi se pare ca e asistenta aia de urgenta, pt dializa e bun, dar nu merge pt operatie...
Memorat

Pagini: [1] 2   In sus
Imprimă
Schimbă forumul: