Buongiorno a tutti. Mi èpresento, sono Marco Rizzi e amo la Romania. Vorrei avere delle informazioni sulla legge del vostro paese.
Mi interessa sapere se una ragazza, madre di un figlio, si viene a sapere che ha fatto la prostituta in Italia, i figli rimangono a lei o vengono affidati al padre in caso di separazione? Mi piacerebbe sapere dove trovare su internet dei siti dove si spiegano queste cose.
Ringraziandovi aspetto una vostra risposta
Marco
Provo a tradurre in rumeno:
Bunã dimineaþa toatã lumea. I èpresento este Marco Rizzi si-mi place România. Aº dori sã obþinã informaþii privind legislaþia din þara dumneavoastrã.
Sunt interesat sã ºtiu dacã o fatã, mama a unui fiu, afla ca prostituatã a fãcut în Italia, copiii raman cu tine sau sunt încredinþate tatãl în caz de separare? Aº dori sã ºtiu unde pentru a gãsi site-uri de internet unde se explica aceste lucruri.
Mulþumindu-vã uitaþi pentru rãspunsul dumneavoastrã
Marco
BUNA SEARA.1 CAND AI UN COPIL, CA MAMA TREBUIE SA STII CARE SANT RISCURILE ACESTEI MESERII.2DIN PACATE IN ROMANIA TREBUIE SA DOVEDESTI CU MARTORI FOARTE CREDIBILI ACEST LUCRU.3 AUDIO-VIDEO NU SANT ACCEPTATE IN INSTANTA 4 DACA TATAL ESTE STRAIN SE COMPLICA LUCRURILE AICI INTERVIN BANII"care are mai multi anvinge" 5 COPII TRBUIE INCREDINTATI TATALUI PT CA RISCURILE SANT ENORME.