Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

Căutare detaliată

126615 Mesaje în 8494 Subiecte- de către 5003 Utilizatori - Ultimul cont creat: giovyna
ARHIVA Forumului Românilor din ItaliaForumARHIVA Forumului Românilor din ItaliaDe toate...La taifasNu conteazã la ce universitate înveþi. Important e sã nu ajungi prost cu diplomã
Pagini: 1 2 [3]   In jos
Imprimă
Autor Subiect: Nu conteazã la ce universitate înveþi. Important e sã nu ajungi prost cu diplomã  (Citit de 1398 ori)
theo
Jr. Member
*

« Răspunde #30 : 08-07-2011, 14:26:55 »

Oho, draga mea  Kiss

Sincere complimente ptr fiica ta  Grin. ce-au trecut anii  Roll Eyes

Pai nu prea au o mare orientare de la scoala ce si cum sa faca; dureros, dar n-a vazut nici un laborator de nimic in toata scoala asta de aici.. Sigur, nimic in care sa aibe de-a face cu matematica, fizica, chimia....

I plac f. mult limbile straine; am vorbit cu profu' de ''madre lingua'' de engleza si mi-a zis ca n-ar avea nici o problema sa faca facultatea in limba engleza; cea de franceza la fel..

Nu stiu, profesorii spun ca este o buna organizatoare (si ptr timpul ei, activitati, fiind sefa de clasa)si ca are un buna predispozitie catre limbile straine.

Ma gandeam ca daca tot e bal  Huh? atunci sa mearga in Anglia; din 2012 taxele se vor triplica adica de la 3.300 vor trece la 9.000£ + costul vietii; nu-i tocmai de colea.... Shocked. dar putem sa vedem....
Oricum decizia trebuie luata cand ne intoarcem din vacanta; ptr a merge in Anglia este o intreaga poveste... trebuie sa te inscrii cu 1 an inainte si sa vezi unde poti sa intri
Memorat
russian doll
Jr. Member
*

« Răspunde #31 : 10-07-2011, 16:56:22 »

in tara asta e o mare,mare prostie cu "atentiile si cadourile".sa va dau un exemplu:eu acum un an in august am terminat scoala postliceala pt asistenti medicali generalisti,iar la examen scoala nu ne-a cerut nici macar un leu pt protocol,iar examenul a fost pe bune,la fel si notele;sora mea mai mica cu un an termina in august anul asta(ea invata la alta scoala postliceala)si deja le-au cerut 200 roni pt protocol,iar la o alta scoala din acelasi oras lis-a elevilor  cerut 400 roni protocol Shocked va dati seama dragele mele ce HOTIE?Va puteti da seama unde ajung banutii?eu stiu perfect ca se vor imparti la profesori,secretare,unor personaje de la directia sanitara si dsp,si nu vorbesc prostii pt ca stau intr-un oras ft mic si cunosc tot ce misca!De aceea suntem codasi in toate(exemplu bacul de anul asta),si urasc sintagma"romanii sunt cei mai destepti",hai sa fim seriosi,rata analfabetismului in romania este muuult prea mare!va pup si felicitari mamicilor cu copii destepti!Va pup
Memorat
russian doll
Jr. Member
*

« Răspunde #32 : 10-07-2011, 17:02:24 »

PS:"unor personaje de la dsp si inspectorat
".sunt ft obosita(am fost la munte,iar drumul m-a epuizat)... Kiss
Memorat
misulica
Sr. Member

« Răspunde #33 : 12-07-2011, 17:31:55 »

salutare theo , si de la mine! si nu mai ziceti ce au trecut anii, ci recunoasteti ca ati imbatranit! Tongue
Memorat

Daca am avea mai multa incredere unii intr-altii, poate am avea mai mult de pierdut, dar poate si mai mult de castigat
theo
Jr. Member
*

« Răspunde #34 : 18-07-2011, 08:50:19 »

Wow, salutare Misulica Grin. Cine a imbatranit? Eu sant ca si noua... Roll Eyes ; Lavata con perlana''... LoL LoL.

Memorat
Pagini: 1 2 [3]   In sus
Imprimă
Schimbă forumul: