|
ranya
|
 |
« Răspunde #15 : 25-09-2011, 18:31:43 » |
|
T i m i s o a r a  
|
|
|
|
|
Memorat
|
Nimic nu este mai scump decât ceea ce primeºti pe gratis.
|
|
|
|
ranya
|
 |
« Răspunde #16 : 25-09-2011, 18:32:54 » |
|
Pasul Prislop Pasul Prislop situat la altitudinea de 1413 m este cea mai înalta trecãtoare din România care leagã Maramureșul cu Moldova având lungimea de 50 km, și o lãțime ce variazã între 30 - 40 km, partea de nord este abruptã, trecãtoarea continuându-se spre sud cu o pantã domoalã. Fotograf: Catalin Palosanu 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
Abraxas
Tengy
Sr. Member

|
 |
« Răspunde #17 : 25-09-2011, 18:40:43 » |
|
superbe toate pozele!! mie Timisoara din pacate mi-a facut impresie proasta, mi-a ramas in amintire gara cu cainii vagabonzi si nu centrul. Prima impresie e determinanta, ce pot sa fac?! cred ca e rupea castelul acela in rovine dar nu-s sigura
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
ranya
|
 |
« Răspunde #18 : 25-09-2011, 18:44:40 » |
|
Eu am amintiri din studentie legate de Timisoara, mi-a placut foarte mult si orasul dar mai ales, atmosfera, studentii, viata de student 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
camy_dan
|
 |
« Răspunde #19 : 25-09-2011, 19:28:18 » |
|
mi-a placut foarte mult ............ viata de student  aia e frumoasa oriunde. dar sa fii caminist. la mama acasa nu-i acelasi lucru.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
ranya
|
 |
« Răspunde #20 : 26-09-2011, 10:36:59 » |
|
Si la mama acasa a fost bine (tot ca student). Din fericire am avut ocazia sa ma si plimb (vorbesc tot de studentie) si e asa cum scrii tu: "e frumoasa oriunde". Poate cel mai mult insa mi-a placut la Roma si asta pentru ca acolo eram studenti din intreaga lume. 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
ranya
|
 |
« Răspunde #21 : 26-09-2011, 10:42:32 » |
|
Manastirea Barsana (Barsana, Maramures) - este una din cele opt biserici aflate pe Lista Moºtenirilor Internaþionale a UNESCO. Fotograf: Catalin Palosanu Am vazut-o anul acesta...si e superb locul! Cu adevarat un paradis terestru...  De pe blogul lui Catalin Negru: " Cu o zi inainte de Sfanta Maria, am poposit... in trecere pe langa o manastire de suflet..Barsana. Care imi place enorm... de ce? pentru ca e frumoasa... de ce? pentru ca e numai lemn si flori si e liniste, este situata pe un deal si inconjurata de padure si verdeata, o gura de aer proaspat si de ce nu...de credinta. Ori de cate ori am drum in zona, opresc macar cateva zeci de minute sa fac un ocol al curtii.Asa din auzite stiu ca aici este a doua biserica de lemn, ca marime, din Europa, prima fiind in Sapanta (si construite de acelas mester)."   
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
pippus
|
 |
« Răspunde #22 : 26-09-2011, 12:54:02 » |
|
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
ranya
|
 |
« Răspunde #23 : 26-09-2011, 14:03:06 » |
|
aham  patrimoniu = Totalitatea bunurilor care aparțin colectivitãții și sunt administrate de cãtre organele statului; bun public. ♦ Bunuri spirituale care aparțin întregului popor (fiind transmise de la strãmoși); moștenire culturalã; p. ext. bunuri spirituale, culturale etc. care aparțin omenirii întregi. Deci tot o mostenire e 
|
|
|
|
« Ultima modificare: 26-09-2011, 14:18:03 de către ranya »
|
Memorat
|
|
|
|
|
ranya
|
 |
« Răspunde #24 : 26-09-2011, 14:51:51 » |
|
Cetatea Rasnov 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
ranya
|
 |
« Răspunde #25 : 26-09-2011, 14:57:32 » |
|
"Suntem ceea ce iubim!" N. Stanescu Baicu - langa Lacul Bicaz (la 15 km de baraj) Fotograf: Adina Amironesei  Ce locuri superbe si cat de putini sunt cei care le cunosc....
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
damago.it
|
 |
« Răspunde #26 : 26-09-2011, 15:03:38 » |
|
Vistea - vedere spre Fagaras, sursa alpinet  Mai multe imagini atat din Romania cat si din strainatate, pentru cei pasionati de munte si natura pe alpinet.org
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
DragoshMan
Jr. Member

|
 |
« Răspunde #27 : 26-09-2011, 17:17:33 » |
|
la coada lacului Bicaz ma duceam cu cortul!era f frumos! stateam tot weekendul cu prietenii!
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
ranya
|
 |
« Răspunde #28 : 27-09-2011, 10:24:39 » |
|
Frumoase amintiri!  Si noi ieseam mai in fiecare weekend cu cortul... Mogosa, Maramures 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|