Aceasta este arhiva 2006-2011. Click aici ptr a intra in noul forum romania-italia.info

Questo e' l'archivio 2006-2011. Clicca qui per entrare nel nuovo forum romania-italia.info

Asistenti medicali: Documente necesare pt. a munci in Italia

Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

Căutare detaliată

126739 Mesaje în 8506 Subiecte- de către 5003 Utilizatori - Ultimul cont creat: giovyna
Pagini: 1 ... 40 41 [42] 43 44 ... 83   In jos
Imprimă
Autor Subiect: Asistenti medicali: Documente necesare pt. a munci in Italia  (Citit de 103320 ori)
gaboroil
Jr. Member
*

« Răspunde #615 : 18-08-2010, 16:14:31 »

buna tuturor
imi poate spine cineva exact daca mai trebuiesc apostilate documentele pentru italia?
va rog....am auzit deja sute de variante
multumesc
lucian

gaboroil@yahoo.com
Memorat
monyy
Sr. Member

« Răspunde #616 : 18-08-2010, 18:40:44 »

Luky eu personal l-am trimis prin posta romana prin recomandata si cu confirmare de primire si nu am intampinat probleme, esential este sa ai toate documentele necesare, nu are rost sa te chinui pana la Buc si inapoi, ca-i drum lung si am inteles ca esti din SV nu f departe de mine.........si apoi cheltui bani degeaba, sfatul meu: trimite-ti actele prin posta , asteapta 2 luni sa te afiseze pe sait apoi te duci personal sa-ti ridici recomandarea.........mult noroc, si multa rabdare.........
Memorat
Luky
Jr. Member
*

« Răspunde #617 : 18-08-2010, 19:58:58 »

Va rog sa-mi confirmati daca asta este adresa ministerului sanatatii unde pot trimite dosarul pt eliberarea certificatului de conformitate:
Intr.Cristian Popisteanu nr.1-3,sector 1
cod.010024 Bucuresti
multumesc mult
Memorat
monyy
Sr. Member

« Răspunde #618 : 18-08-2010, 21:03:37 »

http://www.ms.ro/?pag=64        Wink
Memorat
mignon
Jr. Member
*

« Răspunde #619 : 19-08-2010, 12:03:04 »

salut pe toata lumea!ma bucur ca v-am descoperit. Kiss
oare pe recomandarea/certificatul de competenta eliberat de MS se specifica pt ce tara ai cerut sa ti-l elibereze?...ar fi nasol..
Memorat
mirela_iuga
Jr. Member
*

« Răspunde #620 : 19-08-2010, 12:26:37 »

buna.
iti scriu la fel cum scrie pe recomandarea de la min sanatatiide la buc;
adeverim prin prezenta ca d-na /d-nul .........cetatean roman,titulara a certificatului de competente profesionale  nr ............eliberat de M E C si I la data de beneficiaza in ro  de dreptul de exercitare a profesiei de asist med gen cu respectarea prevederilor in vigoare .
Prezenta se elibereaza in vederea sprijinirii titularului in demersurile de recunoastere a calificarii profesionale in celelalte state membre ale Uniunii Europene.
Sper sa iti fie de ajutor.
Memorat
mignon
Jr. Member
*

« Răspunde #621 : 19-08-2010, 12:38:50 »

asta am vrut sa stiu....multumesc!
atunci inseamna ca pe cererea catre MS nu tb sa specifici pt ce tara ai nevoie?...sau scriu ca-mi srveste pt recunoasterea calificarii profesionale in celelalte state membre ale UE?
Memorat
adrada
Jr. Member
*

« Răspunde #622 : 19-08-2010, 16:22:29 »

bine v-am gasit!ma bucur ca existati si ca ne putem ajuta unii pe altii macar cu un sfat.conteza mult.
    si eu fac parte din cei care au  nevoie de un raspuns.sunt asistenta medicala intr-un spital ,in romania.am absolvit acum 2 ani UMF ,facultatea de medicina ,specializarea asistenta medicala ,perioada de scolarizare a fost de 3 ani.am  inteles ca trebuie musai sa ai 4600 de ore de scolarizare.nu stiu care document arata acest lucru.poate foaia matricola.am calculat personal orele trecute si am un total de 4180.asta ce inseamna ,ca nu ma pot angaja in italia?ce pot face pentru a trece de acest hop?
Memorat
Luky
Jr. Member
*

« Răspunde #623 : 19-08-2010, 17:57:22 »

Am o rugaminte la voi...maine vreau sa trimit actele la Min.sanatatii la Bucuresti...spuneti-mi va rog ,actele trebuie puse intr-un dosar?sau le pun direct in plic? ce fel de dosar trebuie?
Va multumesc din suflet(imi cer scuze,poate e o intrebare cam banala,dar nu stiu cum sa procedez ca sa nu fie probleme)
Memorat
mignon
Jr. Member
*

« Răspunde #624 : 19-08-2010, 18:08:03 »

si pentru mine e o nebuloasa...am atatea intrebari desi am tot citit postarile...sunt si eu la inceput de drum,la faza cu planurile,dar contam pe fetele mai vechi care sunt deja in italia...m-ar interesa si pe mine raspunsul pt Luky...cu multumiri
Memorat
gabi
Newbie

« Răspunde #625 : 19-08-2010, 18:30:08 »

Salut.Eu am fost personal la Bucuresti,iar actele le-am avut intr-un dosar de hirtie, nici macar nu sa uitat la ele mi-a dat numar de inregistrare si dupa 2luni mi-am gasit numele pe lista de la M.S. Bucuresti.Bafta!
Memorat
mignon
Jr. Member
*

« Răspunde #626 : 19-08-2010, 18:38:19 »

da Gabi,dar asta poate a fost mai de multisor un pic...adica inainte de diminuarea salariilor cu 25%...cica acum este coada si ar dura cam 6 luni hammer...pai daca e asa...atunci noi "bobocii" venim prin vara viitoare
Memorat
monyy
Sr. Member

« Răspunde #627 : 19-08-2010, 19:52:34 »

in plic A4, scris citet adresa destinatarului si a expeditorului si gata....fara grija ca ajunge la destinatie.........mai sigur trimiteti plicul prin recomandata cu confirmare de primire........nu va stresati degeaba............bafta......
Memorat
Iulian100
Full Member
**

« Răspunde #628 : 20-08-2010, 16:16:09 »

bine v-am gasit!ma bucur ca existati si ca ne putem ajuta unii pe altii macar cu un sfat.conteza mult.
    si eu fac parte din cei care au  nevoie de un raspuns.sunt asistenta medicala intr-un spital ,in romania.am absolvit acum 2 ani UMF ,facultatea de medicina ,specializarea asistenta medicala ,perioada de scolarizare a fost de 3 ani.am  inteles ca trebuie musai sa ai 4600 de ore de scolarizare.nu stiu care document arata acest lucru.poate foaia matricola.am calculat personal orele trecute si am un total de 4180.asta ce inseamna ,ca nu ma pot angaja in italia?ce pot face pentru a trece de acest hop?
citeste pe forum povestea mnea,...si eu am fost in aceeasi situatie si s-a rezolvat...daca ai nelamuriri te ajut cu mare placere!!!
Memorat
Luky
Jr. Member
*

« Răspunde #629 : 20-08-2010, 17:19:52 »

Monyy merci mult de sfaturi.Am trimis dosarul azi la Bucuresti...de-acu Dumnezeu cu mila Smiley,sper totusi sa nu dureze mai mult de 2 luni jumate cum am citit pe forum.Multumesc tuturor !!!
Memorat
Pagini: 1 ... 40 41 [42] 43 44 ... 83   In sus
Imprimă
Schimbă forumul: