Aceasta este arhiva 2006-2011. Click aici ptr a intra in noul forum romania-italia.info

Questo e' l'archivio 2006-2011. Clicca qui per entrare nel nuovo forum romania-italia.info

AJUTATI-MA VA ROG

Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

Căutare detaliată

126739 Mesaje în 8506 Subiecte- de către 5003 Utilizatori - Ultimul cont creat: giovyna
Pagini: [1]   In jos
Imprimă
Autor Subiect: AJUTATI-MA VA ROG  (Citit de 534 ori)
miki04
Vizitator
« : 05-09-2010, 09:57:09 »

BUNA TUTUROR. A PLECAT CNEVA CU CONTRACT DIN ROMANIA CA ASISTENT MEDICAL,CU FIRMA DE RECUTARE PERSONAL MEDICAL? CINE ESTE PLECAT CU WESTMWDICAL JOB -DIN ARAD ESTE SERIOASA SAU AM LUAT TEAPA? CE PARERE AVETI SAU ATI AUZIT CEVA DESPRE ACEASTA FIRMA? VA ROG NU STIU CE SA FAC? EU SUNT DEJA IN ITALIA CE SA FAC SA IMI CAUT AICI ALTA FIRMA SAU O FI SERIOASA FIRMA ASTA?  SadHuh? Huh? Huh?

VA MULTUMESC TUTUROR SI VA DORESC O ZI BUNA IN CONTINUARE

Memorat
geaninakati
Veteran

« Răspunde #1 : 05-09-2010, 16:28:55 »

miki, nu vreau sa fiu rea, insa jur ca nu te inteleg.
pai TU esti in italia si vrei sa "ajungi in italia" cu o firma romaneasca??? pai ce nevoie ai tu de firma, daca esti DEJA in Italia si banuiesc ai unde locui? daca dai search pe net, gasesti toate agentiile de munca din orasul in care te afli si, dat fiind ca le vei gasi, nu e mai simplu si mai economic sa te duci personal la ele sa te informezi?

Memorat

K.
miki04
Vizitator
« Răspunde #2 : 05-09-2010, 18:09:21 »

EU PANA SA VIN IN ITALIA MI-AM CAUTAT DE MUNCA IN ROMANIA SI AM FOST LA MAI MULTE INTERVIURI SI CA SA IMI PUNA BETE IN ROATE MI-AU CERUT EXPERIENTA. IN TIMPUL ASTA MI-A TRIMIS UN PRIETEN UN EMAIL CU ACEASTA FIRMA,SI MI-AM DEPUS CV LA EI SI AM FOST SELECTATA AM DEPUS TOATE DOCUMENTELE LA EI. SI EU ACUM NU STIU CE SA FAC. AM 2 LUNI DE CAND ASTEPT SA MA SUNE DAR NIMIC.............. MULTUMESC PENTRU RASPUNS
Memorat
geaninakati
Veteran

« Răspunde #3 : 05-09-2010, 18:34:15 »

pai suna tu la ei, eu asa as face.
mi-as lua recunoasterea de la ei, banuiesc ca ai depus actele la firma in vederea obtinerii recunoasterii, si daca tot sunt in italia, m-as duce la colegiu si m-as interesa de examenul ipasvi, ca poate banuiesti ca asta e pasul al 2-lea!
dupa ce iei examenul, poti sa apelezi la o firma din italia, sa iti caute de munca sau te duci personal la structurile sanitare din orasul tau.
un consiliu: invata bine sa scrii si sa vorbesti in italiana!
Memorat

K.
miki04
Vizitator
« Răspunde #4 : 05-09-2010, 18:40:36 »

pai suna tu la ei, eu asa as face.
mi-as lua recunoasterea de la ei, banuiesc ca ai depus actele la firma in vederea obtinerii recunoasterii, si daca tot sunt in italia, m-as duce la colegiu si m-as interesa de examenul ipasvi, ca poate banuiesti ca asta e pasul al 2-lea!
dupa ce iei examenul, poti sa apelezi la o firma din italia, sa iti caute de munca sau te duci personal la structurile sanitare din orasul tau.
un consiliu: invata bine sa scrii si sa vorbesti in italiana!

DA EU STIU SA VB DAR STAU CAM PROST CU SCRISUL DAR PRESUPUN CA DACA FAC UN CURS DE LIMBA AICI O SA INVATA SA SI SCRIU? Huh? MULTUMESC FRUMOS PENTRU RASPUNS
Memorat
pippus
Admin
Veteran

« Răspunde #5 : 06-09-2010, 09:10:07 »

DA EU STIU SA VB DAR STAU CAM PROST CU SCRISUL DAR PRESUPUN CA DACA FAC UN CURS DE LIMBA AICI O SA INVATA SA SI SCRIU? Huh? MULTUMESC FRUMOS PENTRU RASPUNS

pai nu cursul in sine te face mai destept ci silintza pe care ti-o dai la curs....
ideea e ca daca tot alegi un curs, alege unul de calitate
(cam greu. cele mai serioase cred ca sint cele de la Dante Alighieri http://www.dantealighieri.org/italiano/index.php )

p.
Memorat
Pagini: [1]   In sus
Imprimă
Schimbă forumul: