Repet ce am mai spus:de la un topic(topic,pipoo....nu,plingere)in care,vroiam sa stiu daca femeia casnica
e ...ori nu e... o parazita,o profitoare,o intretinuta,s-a ajuns la ...tiganie si atac la persoana.
Ba,s-au multiplicat topicele;pe tabere.Fara nicio legatura cu subiectul initial.

Si vorbim de IQ...
Nu ma intereseaza cine si de ce munceste ori,nu.Nu ma intereseaza viata personala a nimanui.Cu atit mai putin,a mamei,a bunicii...bla,bla...
Fiecare,are motivatiile si conditia lui.Pe care,asa cum spunea si Madalina,si-a ales-o ori,nu.
Ca numai unul cu buba la cap poate spune ca o femeie de 30 de ani,frumoasa,cu un liceu,alege sa faca compromisuri,sa fie casnica ori sa spele curu' unei babe in loc sa aiba un loc de munca decent,bine platit,legal.
Dar,in viata nu faci,nu poti face...intotdeauna ce vrei.Socoteala din tirg cu cea de acasa,nu se potriveste mereu!
Mai mult:de ce trebuie sa fie o rusine ca o femeie e casnica
De ce sunt unii...biip!

care, nu pricep ca e un troc? Un contract nescris.De cind lumea si pamintul.
E o normalitate.Cite dintre bunicele voastre aveau un serviciu

Nu se plinge nimeni,Pippus!Discutam.Propunem si dezbatem teme,situatii....ca pentru asta exista forumurile!
Ca vine cineva si posteaza o problema ori,cere un sfat,un ajutor nu inseamna ca-ti linge blidul si nici ca e un "bou" ori vreo "vaca",ori vreun "uter",ori...E o situatie.Care,in fond,poate deschide ochii si altora.Desi,nimic nu-i batut in cuie iar "fericirea" te poate trazni in moalele capului si pe tine, cind nici nu gindesti.
Si voi,repede....v-ati calca in picioare ca sa-l ajutati !

Cu jigniri,poate.
Am fost CASNICA...si nu-mi pare rau.

Deloc!Nu mai sunt.Pentru ca am fost obisnuita sa traiesc bine. ;)Eu,nu voi spune niciodata ca nu-i bine sa fii casnica.

Ba,e foarte bine!
Dar,nicun barbat nu va incuraja femeia sa fie casnica.Pai,ce e prost?

Mai ales in Italia...unde,daca nevasta munceste ,poti divorta linistit.Dar daca e casnica,te-ai ars!=))
Numai adevaratii barbati au neveste casnice! ;)Daca le iubesc....
Si Gigel...Gigioe... ala,Pippus....stie el ce stie! :-))Dar as vrea sa-l vad mai la batrinete. ;)Ca mai cunosc un flacau d'asta,tomnatec care se credea "dajtept" dar,acum nu-i e prea cald.
Cum mai cunosc si carieriste care,s-au trezit ca vor copil la 62 de ani.
V-ati gindit ce posibilitati are o femeie de 50 de ani,cu studii medii,"intr-un satuc de munte" iprin sud,casatorita cu un "meridional",sa obtina un loc de munca legal?
Niciuna!Dati-mi un exemplu contrar.Merg pe mina voastra.

Concret.Nu,polemica.Ca la polemica toti ne pricepem.