Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

Căutare detaliată

126615 Mesaje în 8494 Subiecte- de către 5003 Utilizatori - Ultimul cont creat: giovyna
Pagini: [1]   In jos
Imprimă
Autor Subiect: Membr-ul si ce ma-i stie ie-i  (Citit de 410 ori)
Madalina_Reloaded
Veteran

« : 09-07-2011, 19:56:33 »

sal florine, eu sunt catalin care are acelasi visuri ca si tine, sa devin actor sau sa devin fotomodel intr-o mica publicitate, eu sper sa ajung anul viitor in octombrie in america/california, mi-a placut enorm de mult acest stat, de-si eu sunt acum in anglia, ma-m inregistrat pe un sitei pt actorie, si mau contactat cei din anglia de la actorie, inca nu le-am dat nici un semn de viata celor din londra, e foarte usor sa ajungi actor, it-i spun asta ca ie-i (pe asta inca n-o vazusem n.r.) mi-au trimis toate regulile lor si cum sa devi actor, acum depinde de calitatile pe care le ai, eu cel putin arat destul de bine, mai fac acum un pic de sala ca conteaza enorm de mult, si sa-mi pun engleza la perfectie, atat mai im-i trebuie mie, engleza si sala, trebuie sa arati faimos, (?!) faptul ca dupa ce ie-i contact cu ie-i o sa-ti descopere calitatile pe care le ai, uite id meu daca vrei sa mai vorbim, ******@yahoo.com putem discuta despre ce vrei tu, eu mi-am

propus ca in cel mult un an sa ajung acolo, si cand ma tin de promisiune ma tin, apropo, nu vreau sa merg de unu-l singur sper sa mai gasesc pe cineva cu care sa plec, pt ca in 2 e cel mai bine, daca te duci de unu-l singur e putin cam greu, acuma

sa-ti fuga mintea daca esti de unu-l singur, mult succes si te astept pe mess , sper ca nu te-am obosit atat de mult faptul ca am scris asa de mult pa
Memorat

lidia_dorin
Veteran

« Răspunde #1 : 10-07-2011, 11:49:12 »

Poi bwey nn ajtia sant tanpitzi rau q kpu qm drq k deknd sant ajtia a anceput s skda promovatzi la bak a bagat subiekte din c an c mai grele ji kmere ji spanaq qm drq s mai ia omu baq an conditzile astea ajtia cred k totzi sant geni tocilari kre s duk zi de zi la olimpiada baq nui olimpiada bwey s dai aja subiekte ji s mai ai ji supraveghezi q kmere m s pare krima an serie fratzi mey poi aja cv nam pomenit batae d joc se kred ei jmeq k au pus kmere das vai de ei

http://pandoras.realitatea.net/politica-societate/generatia-cazuta-n-bac-20944.html

Aooooooooooooooleooooooooooooo, maicaaaaaaaaaaaa!!!
Eu cred ca tre sa luam lectii, maine poimaine mergem acasa si numa tampiti ne-or intampina de la granita pan' la usa blocului.
Memorat
titanicsatsuma
Sr. Member

« Răspunde #2 : 10-07-2011, 12:34:39 »

Aooooooooooooooleooooooooooooo, maicaaaaaaaaaaaa!!!
Eu cred ca tre sa luam lectii, maine poimaine mergem acasa si numa tampiti ne-or intampina de la granita pan' la usa blocului.

da, si vor zice ca am uitat noi romaneste ... Smiley)
Memorat

Tutti i pensieri intelligenti sono stati già pensati....
Goethe
Madalina_Reloaded
Veteran

« Răspunde #3 : 10-07-2011, 12:50:18 »

lidia, imi fac ochii "giacomo-giacomo"...
Memorat

camy_dan
Sr. Member

« Răspunde #4 : 10-07-2011, 18:14:18 »

dupa cele 4 randuri sau 4 cuvinte? hammer
Memorat
Madalina_Reloaded
Veteran

« Răspunde #5 : 10-07-2011, 20:11:53 »

imi aduce aminte cind am fost in Polonia.... si mincam zmrzlina.... dar e singurul cuvint cunoscut in poloneza, nu l-am gasit in textu' ala.....
Memorat

ranya
Veteran

« Răspunde #6 : 10-07-2011, 22:00:32 »

unde e descifratorul? Shocked
Memorat

Nimic nu este mai scump decât ceea ce primeºti pe gratis.
ranya
Veteran

« Răspunde #7 : 11-07-2011, 21:13:49 »

dupa cele 4 randuri sau 4 cuvinte? hammer
hahahhaha, e nevoie de un nou "translator" pe google Grin
Memorat

Nimic nu este mai scump decât ceea ce primeºti pe gratis.
Pagini: [1]   In sus
Imprimă
Schimbă forumul: