Aceasta este arhiva 2006-2011. Click aici ptr a intra in noul forum romania-italia.info

Questo e' l'archivio 2006-2011. Clicca qui per entrare nel nuovo forum romania-italia.info

topic fara titlu.

Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

Căutare detaliată

126739 Mesaje în 8506 Subiecte- de către 5003 Utilizatori - Ultimul cont creat: giovyna
Pagini: 1 [2]   In jos
Imprimă
Autor Subiect: topic fara titlu.  (Citit de 795 ori)
Lorellei
Full Member
**

« Răspunde #15 : 09-02-2010, 12:49:05 »

Repet ce am mai spus:de la un topic(topic,pipoo....nu,plingere)in care,vroiam sa stiu daca femeia casnica e ...ori nu e... o parazita,o profitoare,o intretinuta,s-a ajuns la ...tiganie si atac la persoana.
Ba,s-au multiplicat topicele;pe tabere.Fara nicio legatura cu subiectul initial. Sad Si vorbim de IQ...
Nu ma intereseaza cine si de ce munceste ori,nu.Nu ma intereseaza viata personala a nimanui.Cu atit mai putin,a mamei,a bunicii...bla,bla...
Fiecare,are motivatiile si conditia lui.Pe care,asa cum spunea si Madalina,si-a ales-o ori,nu.
Ca numai unul cu buba la cap poate spune ca o femeie de 30 de ani,frumoasa,cu un liceu,alege sa faca compromisuri,sa fie casnica ori sa spele curu' unei babe in loc sa aiba un loc de munca decent,bine platit,legal.
Dar,in viata nu faci,nu poti face...intotdeauna ce vrei.Socoteala din tirg cu cea de acasa,nu se potriveste mereu!
Mai mult:de ce trebuie sa fie o rusine ca o femeie e casnica Huh?
De ce sunt unii...biip! Lips Sealed care, nu pricep ca e un troc? Un contract nescris.De cind lumea si pamintul.E o normalitate.
Cite dintre bunicele voastre aveau un serviciu Huh?
Nu se plinge nimeni,Pippus!Discutam.Propunem si dezbatem teme,situatii....ca pentru asta exista forumurile!
Ca vine cineva si posteaza o problema ori,cere un sfat,un ajutor nu inseamna ca-ti linge blidul si nici ca e un "bou" ori vreo "vaca",ori vreun "uter",ori...E o situatie.Care,in fond,poate deschide ochii si altora.Desi,nimic nu-i batut in cuie iar "fericirea" te poate trazni in moalele capului si pe tine, cind nici nu gindesti. hammer
Si voi,repede....v-ati calca in picioare ca sa-l ajutati ! Tongue Cu jigniri,poate.
Am fost CASNICA...si nu-mi pare rau. Grin Deloc!Nu mai sunt.Pentru ca am fost obisnuita sa traiesc bine. ;)Eu,nu voi spune niciodata ca nu-i bine sa fii casnica. Grin Ba,e foarte bine!
Dar,nicun barbat nu va incuraja femeia sa fie casnica.Pai,ce e prost? Grin Mai ales in Italia...unde,daca nevasta munceste ,poti divorta linistit.Dar daca e casnica,te-ai ars!=))
Numai adevaratii barbati au neveste casnice! ;)Daca le iubesc....
Si Gigel...Gigioe... ala,Pippus....stie el ce stie! :-))Dar as vrea sa-l vad mai la batrinete. ;)Ca mai cunosc un flacau d'asta,tomnatec care se credea "dajtept" dar,acum nu-i e prea cald.
Cum mai cunosc si carieriste care,s-au trezit ca vor copil la 62 de ani. hammer
V-ati gindit ce posibilitati are o femeie de 50 de ani,cu studii medii,"intr-un satuc de munte" iprin sud,casatorita cu un "meridional",sa obtina un loc de munca legal?
Niciuna!Dati-mi un exemplu contrar.Merg pe mina voastra. Tongue
Concret.Nu,polemica.Ca la polemica toti ne pricepem.

Memorat
Ruxandra
Sr. Member

« Răspunde #16 : 09-02-2010, 13:30:02 »

Acu Lore, serios ... cu tot respectu' dar eu nu mai inteleg de fapt care-i chestia care te framanta  Roll Eyes
Ca barbatii sint porci/profitori, ca femeile sint proaste ca lucreaza si nustiusacalcecamasacorect sau ca-s proaste ca accepta sa fie tratate rau, sau ca o femeie de o anumita varsta, intr-o anumita zona nu gaseste de lucru ... etc etc etc.

Baietii au pomenit de dragoste si respect dar nu i-a bagat in seama nimeni! Bine ca asteptam din partea lor sa ne puna luna la picioare si noi facem zilnic tetracapilarotomie ca le facem de mancare sau ca le adunam ciorapii din dulapul numit podea! Asta asa, ca tot vine valantainu' si ne-asteptam la o atentie/o maslina/o grisina  Grin

Si ca o ultima chestie, il citez pe Preda ca a zis-o asa de frumos "Daca dragoste nu e, nimic nu e", problemele se rezolva caci daca vrei, gasesti solutii, daca nu, scuze.

O zi buna si armonioasa tuturor!  Smiley
Una casnicainregimprovizoriu  Kiss
Memorat
Lorellei
Full Member
**

« Răspunde #17 : 09-02-2010, 13:48:15 »

Ca bine zici! LoL
Ma framinta...moooor  Cry cind aud pe careva spunind:"p'aia,o intretine barbatu'". hammer Fiindca,e casnica...
Ata ete! Smiley Si de aici,s-a ajuns la polemica.Unde,am replicat si eu...deh,ca si 'mnealor sunt profitori daca o femeie munceste si la job si acasa.

« Ultima modificare: 09-02-2010, 13:56:26 de către Lorellei » Memorat
gitana
Vizitator
« Răspunde #18 : 09-02-2010, 13:57:54 »

Ca bine zici! LoL
Ma framinta...moooor  Cry cind aud pe careva spunind:"p'aia,o intretine barbatu'". hammer Fiindca,e casnica...
Ata ete! Smiley Si de aici,s-a ajuns la polemica.Unde,am replicat si eu...deh,ca si 'mnealor sunt profitori daca o femeie munceste si la job si acasa.

Bine ca poate!!!!!!!!!!!!!
Memorat
Ruxandra
Sr. Member

« Răspunde #19 : 09-02-2010, 14:07:58 »

Lore, daca imi permiti iti dau un sfat, de fapt mai mult o sugestie!
Lasa lumea sa faca ce vrea ea, atata timp cat nu te afecteaza pe tine ; schimba ceea ce iti sta in putere si accepta ceea ce nu depinde de tine.  Smiley pentru ca gura lumii numai lutul si pamantul o astupa.

Bucura-te de viata, ca n-ai decat una Wink mai ales ca din cate am inteles, nu mai esti chiar tinerica.
Memorat
pippus
Admin
Veteran

« Răspunde #20 : 09-02-2010, 14:45:08 »

...........
Mai mult:de ce trebuie sa fie o rusine ca o femeie e casnica Huh?
De ce sunt unii...biip! Lips Sealed care, nu pricep ca e un troc? Un contract nescris.De cind lumea si pamintul.E o normalitate.

Am fost CASNICA...si nu-mi pare rau. Grin Deloc!Nu mai sunt.Pentru ca am fost obisnuita sa traiesc bine. ;)Eu,nu voi spune niciodata ca nu-i bine sa fii casnica. Grin Ba,e foarte bine!
Dar,nicun barbat nu va incuraja femeia sa fie casnica.Pai,ce e prost? Grin Mai ales in Italia...unde,daca nevasta munceste ,poti divorta linistit.Dar daca e casnica,te-ai ars!=))
.........
Numai adevaratii barbati au neveste casnice! ;)Daca le iubesc....
.........

Lory , lasa astea, concentreaza-te . Cec-u l-ai incasat pana la urma ? ca aia era important Wink

p.
« Ultima modificare: 09-02-2010, 14:49:14 de către pippus » Memorat
Madalina_Reloaded
Veteran

« Răspunde #21 : 09-02-2010, 16:33:43 »

deci tiganie curata, zici...
atunci ia de inchide toate tiganiile, eventual reciteste niscaiva topicuri in care te-ai facut ca ploua.
ce misto sa fii admin. n-ai obligatii, poti jigni pe cine vrei, dar cind esti atacat TU, pui lacatele Grin
Memorat

pippus
Admin
Veteran

« Răspunde #22 : 09-02-2010, 16:36:12 »

deci tiganie curata, zici...
atunci ia de inchide toate tiganiile, eventual reciteste niscaiva topicuri in care te-ai facut ca ploua.
ce misto sa fii admin. n-ai obligatii, poti jigni pe cine vrei, dar cind esti atacat TU, pui lacatele Grin

yep. si dau zile pe tusha cui e grobian.
ziceam, din cenusa si kkt va ramane doar marea tema a casalingii
mda

p.

Memorat
Pagini: 1 [2]   In sus
Imprimă
Schimbă forumul: