Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

Căutare detaliată

126615 Mesaje în 8494 Subiecte- de către 5003 Utilizatori - Ultimul cont creat: giovyna
Pagini: 1 ... 5 6 [7] 8   In jos
Imprimă
Autor Subiect: acte pentru ministerul sanatatii de la roma  (Citit de 9623 ori)
monyy
Sr. Member

« Răspunde #90 : 11-08-2010, 14:06:41 »

apostile se pun si pe doc originale(cele romanesti pt care se plateste acea taxa consulara)cat si pe traduceri, acestea devenind acte oficiale..... Wink
Memorat
bebelshtrumf
Newbie

« Răspunde #91 : 07-10-2010, 18:25:49 »

buna!eu am primit raspunsul de la ROMA.am depus actele pe 30 august si am primit plicul acasa pe data de 28 septembrie,cu recunoasterea studiilor.am tradus si legalizat toate actele,deci fara acea APOSTILA,si am trimis copiile xerox dupa actele originale si dupa traduceri si legalizari.
Deci,lasati acea apostila ca numai e nevoie si faceti exact cum am facut eu.MULTA BAFTA!
Tineti-mi pumnii la examen!daca aveti nelamuriri,nu ezitati sa ma contactati.
Ascultati-l pe valy 78,pt ca datorita lui am reusit sa fac dosarul cu actele complete!
Memorat
geaninakati
Veteran

« Răspunde #92 : 08-10-2010, 14:42:26 »

@octavia apostila se pune pe alea romanesti! pe traducerile legalizate nu se mai pune!
Memorat

K.
domitianus
Full Member
**

« Răspunde #93 : 09-10-2010, 17:49:49 »

28 zile. Depuse 30 iunie 2010, iesita recunoasterea in 28 iulie 2010.

Te rog sa-mi spui daca ai avut apostile pe documente

Iti raspund aici @mihaicrn sa nu tot facem tocanita in forum.

Da, documentele au fost apostilate.
Memorat

Buna sa va fie inima.
mihaicrn
Vizitator
« Răspunde #94 : 09-10-2010, 18:04:27 »

28 zile. Depuse 30 iunie 2010, iesita recunoasterea in 28 iulie 2010.

Te rog sa-mi spui daca ai avut apostile pe documente

Iti raspund aici @mihaicrn sa nu tot facem tocanita in forum.

Da, documentele au fost apostilate.

Nu sunt vinovata de tocanita?!
Asa se explica de ce ai reusit sa intri repede in posesia recunoasterii eu am expediato pe 21 iunie si a fost aprobata pe 16 iulie in gazzete.... pe 20 sau 21 am primito acasa
Deci documentele care detin apostile merg mult mai repede, concluzie trasa din tot ce am citit pe forum.
Cei care doriti puteti sa le trimiteti prin DHL sau la posta romana exista un serviciul identic chiar costa mai putin cu 100 de RONI tot fara confirmare de primire dar se poate urmari pe internet, acolo nu va faceti griji ca toata corespondenta este foarte sigura si fara probleme
Memorat
Geo
Sr. Member

« Răspunde #95 : 18-10-2010, 08:20:48 »

care din voi a fost acum de curand la ministerul sanatatii din Roma?e coada la depunerea documentelor,adica te descurci intr-o zi sa le depui sau trebuie sa mai stai cateva zile prin roma pana la urmatoarea zi de depunere?se depun la o anumita camera,la un anumit birou,are vreun numar ceva?trebuie sa ajungi dimineata devreme,se face o programare ceva,am inteles de pe forum,spunea cineva ca trebuie sa ajungi cat mai dimineata posibil,sa prinzi bon cat mai in fata?stiti cumva care mai este programul de depunere al actelor?
Memorat
mihaicrn
Vizitator
« Răspunde #96 : 18-10-2010, 09:52:06 »

Daca nu esti din Roma si iti este mai dificil de ajuns ar fi bine sa le exediezi prin curierat ( eu le-am trimis din Romania si chiar sau intors intr-un timp foarte scurt), daca esti aproape de Roma poti obtine informatii de aici chiar poti verifica daca ai complectat tot

http://www.salute.gov.it/servizio/sezUffici.jsp?label=uffici&id=91
Memorat
geaninakati
Veteran

« Răspunde #97 : 18-10-2010, 11:09:05 »

nu e nevoie sa te duci personal, le poti trimite printr-un curier express, insa daca tii musai sa cheltui timpul si banii aiurea, iti zic ca eu am fost la minister. nu e nevoie de programare.
ei deschid la 9, insa e bine sa ajungi pe la 8, ca se da un numar de ordine, cu cat ajungi mai devreme, cu atat intri mai repede. actele se depun intre 9 si 12, in fiecare miercuri si in prima zi de luni din luna. cei dinaintea ta is mai mereu romani Grin
cand ajungi acolo, completezi un formular, dupa care astepti sa deschida (repet, la 9) si incep sa strige numerele, dupa care o sa iti dea o legitimatie cu care intri, urci la etaj, 2 parca (nu imi mai amintesc) si te duci la biroul respectiv. la receptie iti vor zice ce si cum. ajungi la biroul respectiv, e un fucntionar care se uita pe acte, apoi pleci. dupa care incepi sa numeri zilele, pana iti vine recunoasterea Tongue
Memorat

K.
Geo
Sr. Member

« Răspunde #98 : 18-10-2010, 14:31:27 »

multumesc fetelor ptr raspunsul prompt.ce e mai nasol ca avionul aterizeaza la ciampino la ora 8,10 si pana se ajunge pe giorgio ribotta iti mai ia cel putin 1 ora,daca se ajunge acolo pe la 9-9,30 nu te mai primesc sau doar ca exista riscul sa nu te incadrezi in timp?adica nr.de ordine se dau doar dimineata pana la deschidere sa inteleg,odata inceput programul nu se mai dau nr.de ordine?
Memorat
mihaicrn
Vizitator
« Răspunde #99 : 18-10-2010, 15:00:23 »

multumesc fetelor ptr raspunsul prompt.ce e mai nasol ca avionul aterizeaza la ciampino la ora 8,10 si pana se ajunge pe giorgio ribotta iti mai ia cel putin 1 ora,daca se ajunge acolo pe la 9-9,30 nu te mai primesc sau doar ca exista riscul sa nu te incadrezi in timp?adica nr.de ordine se dau doar dimineata pana la deschidere sa inteleg,odata inceput programul nu se mai dau nr.de ordine?

Cat dai pe avion dus-intors plus aeroport- minister si retur plus cat mai cheltui iesi mai bine daca le trimiti prin DHL sau posta e acelasi lucru nu schimba cu nimic totul este sa ai dosarul pregatit si complet
Memorat
Geo
Sr. Member

« Răspunde #100 : 18-10-2010, 15:12:17 »

ai si tu dreptate dar tot aveam putina treaba la Roma,asa ca le rezolv pe amandoua.
Memorat
mihaicrn
Vizitator
« Răspunde #101 : 18-10-2010, 15:46:22 »

ai si tu dreptate dar tot aveam putina treaba la Roma,asa ca le rezolv pe amandoua.

Asa se merita
Memorat
geaninakati
Veteran

« Răspunde #102 : 18-10-2010, 18:33:27 »

pai io zic ca si daca ajungi la 10, ai timp sa depui, insa nimeni nu iti garanteaza, nu? io ma dusesem dimineata sa prind numar (deh, ca tot romanu' Grin), asa incat pe la 9 jumate eram deja iesita. bafta la depus actele.
Memorat

K.
Geo
Sr. Member

« Răspunde #103 : 19-10-2010, 07:51:56 »

am vorbit acum cateva minute cu cei de la DHL,plicul pana in 500 de grame costa 295 de ron si ajunge a 2-a zi pana in pranz la Roma,acum m-au mai intrebat si daca vreau sa platesc si scrisoarea in care cei de la Roma vor trimite raspunsul,adica Recunoasterea in sine.si atunci nu mai costa 295 ron costa 427 ron,ce parere aveti,voi cum a-ti platit dus-intors sau numai dus?ma gandesc ca cei din Roma nu vor fi atenti la acest mic amanunt si o sa platesc inca odata plicul cand ajunge in tara.de fapt cei de la DHL mi-au zis ca acolo la Roma cei de la minister trebuie sa sune la sediul DHL de acolo si sa vina personal cineva sa ia plicul cu Recunoasterea,cineva tot de la DHL evident.
Memorat
Geo
Sr. Member

« Răspunde #104 : 19-10-2010, 07:53:44 »

care este sfatul vostru Huh?
Memorat
Pagini: 1 ... 5 6 [7] 8   In sus
Imprimă
Schimbă forumul: