Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

Căutare detaliată

126615 Mesaje în 8494 Subiecte- de către 5003 Utilizatori - Ultimul cont creat: giovyna
Pagini: [1]   In jos
Imprimă
Autor Subiect: Asistent medical in asteptare recunoastere  (Citit de 1991 ori)
AlinN
Jr. Member
*

« : 04-10-2010, 09:20:41 »

Va salut pe toti . Asta e primul meu post pe acest forum si sper nu si ultimul ... As avea nevoie de ceva informatii daca ma poate cineva ajuta .
As dori sa stiu daca as putea gasi ceva de munca pe la o agentie sau o cooperativa in domeniul sanitar fara recunoasterea de la roma ( actele le-am trimis pe 28 august 2010). Limba italiana o vorbesc asa si asa ( engleza foarte bine - nu stiu daca ma ajtua la ceva ..) si abia am aplicat acum pentru rezidenta in Moncalieri - Testona .
In asteptarea unui raspuns va doresc o saptamana cat mai placuta
Memorat
domitianus
Full Member
**

« Răspunde #1 : 04-10-2010, 09:45:34 »

Eu de exemplu am incercat aici la Roma si nu am reusit fara examen IPASVI.
Poate ai ceva mai mult noroc.
Succes!
Memorat

Buna sa va fie inima.
AlinN
Jr. Member
*

« Răspunde #2 : 04-10-2010, 09:54:02 »

Eu de exemplu am incercat aici la Roma si nu am reusit fara examen IPASVI.
Poate ai ceva mai mult noroc.
Succes!
incurajator primul raspuns Smiley . mi-ai ridicat moralul .. era mai bine sa ma ,minti frumos Tongue
Memorat
domitianus
Full Member
**

« Răspunde #3 : 04-10-2010, 10:13:08 »

Daca ai fi citit atent forumul ai fi vazut ca este un topic, caut asistenti medicali pt cooperativa sociala, la care o asistenta medicala cauta pentru cooperativa la care lucreaza, asistenti, chiar daca nu au IPASVI.
Ma rog, nu ea angajeaza, dar stie ca acea cooperativa la care lucreaza ea angajeaza si fara IPASVI.

Eu cred ca e incurajator  Smiley

Ce rost are minciuna frumoasa?
Ca o femeie frumoasa foc care are un caracter oribil
Mai bine lipsa.
Memorat

Buna sa va fie inima.
george.rebegea
Jr. Member
*

« Răspunde #4 : 07-10-2010, 07:52:29 »

Sa lucrezi fara ex ipasvi in italia este ilegal. Daca te gasesate in aceasta situatie , raspunde in fata legii atat cooperativa care te angajeaza, cat si tu care lucrezi. daca citesti la sf decretului de recunoastere vei vedea ca este interzis sa lucrezi fara inscriere.
Nu are rost sa ne mintim frumos si dupa aia sa dam de d dracu! Asteapta pana esti ok cu ipasvi, ca de munca se gaseste.
Memorat
mignon
Jr. Member
*

« Răspunde #5 : 15-12-2010, 16:46:17 »

eu cred ca suntem discriminati Cry......un,de ex. macelar,sa zicem,poate pleca sa munceasca dincolo doar cu actul care atesta aceasta meserie,tradus in lb respectiva...si nu cred ca va mai trebui sa se inscrie in nici un alt "club" al macelarilor ca sa intre in randul celor din tara rwespectiva,nu?
Memorat
markus33
Full Member
**

« Răspunde #6 : 15-12-2010, 19:45:26 »

care e legatura cu macelarul? nu cred ca e acelasi lucru, scuza-ma.
tu ai vrea sa fii intr-un spital internat si sa fii ingrijit, operat, etc, de persoane care au doar o hartie simpla tradusa?  Grin
Memorat
alexy2010
Full Member
**

« Răspunde #7 : 16-12-2010, 14:13:05 »

eu cred ca suntem discriminati Cry......un,de ex. macelar,sa zicem,poate pleca sa munceasca dincolo doar cu actul care atesta aceasta meserie,tradus in lb respectiva...si nu cred ca va mai trebui sa se inscrie in nici un alt "club" al macelarilor ca sa intre in randul celor din tara rwespectiva,nu?

am trait sa o aud si pe asta....sunt fara cuvinte...daca tu consideri ca Collegio IPASVI, este numai un club, atunci chiar ca nu ai inteles nimic...

am vazut ca faceai intrebari despre Codul Deontologic, dar presupun ca nici nu ai avut curiozitatea macar sa citesti, si sa vezi, pt ce si cum,de ce infermiere-asistent este o profesie, nici macar nu mai este considerata o meserie...

pacat ca nu esti singura care are aceleasi idei, care a facut o scoala, sa aiba o uniforma, sau mai bine spus sa stea cu mana intinsa la ciubuc...pt ca din ce ai scris nu am reusit sa inteleg de ce ai facut aceasta scoala, sau de ce te-ai dus sa cheltuiesti cate 4000 de ron pe an, pt ceva care de fapt nu ai inteles cu ce se mananca...

atentie la acesti asistenti, mare atentie la cei pe care-i lasati pe mana lor...copii, parinti, batrani, chiar si noi femei insarcinate, sau numai bolnavi de o simpla raceala..

Cry Cry Cry hammer hammer hammer
Memorat
mignon
Jr. Member
*

« Răspunde #8 : 16-12-2010, 22:22:18 »

Shocked...nu!!...m-ati inteles gresit.Ma refeream la faptul ca nu inteleg plimbareala asta intre cele doua ministere,mai ales ca suntem in UE si o diploma obtinuta,o scoala facuta aici in Romania are nevoie de atatea aprobari.Atata tot.
Scuzati-ma daca nu suntem de aceeasi parere.
Memorat
darius05
Sr. Member

« Răspunde #9 : 22-02-2011, 21:13:51 »

Buna Mignon cred ca ai dreptate .Am inteles ca din toate statele membre ale UE italienii sunt cei mai pretentiosi in ceea ce ne priveste .scuze daca am suparat pe cineva este doar parerea mea.cu respect
Memorat
alexy2010
Full Member
**

« Răspunde #10 : 24-02-2011, 10:31:45 »

Buna Mignon cred ca ai dreptate .Am inteles ca din toate statele membre ale UE italienii sunt cei mai pretentiosi in ceea ce ne priveste .scuze daca am suparat pe cineva este doar parerea mea.cu respect

am inteles ca voi urmariti destul de mult site-ul ministerului...ati vazut ca si pt cetatenii italieni, care sunt din nastere cetateni, nu cei parveniti, sunt obligati a-si recunoaste diplomele facute in Germania?Huh?? si asta e una din tarile de unde vin si italienii.....

eu nu vad ceva iesit din comun, mai ales ca aici se discuta de munca cu persoanele.... 
Memorat
geaninakati
Veteran

« Răspunde #11 : 24-02-2011, 10:48:58 »

nici eu nu cred ca suntem discriminati, dimpotriva, cand obtii in 18 zile (record!!) decretul de recunoastere, nu prea-mi vine sa spun ca italienii is rasisti.
pot sa repet doar ca-s nesimtiti aia de la ministerul roman.

@mignon ce conteaza ca ai terminat in romania? ce daca esti membru ue? doar nu o sa trimiti tu asa o diploma, doar ptr ca esti romanca, in italia, fara o apostila, o viza ceva. pai asa ar putea face toti, nu? imi falsific si io un act, il traduc si-l trimit la roma fara nicio stampila. sa vedem, imi dau astia recunoasterea? NU! Doooh...
Memorat

K.
Pagini: [1]   In sus
Imprimă
Schimbă forumul: