Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

Căutare detaliată

126615 Mesaje în 8494 Subiecte- de către 5003 Utilizatori - Ultimul cont creat: giovyna
Pagini: [1]   In jos
Imprimă
Autor Subiect: ajutor  (Citit de 1178 ori)
ra
Jr. Member
*

« : 25-05-2011, 06:46:03 »

Buna fetelor, sunt noua in forum si as vrea sa va rog daca a dat cineva examenul Ipasvi in Macerata? Eu trebuie sa-l dau peste 3 sapt si sunt cam speriata mi-au spus ca daca nu sunt pregatita bine nici nu are rost sa ma prezint, plus ca mi-au dat de cumparat cartea L infirmiere manualo teoretico-practico si au spus ca trebuie sa-l invat pe tot!??
Memorat
Geta 1981
Jr. Member
*

« Răspunde #1 : 26-05-2011, 11:03:47 »

Nu trebuie sa te stresezi degeaba si sa incerci sa inveti un manual intreg... eu am dat la Ancona si nu a fost greu..important este sa fi capabila cat de cat sa faci exercitii de gramatica si sa vorbesti si sa intelegi lb italiana. Nu cred ca te va intreba nimeni despre partea nursing asa ca important este sa intelegi si sa te exprimi la subiect. Te ajuta mult daca citesti cartea si daca faci ex de gramatica de acolo astfel incat sa fi cat de cat pregatita ...nu sa tocesti cartea...nimeni nu cere asa ceva. Multa bafta!!!!
Memorat
ra
Jr. Member
*

« Răspunde #2 : 26-05-2011, 20:14:08 »

Iti multumesc mult Geta, chiar am nevoie de incurajare! Si eu am cerut pt Ancona cand am trimis actele la Minister la Roma, dar cand am fost la Ipasvi din Ancona mi-au spus ca apartin de Macerata, eu initial habar nu aveam ca exista un colegiu si la Macerata.Asa ca am sa dau pe 14 iunie la Macerata examenul.
Memorat
geaninakati
Veteran

« Răspunde #3 : 27-05-2011, 13:28:59 »

Fiecare judet (provincie se cheama aici) are Ipasvi-ul lui Grin
Memorat

K.
adrian dorobantu
Newbie

« Răspunde #4 : 29-05-2011, 15:41:54 »

CIAO RA!SI EU AVEAM EMOTII CA TINE INAINTE DE IPASVI,CU LIMBA ITALIANA NU STATEAM INCA FOARTE BINE(URMEZ SI ACUM CURSURI DE ITALIANA),DAR AVAND IN VEDERE CA AICI LA PADOVA IPASVI SE FACE CAM 1 DATA LA 4 LUNI ,AM ZIS SA INCERC.NU AM CE PIERDE(DOAR 100 EURO-TAXA Tongue).SI MA BUCUR CA M-AM DUS CA A FOST OK.ASA CA CITESTE CAT POTI,SI CODICE DEONTOLOGICO SI CURAJ...VEI VEDEA CA VA FI OK ;)SUCCES!
Memorat
ra
Jr. Member
*

« Răspunde #5 : 31-05-2011, 09:28:24 »

Dragilor, azi m-a sunat o prietena si mi-a spus ca in Macearata se da de vre-o 4-5 ori pana se i-a examenul, zice ca presedintele de comisie este un afemeiat!!! Asta da incurajare, acum cred ca nici noaptea nu o sa mai pot dormi!!! Mai am 2 saptamani....
Memorat
STROE IULIAN
Jr. Member
*

« Răspunde #6 : 31-05-2011, 11:46:19 »

ciao adrian dorobantu... in sfarsit gasesc pe cineva din padova..eu astept inca raspunsul de la roma si cred ca voi face cursurile pt ca nu am lucrat in romania si imi va fi aplicata masura compensatorie...cum a fost la examen?( mai este destul timp pana voi ajunge acolo ) mersi
Memorat
Timea23
Jr. Member
*

« Răspunde #7 : 02-07-2011, 14:38:46 »

Salutare tuturor!Stie cineva daca dupa ce am absolvit scoala postliceala de asistent medical generalist(2011) as putea continua studiile in Italia (sau chiar Romania), pentru a deveni moasa?Imi vor fi recunoscuti cei 3 ani si eventual sa mai fie nevoie doar de 1an completare plus examene de diferenta?Astept sa ma lamuriti..daca stiti...Merci!
Memorat
geaninakati
Veteran

« Răspunde #8 : 02-07-2011, 16:11:52 »

am si eu o intrebare, de ce sa te faci moasa, daca esti asistenta???
Memorat

K.
Timea23
Jr. Member
*

« Răspunde #9 : 02-07-2011, 18:37:07 »

Pt ca m-ar pasiona mai mult.
Memorat
geaninakati
Veteran

« Răspunde #10 : 02-07-2011, 23:29:16 »

Pai mie mi se pare ca ai regresa, dar evident, asta e ceea ce cred eu. Oricum ar fi, bafta pe mai departe!
Memorat

K.
Timea23
Jr. Member
*

« Răspunde #11 : 03-07-2011, 18:34:04 »

Poate ai dreptate.Eu zic doar din ce am vazut (am avut ocazia doar acum in anul III sa fiu pe sala de nasteri desi am nascut si eu un baietel).S-ar putea sa ma fi luat numai valul...Oricum cred ca nu ar strica o specilalizare in plus(daca e posibil...asta as vrea sa stiu...) chiar daca pana la urma as decide sa nu profesez ca si moasa.Omul invata toata viata.Bafta tuturor!
Memorat
geaninakati
Veteran

« Răspunde #12 : 03-07-2011, 21:36:47 »

oricum, ca sa iti continui studiile in italia, ai nevoie de declaratie de valoare, stiu asta sigur, ptr ca mi-am scos-o si eu, e drept, in 2007.
oricum, pe forum, nu cel al asistentilor medical, ci cel general, mai e un forum, care trateaza exact subiectul ce te intereseaza.
Memorat

K.
Pagini: [1]   In sus
Imprimă
Schimbă forumul: