Pe licenta mea scrie titlul doctor-medic, in domeniul medicina, specializarea medicina generala. Intrebarea mea este:ptr actele ptr Roma ce model trebuie sa fac A2 sau B?

Poate ca intrebarea e cam

dar eu sunt cam incurcata...Daca ati putea sa imi dati un raspuns cat mai repede.
Eu am facut actele ptr A2,sper sa fie bine.
Dar...ptr certificatul de conformitate se cere: "Attestato di conformità alla vigente normativa comunitaria rilasciato dalla competente Autorità del Paese in cui il titolo è stato conseguito (il documento deve essere presentato in originale). Detta certificazione deve attestare se il titolo posseduto corrisponde a quello indicato all’Allegato V, punto 5.1.4. “Titoli di formazione di medico generico” della direttiva 2005/36/CE del 7.9.2008. Detto attestato deve altresì dichiarare se il titolo in possesso dell’interessato è conforme a quanto indicato nell’articolo 28 della direttiva stessa. Nel caso non sussistano i requisiti di cui all’articolo 28, l’Autorità competente dovrà indicare se il professionista gode dei diritti acquisiti specifici per i medici di medicina generale, così come previsto all’art. 30, comma 1, della direttiva 2005/36/CE".
Si in certificatul meu scrie:"....intruneste toate conditiile de pregatire prevazute la art.24 din Directiva nr.2005/36/CE a Parlamentului European si a Consiliului privind recunoasterea calificarilor profesionale, cu modificarile si completarile ulterioare. Titlul de calificare in profesia de medic mentionat, este cel prevazut pentru Romania in anexa V punctul 5.1.1 din actul comunitar amintit. Prezentul certificat s-a eliberat in conformiate cu prevederile art.21(1) din Directiva nr.2005/36/CE a Parlamentului European si a consiliului privind recunoasterea calificarilor profesionale, cu modificarile si completarile ulterioare, in vederea recunoasterii titlului de calificare prevazut la aliniatul unu, in celelalte state membre ale UE"