Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

Căutare detaliată

126615 Mesaje în 8494 Subiecte- de către 5003 Utilizatori - Ultimul cont creat: giovyna
Pagini: 1 2 3 [4]   In jos
Imprimă
Autor Subiect: Voi unde va opriti?  (Citit de 2669 ori)
Sorina
Vizitator
« Răspunde #45 : 09-08-2007, 07:30:55 »

Fac doar o oprire si aia DOAR in Austria ...pentru cine nu este pretentios si face Italia - Austria - Ungaria cu trecere pe la Heiligenkreuz recomand pensiunea " Pummer " : a-7561 Heiligenhreuz im Lafnitzal 77 . www.pummer.at
 Pretul este 20 de euri / pers , " micul " dejun inclus ( micul dejun de fapt este aproape pranz !), parcare proprie , si sunt 500 metri pana la granita cu Ungaria . Camerele sunt cam de 2 stele in Italia , dush fara vana , liniste si cam atat . Ar  fi de preferat sa ajungeti pana la ora 22:00  , daca nu veti descoperi o noua metoda de a intra in Hotel  Wink ( sunt super amabili ) .

in schimb iarna,pana pe la 19.30,maximum, daca nu,ori ii pescuiesti prin ceva bar ,ori deja fac nani si-i mai complicat.
 Asta-i interesanta ,mersi. (oare trec prin zona aia eu  Embarrassed  )
Memorat
tengere
Vizitator
« Răspunde #46 : 09-08-2007, 08:22:28 »

Noi pe la Heiligenkreuz trecem totdeauan sasa ca ma bucur sa aflu asta. Poate ne va fi de folos.
Memorat
Award
Veteran

« Răspunde #47 : 09-08-2007, 17:58:35 »

Noi pe la Heiligenkreuz trecem totdeauan sasa ca ma bucur sa aflu asta. Poate ne va fi de folos.

Hotelul este imediat dupa statia de benzina si chiar in fata postei . Eu i-am descoperit acum un an pe la 3:30 noaptea ..am avut noroc , era o petrecere in desfasurare si nu erau inchisi . De atunci ma opresc de fiecare data si la dus si la intors . Mai tot timpul  ajung dupa miezul noptii si nu am ramas o data afara  Wink. Nu mai fac eroisme gen 15 ore de condus doar cu 2 pauze de cafea ....pt 20 de euri pe care ii dau la hotel, merita toti banii , mai ales odihna .In felul asta chiar cand ies de la munca plec pe la 16:30 si la 00:00 sunt in hotel .
Memorat

Cu prostul nescolarizat ,  te lupti putin , si ai scapat
dar duci o lupta colosala ,  cu prostul care are scoala "
karmeno78
Vizitator
« Răspunde #48 : 09-08-2007, 18:27:24 »

Cand venim in Romania ne oprim la Hotel Continental in Arad...parcare...paza...dormi linistit dupa atata oboseala...

http://www.tourismguide.ro/tgr/hotel_continental_arad_401.php

Cand plecam din Romania ne oprim la Villa Medici in Ungaria

http://www.villamedici.hu/

Nu sunt preturi mici...dar cum am mai zis...te simti in singuranta pt. cineva care nu cunoaste locurile...
« Ultima modificare: 10-08-2007, 07:15:23 de către karmeno78 » Memorat
acidduzzu
Veteran

« Răspunde #49 : 09-08-2007, 19:39:15 »

ceva pe la Makó sau Kecskemét, nimeni?
Memorat
DMIHNEA
Jr. Member
*

« Răspunde #50 : 09-08-2007, 22:04:56 »

Si eu plec simb dimineata-singurel din MARCHE catre BUC(clasicul drum prin AUSTRIA si UNGARIA,poate ma opresc pe undeva sa dorm-pensiune sau hotel).Daca e cineva care e de acord sa mergem mai multe auto,sa dea un  pm sau sa posteze intentia si detalii. Wink
Memorat

Living like there's no....miine
Pagini: 1 2 3 [4]   In sus
Imprimă
Schimbă forumul: